folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sabah Sabah Tayyip££.

Sabah Sabah Tayyip££.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ben hala Tayyibi destekleyen zihniyete akıl sır erdiremiyorum göz göre göre bir insan bazı şeyleri görmemezlikten geliyorsa olayın arkasında ya dini inanç vardır yada ideoloji herşeyi görmezden gelmesini sağlar insan bunların

Karl Marx boşa dememiş din insanların afyonudur diye hakkatende öyel uyuşan zihinlere ne desen faydasız afyonun etkisi altndalar ah gerçekten din gerçekten yaşansa bu ülkede işte ozaman dinüerinden rant sağlayanlar avcunu yalayacak ama dini gerçek din gibi yaşanmasına musade etmiyorlarki işlerine gelmiyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    Hayvan cumhuriyetten beri ne demek?
    Cumhuriyet atayla beraber gelmiştir. Laflarını düzgün seç  ne demek Cumhuriyetle?Böyle demek istemedin belki ama öyle anlaşılıyor ya da gizliden gaziye dil uzatıyorsun,haddini bil klavyeye basan parmaklarını bi tarafına sokmasınlar.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    herkez hak ettiği gibi yönetilir , bu %47 ' i verenler beterini hak ediyorlar , durmak yok yolmaya dewam.. insanlarımız bu kdr cahil , kör , beyinsiz oldugu sürece bizde o yüzde %47 ile beraber yönetilmeye mahkumuz.. o yüzden hiç üzülmüyorum ilerde sorduklarında siz bunlara ülkeyi nasıl emanet ettğiniz diye , bn etmedim %47 emanet etti diyebileceğim çünkü... ampül diyo ya biz 70 milyonun iktidarıyız diye.. onun içinde %47 sini alsın o kesime hitap etsin fetoculara , din i kullanarak milleti yolanlara , cemaate..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

SiyanojeN bunu yazdı:
    -----------------------------

ReDsEa bunu yazdı:

Ulan Tayyib  Türk Telekomu Sattı...

Yabancı ortaklar babamda dahil olmak üzere 300 teknikeri işten çıkardı. [tazminatlar ödedndi ama bana yararı yok]

olan benim harclıklara oldu azina yanim yari yariya düştü. Ekonomik durumum bozuldu bu tayyip yüzünden onun bunun ço.. töbe töbeee....

la çocuk sana t.telekomun satışıyla ilgili tek bişi soracam.

sor bakalım babana türk telekom bundan yıllar önce eceviz zamanında satılmaya kalkışılmış kaç paraya satılmaya kalkışılmış? ve satılan parayla türkiyenin dış borcu ödendikten sonra geriye kaç para kalırmış? ve bunun satılmasına o zaman engel olup şimdi engel olmayan kimmiş? ve amacısı neymiş? derler ya tereciye tere satılmaz diye devir değişti olm öyle bi satarlarki...

bu arada tayyip dediğin adama saygılı ol fikirlerine ne kadar ters düşerse düşsün.

hocam madem başbakana karşı saygılı olunsun istiyosun önce sen "tayyip dediğin adam" sözünü düzelt.

Türk telekom mevzuuna gelince.Her kim olursa olsun Türk telekom'u yabancıya satmaya kalkmış karşısındayım.Ecevit olsun,babam olsun...Her kim ki Yunanistan'da ajanlık yapmış,yaptığı kanıtlanmı vodafone'a telsimi satarken bağlayıcı yasalar yaptırmamış onun karşısındayım.

Ecevit zamanı ve dış borç mevzuuna gelince,Ecevit zamanında herkes dış borç diye konuşurken bir açıklama yaptı.Net dış borç 85 milyar $ dır,karşılığı merkez bankasında mevcuttur.(işleme konmayan para).

Şimdi sizin taptığınız,çok sevdiğiniz abiniz,başbakanımız böyle bir açıklama yapabiliyor mu?

Ecevit Amerika zıbıttığı zaman rest çekebilirdi.Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini temsil ettiğini bilerek davranırdı.Sonra ambargo oldu,sıraya girdik ekmek aldık,tüp aldık diye milletimiz Ecevit işini bilmiyor dedi indirdi.Milletin hoşgörüsüdür,saygı duyarım ama onaylamam...

Gelmiş geçmiş her siyasinin hataları olmuştur,gelecek olanların da olacaktır.Ama hatalar arasında çok fark var...

Ecevitin adı hiçbir zaman dolandırıcılık,evrakta sahtecilik,bilmemne feneri yolsuzluğu,oğlunun gemisi,kayinçosunun yatı,dayı oğlunun kulesi gibi şeylerle anılmayacak.Tayyip ise böyle anılacak.

Tarım'ın anasını ağlatan bir politika izleyen Akp hükümeti döneminde bir ambargo yersek,Ecevit zamanı ile arada ne kadar fark olduğunu o zaman anlarsınız.Zamanında önünde doğru düzgün yemek bulamayan,şimdi anlaşıldığı üzere güzel bir sofrada yemek yiyebilen Hayvan isimli müridimiz o zaman taşşaklarını kesip yemek zorunda kalacaktır.Kesemezse benimkileri vericem söz.

Ecevit çıkıp arada bir açıklama yapardı dış borç budur,ticari hacim bu kadardır vs gibi.O rakamlar her zaman doğru olurdu.Şimdi bi enflasyon açıklanıyor hemen ardından uzmanlar gerçek enflasyon öyle hesaplanmaz budur diyor.Tayyip dış borç azaldı diye açıklama yaptı helal olsun dedim,galiba kendimize gelcez.Bi baktım 400 küsür milyar $ dan 200 küsüre düşmüş.Yılllarına baktm 2005 2008.Niye 2002 den beri olanı açıklayamıyo?Ya da açıklamıyo?.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Boşuna konuşuyoruz bence.

Biz ne kadar bağırırsak bağıralım, cahiller sadece onu dinliyor.

İnsanlara "zeka ve bilgi" enjekte edebileceğimiz güne kadar en büyük Tayyip ve türevleri.... 

Ben o kadar muhalefet ve hakaretten sonra artık RTE'nin üstünlüğünü kabul ettim.

Adamda inanılmaz bir cahil/gerizekalı etkileme gücü var.

Adına da Din diyorlar.

Ama neyse ne, benim için şerefini onurunu satacak 1 tane bile gerizekalı yokken,

Milyonlarca insan onun için vatanına ihanet ediyor.

Saygılar "Sayın Başbakan"!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

SpY-EaFw bunu yazdı:
    Cumhuriyet atayla beraber gelmiştir. Laflarını düzgün seç  ne demek Cumhuriyetle?Böyle demek istemedin belki ama öyle anlaşılıyor ya da gizliden gaziye dil uzatıyorsun,haddini bil klavyeye basan parmaklarını bi tarafına sokmasınlar.
    :)

He zaten bişey olunca Atatürk düşmanı bunlar diyosunuz. Eskiden gavur bunlar taşlayın denirdi şimdi Atatürkçü değil bunlar taşlayın deniyo :)

Anam babam üzerine yemin ediyorum ki ben Atatürk'ü en az senin sevdiğin kadar seviyorum :)

Rahat ol sen...

Atatürk'ün arkasından iş çeviren ibne insanlar yok muydu?

Şimdi de var bu adamlar. Ben Tayyip'i mi kötülüyorum hayır...

Bak Tayyip hata yapmıyor diyorum. Ama şu dönemde de var böyle şeyler.Arkadan iş çevirmeler...

Tabii siz yobazlaşmaya meyillisiniz hocam. Alınma ama öyle :) Bişey aldu mu direk Atatürk'ün arkasına sağlanıyosunuz. Öyle olsun. Atatürk yaşasa kim bilir ne derdi...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    SiyanojeN bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Hocam ben okumaya başlayınca öncelikle her zaman hürriyet'i okuyorum. Milliyet'i okuyorum.

Ondan sonra diğer gazetelere geçiyorum... Bu böyle..

Ama sana bişey diyim mi?

TSK'ya sarıldınız olmadı :)

Yargı'ya sarıldınız olmadı :)

Basın'a sarılıyonuz o da olmayacak rahat olun... Uyandı millet. Cumhuriyetten beri böyle oldu ama artık böyle olmayacak.

sana tapıyorum :|

tobe tobe ramazan oruc oruc ne diyon sen ya :) 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

SpY-EaFw bunu yazdı:
    :)

He zaten bişey olunca Atatürk düşmanı bunlar diyosunuz. Eskiden gavur bunlar taşlayın denirdi şimdi Atatürkçü değil bunlar taşlayın deniyo :)

Anam babam üzerine yemin ediyorum ki ben Atatürk'ü en az senin sevdiğin kadar seviyorum :)

Rahat ol sen...

Atatürk'ün arkasından iş çeviren ibne insanlar yok muydu?

Şimdi de var bu adamlar. Ben Tayyip'i mi kötülüyorum hayır...

Bak Tayyip hata yapmıyor diyorum. Ama şu dönemde de var böyle şeyler.Arkadan iş çevirmeler...

Tabii siz yobazlaşmaya meyillisiniz hocam. Alınma ama öyle :) Bişey aldu mu direk Atatürk'ün arkasına sağlanıyosunuz. Öyle olsun. Atatürk yaşasa kim bilir ne derdi...

---------------------

ampül 2,burada yazıcagım hiç birşey snn o kafana girmicek nasılsa ama askeri , yargıyı arkasına saklandılar ne demek lan ? tayyip eskilerden garezi war şimdi hepsini ufaktan ufaktan ayagını kaydırıo eskiden önüne cıkanlar ama hiç farketmez musketin dedigi gibi  Adamda inanılmaz bir cahil/gerizekalı etkileme gücü var. o yüzden bn nedesem sn fikrinii deiştirmiceksin o yüzden durmak yok yola devam.. bnm içim rahat ülkeyi satan ben degilim  onlar yandaşlarıda sizlersiniz..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı:

Uyandim evde bi ses var yuzukoyun yattigim sekildeyken sesin geldigi yere kulagimi verdim sabah sabah tayyip Tv de bagiriyo Tv geceden acik kalmis NTV fismekan hemen bi kufur salladim yeter artik piskolojik olarak gina geldi aksam bu lavuk satilik sabah bu satilik lam dana daha neyine bagiriyon arabaya benzin koyamiyorum a.q. cocugu hesap kitap sasiyo insanlarin umutsuz kosusturmalarini goruyorum nereye niye  sattin ulkeyi vatani nereye kadar kimse namina 1 kurus kazanabiliyosa namerdim sabah sabah travma ettirecek onun bunun cocugu.

Takma kafana kardeşim, bu millet yıllardır böle birilerini çıkartıp konusturdu durdu, Özal da böyleydi, Süleyman da böyleydi, Çiller de böyleydi vs vs...

Bitmez yani bu furya böyle devam eder.

Bu millet kendi götünü kendi kurtarmadıktan sonra, daha çoook böle lavuklar kurtarıcımız olur. 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

Musket bunu yazdı:

Boşuna konuşuyoruz bence.

Ben artık RTE'nin üstünküğünü kabul ettim.

Adamda inanılmaz bir cahil/gerizekalı etkileme gücü var.

Adına da Din diyorlar.

Ama neyse ne, benim için şerefini onurunu satacak 1 tane bile gerizekalı yokken,

Milyonlarca insan onun için vatanına ihanet ediyor.

Saygılar "Sayın Başbakan"!

işte budur. aynen katılıyorum.

SiyanojeN bunu yazdı:

la çocuk sana t.telekomun satışıyla ilgili tek bişi soracam.

...

bu arada tayyip dediğin adama saygılı ol fikirlerine ne kadar ters düşerse düşsün.

Saygı? ilk başta sen kendin! karşındakine saygı gösterde sonra karşındakinin başkasına saygılı olması gerektigini söylersin.

...
Toplam Hit: 16722 Toplam Mesaj: 143