Sabah Sabah Tayyip££.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------o kadar yazdim kimse dikkate almadi,
simdi merdini nin yazdiklarindan sonra niye birden duruldu ortalik anlamadim
belge istiyordunuz belge veriliyor susuyorsunuz, at gozlugu ile bakiyorsunuz diyorum kiziyorsunuz.
-----------------------------
at gözlüğü herkezde var ;) ocu bucu olmak mesele değil işine geliyorsa ses çıkarmazsın menfaat meselesi -
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
belge istiyordunuz belge veriliyor susuyorsunuz, at gozlugu ile bakiyorsunuz diyorum kiziyorsunuz.
-----------------------------at gözlüğü herkezde var ;) ocu bucu olmak mesele değil işine geliyorsa ses çıkarmazsın menfaat meselesi
KardeşImmm akp yı savUnann bence Normal benım senın gıbı bir vatandaş olamaz ya MünKun deil saysakkk ozeleştırılen satılan yerlerlerı sabaha kadar bıtmrzzz a.q limanlardan tuttt Bılmem neye kadar eflasyon gosterılıyorr resmi rakamlarda gecen aylarda herşey süper denılıyordu ole gosterıyorlardı bıze Şimdi artık oda Olmuyor bu ay resmi rakamlarda sokakktaa ağlayanlara hak verdi hortumlar kesıldı dıyorsunuzz kardeşım kesıldını nerde gordunuz BANA soleyın :):):):) AKp hortumu kestı kendı yandaŞInınn cebıne sokkk ŞÜan hortum ordaa çalIklar ve benzeri yanı ne dıyorum gercekten saysam bıtmezz Şüan şaşırıyorum hangıssını yazıyım dıyeeee
-
Merdini bunu yazdı:
-----------------------------Ahmet Er: Öğretmen, Erdoğan’ın askerlik arkadaşı. 2007’de AKP’den Erzurum 7’nci sıra milletvekili adayı. 2002 yılında aday adayı. MEB Müşavir-Daire Başkanı olarak atandı.
Muzaffer Külcü: 22’nci dönem AKP Çorum milletvekili. Atandığı yer: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ETİ Maden Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyesi.
Abdüssamet Aslan: Mühendis. 2007’de Kahramanmaraş milletvekili adayı. Atandığı yer: MEB Müsteşar Yardımcısı.
Ahmet Bekar Conkar: 2007’de İstanbul 1’inci bölge AKP milletvekili adayı. Atandığı yer: Başbakanlık müşaviri.
Ömer Fatih Sayan: Mühendis, 2007’de İstanbul 1’inci bölge AKP milletvekili adayı. Atandığı yer: Başbakanlık müşaviri.
VEKİL OLAMAYINCA...
Feramuz Üstün: Serbet muhasebeci. 2007’de Gümüşhane AKP milletvekili aday adayı. Atandığı yer: İller Bankası yönetim kurulu üyesi.
Selahattin Beyribey: Doktor, 22’nci dönem Kars milletvekili. Atandığı yer: Sağlık Bakanlığı müşavir.
Mustafa Özgül: Bakan danışmanı. 2007’de Yozgat AKP aday adayı. Atandığı yer: Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür yardımcısı.
Başlarına talih kuşu kondu
Ayşe Fert Dökmeci: 2007’de Eskişehir 4’üncü sıra milletvekili adayı. Atandığı yer: Milli Piyango Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi.
Ethem Kalın: Veteriner, 2007’de Eskişehir Milletvekili aday adayı. Atandığı yer: Maliye Bakanlığı danışmanı.
Serecattin Çom: Doktor, 2007’de Eskişehir Milletvekili aday adayı. Atandığı yer: Sağlık Bakanlığı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü.
Alim Tunç: Doktor, 22’nci dönem AKP Uşak milletvekili. Atandığı yer: Sağlık Bakanlığı Müşaviri.
Abdullah Yağlı: Bağ-Kur eski Genel Müdür Yardımcısı, 2007’de AKP Kırıkkale milletvekili aday adayı. Atandığı yer: Çalışma Bakanlığı, Müsteşar Yardımcısı
YÖK’E ÜYE OLDU
Nurettin Konaklı: MEB Strateji Geliştirme Dairesi Başkanvekili, 2007’de AKP Malatya milletvekili aday adayı. Atandığı yer: MEB, Strateji Geliştirme Daire Başkanı.
Talip Kaban: 22’nci dönem AKP Erzincan milletvekili. Atandığı yer: Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi.
Salih Aynural: İstanbul 3’üncü bölge, 17’nci sıra milletvekili adayı. Atandığı yer: Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi.
Sultan Murat Aydın: Din bilgisi öğretmeni, AKP Erzurum milletvekili aday adayı. Atandığı yer: Sosyal Hizmetler İl Müdürü.
Sabahattin Kalyoncuoğlu: 2007’de AKP Trabzon milletvekili aday adayı. Atandığı yer: Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu Başkanı.
Durmuş Günay: 2007’de AKP Milletvekili aday adayı. Atandığı yer: YÖK üyesi.
Hakan Taşcı: İşadamı, 22’nci dönem AKP Milletvekili. Atandığı yer: Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavir.
Hasan Kaplan: MEB Genel Müdür vekili, 22’nci dönem AKP Milletvekili Mahmut Kaplan’ın kardeşi. Atandığı yer; MEB Yurtdışı Eğitim Öğretim Genel Müdürü.
AKRABALAR UNUTULMADI
Harun Önalan: 2007’de AKP Malatya milletvekili aday adayı. Atandığı yer: Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müşavir.
Selahattin Varan: 22’nci dönem Gümüşhane milletvekili Sabri Varan’ın kardeşi. Atandığı yer: Aydın Bayındırlık ve İskan İl Müdürü.
Muammer Gürbüz: AKP Tekirdağ Milletvekili Ziyaettin Akbulut’un akrabası. Atandığı yer: Özel Öğretim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı.
Adnan Ekinci: AKP İstanbul 2’nci bölge milletvekili aday adayı. Atandığı yer: Ulaştırma Bakanlığı, Müşavir.
Adem Tatlı: Veteriner, 22’nci Dönem AKP Giresun Milletvekili. Atandığı yer: Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Müşavir.
Nurettin Kaldırımcı: 20’nci dönem Fazilet Partisi Kayseri milletvekili. Atandığı yer: Rekabet Kurulu Başkanı.
İsmail Barış: İlahiyatçı, 2002 AKP milletvekili aday adayı. Atandığı yer: SHÇEK Genel Müdürü.
Mühendis olmayan ilk genel müdür
Mehmet Hamdi Yıldırım: İktisatçı- 2007 AKP Konya milletvekili aday adayı. Atandığı yer: Maden İşleri Genel Müdürü (jeoloji veya maden mühendisi olmayan ilk genel müdür).
Ali Zor: 2002 AKP Ankara 12’nci sıra milletvekili adayı. Atandığı yer: Ulaştırma Bakanlığı, müşavir.
Selahattin Çimen: Enerji Bakanlığı müsteşar vekili, 2007 AKP Sivas milletvekili aday adayı. Atandığı yer: BOTAŞ Yönetim Kurulu üyesi.
Mehmet Yüksektepe: 22’nci Dönem Denizli Milletvekili. Atandığı yer: Telekom Yönetim Kurulu üyesi.
Mustafa Ilıcalı: 22’nci dönem Erzurum Milletvekili. Atandığı yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi, danışman.
Zülfü Demirbağ: 22’nci dönem AKP Elazığ milletvekili. Atandığı yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi, danışman.
İlhan Albayrak: 22’nci dönem AKP İstanbul milletvekili. Atandığı yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi, danışman.
Nedim Küçüker: 2002, AKP Erzincan 3. sıra adayı, 2007 Erzincan milletvekeili aday adayı. Atandığı yer: TBMM Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı.
Mehmet Altun: Veteriner, 2007 AKP Şanlıurfa Milletvekili aday adayı. Atandığı yer: Bolu Tarım İl Müdürü.
Kadir Topbaş’tan teselli ikramiyesi
Seçim sonrası gerçekleşen teselli atamaları hükümetle sınırlı değil. 22 Temmuz seçimlerinde seçilemeyerek veya aday gösterilmeyerek Meclis dışında kalan bazı AKP’liler, 3 bin YTL’ye varan maaşlarla İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinde yönetim kurulu üyesi oldu. Son genel seçimlerde aday gösterilmeyen AKP Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Topbaş’a ulaşım alanında danışmanlık yapmaya başladı. Aday gösterilen ancak seçilemeyen Abdülkadir Ömer Abamor ile Yahya Baş ise, Topbaş’a şehircilik alanında danışmanlık yapıyor. Abdülkadir Ömer Abamor İSFALT’a, Yahya Baş ise İSTON’a yönetim kurulu üyesi oldu. Son seçimlerde aday gösterilmeyen Gürsoy Erol da İSPARK’a yönetim kurulu üyesi oldu. Topbaş’ın sınıf ve asker arkadaşı İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ata Özer ise, belediye şirketlerinden Spor AŞ’de yönetim kurulu üyeliği yapıyor.şuna bakın :) Sultan Murat Aydın: Din bilgisi öğretmeni, AKP Erzurum milletvekili aday adayı. Atandığı yer: Sosyal Hizmetler İl Müdürü millet vekili olamadı ama :) bunun gibbi bir sürü var yukarıdaki listede :)
Burdan Buyrunnn ))) Sozum Ona akp hukumetı hortumları kesti, dıyenlere hangı hortumu kestı kesılen hortumunn ucu Şüan KImın cebınde peki gecın alahınızı seversenız =
-----------------------------şu işleri yapmamış bana bir hükümet soyle sana birşey demiyeceğim
kim geliyorda menfaatine çalışmıyor.
arkadaşlar siz sanırım ATATÜRK ü arıyorsunuz ama kimse onun gibi olamaz boşuna beklemeyin.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bende aynı şeyleri akp'yi eleştirenler için düşünüyorum.
Somut belge; ekonomik yükseldi diyince yok böyle oldu yok şöyle oldu.
Somut belge; çevrede türk saygınlığı arttı diyince yok tayyip putine verdi fransaya verdi sonra böyle filan falan. Hikaye...
Ama dediğim gibi sorun benim anlatmak istediğimi anlatamamamda...
Geveleyenler onlar diye düşünüyorum. Ama artık tartışmıyacam.
-----------------------------Mesajlarla alakası yok ^^^^ son postum.
Artık Tartışmayacağımı bildirdim :) Ne kadar açıklasak boş... Çünkü okunmuyo zaten.
Bunun için sustular diyo :)
-
Merdini bunu yazdı:
-----------------------------
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------at gözlüğü herkezde var ;) ocu bucu olmak mesele değil işine geliyorsa ses çıkarmazsın menfaat meselesi
KardeşImmm akp yı savUnann bence Normal benım senın gıbı bir vatandaş olamaz ya MünKun deil saysakkk ozeleştırılen satılan yerlerlerı sabaha kadar bıtmrzzz a.q limanlardan tuttt Bılmem neye kadar eflasyon gosterılıyorr resmi rakamlarda gecen aylarda herşey süper denılıyordu ole gosterıyorlardı bıze Şimdi artık oda Olmuyor bu ay resmi rakamlarda sokakktaa ağlayanlara hak verdi hortumlar kesıldı dıyorsunuzz kardeşım kesıldını nerde gordunuz BANA soleyın :):):):) AKp hortumu kestı kendı yandaŞInınn cebıne sokkk ŞÜan hortum ordaa çalIklar ve benzeri yanı ne dıyorum gercekten saysam bıtmezz Şüan şaşırıyorum hangıssını yazıyım dıyeeee ha Erkonokon Nu akP bıtırdı kımse ustlerıne bugune kadar gıdemedı akP gıtı :D:DD he gıtı cuNku akP kendı derin devletını kuruyorrr gecenelerde emekLi bir emniyet mujduru starda can dundarlan dıyorkı emniyet içersinde Şüan yüzde bilmem kaç lara varan fettulacIlıkk kandrolaşMIşş adamlr her devlet kurumundaa kendı adamlarını terfı etı ust makamlara cıkardı yakIn oldukları İş adamlarına daha cok fırsatlar verılıyor İhalesınden tutt bilmem neye kadar sonraaaa MüslÜmanIZZZ İslamızzz dıyn Ualnn zaten halka yardım edmek zorundasınız madem ıyıLık yapıyorsunuz o yardım dan sonra milete kurani kerime el bastırmayın aiP aip bu iyilik iyilik zaten yapılması gereken bı şeydiirrr yazıklar olsun bari islam dınını karıştırmayın siyastınızeee kardeşımmmmmmmmmmmmmmm uf ya sınrıdenn beyın gıtı neyse-----------------------------
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------%50 ye yakın bir oy aldıysa bu insana saygı duyacaksın...
Hortumları kesiyo o şu an :)
5 yıldır tahmin ediyorum bu doğan'larda bişey var diye... Dur bakalım hayırlısı.
Ayrıca Başbakanımızı çok seviyorum.
-----------------------------çünkü kendisine düşen hortumlama payı zalıyor :)
-
Yahu ben akpye değil mantığa karşıyım.Şimdi savunmaya bak.Bütün hükümetler para çalıyo akp çalınca konuşuonuz.Bütün hükümetler yandaşına pay çıkıo akp yapınca ololo diosunuz vs vs vs.Bu ibneliği yapan (açık açık söylüyorum ibneliktir yetimin hakkını yemek,orrrospu çocukluğudur.) her kim olursa olsun ses çıkarmak lazım.Chp,Akp,PPP,Ktp her neyse...Chp yapıosa hesabını verecek,Akp yapıosa o da hesabını vericek.Benim boğazımdan geçen lokmada gözü olan adamın anasını sikiyim.Sikmezsem onu da alır.Halk bunu bilmeli.
Bizdeki mantık ne.Aman canım hepsi yapıyor.Bal tutan parmağını yalar.Parmağını yalıcana alsın yarrraaamı yalasın :@.DEllendirdiniz beni.Böyle savunma mı olur ya...ONlar yapıo Akp de yapsın.E amk yapan pezevenkler,parayı çalan totoşlar kimin parasını çalıyor.Benim.Allah belasını versin.Haram olsun zehir zıkkım olsun.
-
@Kadean
oncekilerinde yapmis olmasi bu iktidari hakli mi cikartiyor ? zihniyetini seveyim hoca. herkes yapiyor bende yapayim. Allah 'a Kitab 'a uygun degil mi ?
zira Allah Peygamber Kitap diyerek geldiler o yuzden.
@hayvan
daha yazmayacagim diyorsun da o kadar yazdim niye cevap vermiyorsun, seviyorum diyorsun baska birsey demiyorsun.
bende sana sevdigin insanlar bunu bunu yapmis diyorum anlamak anlamamak anlamamazliktan gelmek senin elinde
@konpicyus
islamiyette menfaat mi var hoca ? muslumanlikta menfaat mi var ?
kul hakki yiyeni menfaatin var diye susmak mi gerekiyor. siz boyle mi gordunuz boylemi ogrendiniz ?
-
@underzero
hocam bak ben haklı demedim beni yalnış anlamışsın sanki adamını koymayan bir parti varda millet başa getirmiyor hepsi hırsız hepsi çalıyor. benim bahsettigim konu o
-
Tayyibin icraatlarına laf yok lan (tipine, kişiliğine edilecek lafa sözüm yok o başka )
Helal olsun adam türk telekomu sattı 3 kuruşa, bugüne kadar hiçbir hükümetten bir fayda görmedim ama tayyip telekomu satınca azcıkda olsa hizli internetle tanıştım.
sat Tayyipcim köprüyü de sat belki sattığın firma yanına bir şerit daha ekler köprününde trafikte küfretmeden karşıya geçeriz arada bir.