folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sabah Sabah Tayyip££.

Sabah Sabah Tayyip££.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

neftera bunu yazdı:
    -----------------------------
    konuyu açan arkdaşımın az saygılı edepli olmasını beklerdim.nolursa olsun o bir başbakan gereken saygıyı göstermen gerekir.sövmene gerek yok.tayyipde tayyip  ne alıp veremedğiniz var ya.sadee türban kesime hitap ettiği düşüncesimi size onu düşman kılan(ülkeyi satmış vs vs bu gibi polemikler girmenizi anlamsız buluyorumn) sevmeyebilirsiniz.küfr hakaretlere gerek yok.

Eşdeğer saygı çerçevesinde herhangibir şart ve koşulda Apo'ya da küfür edilmemeli bu durumda... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:

neftera bunu yazdı:
    konuyu açan arkdaşımın az saygılı edepli olmasını beklerdim.nolursa olsun o bir başbakan gereken saygıyı göstermen gerekir.sövmene gerek yok.tayyipde tayyip  ne alıp veremedğiniz var ya.sadee türban kesime hitap ettiği düşüncesimi size onu düşman kılan(ülkeyi satmış vs vs bu gibi polemikler girmenizi anlamsız buluyorumn) sevmeyebilirsiniz.küfr hakaretlere gerek yok.

Eşdeğer saygı çerçevesinde herhangibir şart ve koşulda Apo'ya da küfür edilmemeli bu durumda... 

en azından başbakan bu ülkeyi temsil ettiği için saygıyı hakediyor .

peki ya apo hakediyormu?

ben hemen hemen hergün ediyorum küfrümü hatta işi garantiye alıp unuttuğum gün olabilir diyerek ..aponun hergün a.q. diyorum.

sende yap çok güzel oluyor :)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

şu görmemiş demokrasi havalarını bırakın bence..

"%47 " "demokrasi" diye çıgırıp aslında en büyük hakareti yapıyorsunuz demokrasiye.

çünkü demokrasi anlayşı oy veya sandalye aritmetigine dayanmaz.

demokrasinin 2 önemli değeri vardır. konsensüs (uzlaşma) ve tolerans

rte konsensüs hakkında ; "konsensüs denilen şey; kısm-ı azaminin üzerinde birleşmektir. olay budur."demiştir. başkaları insanlarin bir ortak paydada bulusabilmesinden bahsederken, erdogan ve ekibi "kism-i azam"dan bahsediyorlarmis. yani cogunlukdan.demokrasi cogunlugun tercihini buna ciddi itirazlari olanlara empoze etmek degildir.

alexis de tocqueville amcamında demokraside en çok korktugu olay buydu. yani tyranny of majority (cogunlugun tiranı; cogunluk ne derse o olur tavırlarında aliekrem başkesen havasından korkmuştur. haklıdırda zira bir demokrasinin, çoğunluğun despotluğu ile sonuçlanması kaçınılmazdır...

aynı zamanda demokrasi bana göre bir ilizyondur. artık efendiler karşıt görüşlü kimselerin kafasını vurmuyor. onun yerinde "özgürsün" deyip soyutluyor seni sistemden.

yine tocqueville aynı olay hakkında  "efendi 'ya benim gibi düşünürsünüz ya da ölürsünüz' demiyor, 'benim gibi düşünmemekte serbestsiniz; yaşamınız, malınız, mülkünüz, her şeyiniz sizindir, ama o günden sonra aramızda bir yabancısınız" diyor.

işte demokrasi budur

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    morportakal bunu yazdı:

"%47 " "demokrasi" diye çıgırıp aslında en büyük hakareti yapıyorsunuz demokrasiye.

rte konsensüs hakkında ; "konsensüs denilen şey; kısm-ı azaminin üzerinde birleşmektir. olay budur."demiştir. başkaları insanlarin bir ortak paydada bulusabilmesinden bahsederken, erdogan ve ekibi "kism-i azam"dan bahsediyorlarmis. yani cogunlukdan.demokrasi cogunlugun tercihini buna ciddi itirazlari olanlara empoze etmek degildir.

alexis de tocqueville amcamında demokraside en çok korktugu olay buydu. yani tyranny of majority (cogunlugun tiranı; cogunluk ne derse o olur tavırlarında aliekrem başkesen havasından korkmuştur. haklıdırda zira bir demokrasinin, çoğunluğun despotluğu ile sonuçlanması kaçınılmazdır...

aynı zamanda demokrasi bana göre bir ilizyondur. artık efendiler karşıt görüşlü kimselerin kafasını vurmuyor. onun yerinde "özgürsün" deyip soyutluyor seni sistemden.

yine tocqueville aynı olay hakkında  "efendi 'ya benim gibi düşünürsünüz ya da ölürsünüz' demiyor, 'benim gibi düşünmemekte serbestsiniz; yaşamınız, malınız, mülkünüz, her şeyiniz sizindir, ama o günden sonra aramızda bir yabancısınız" diyor.

işte demokrasi budur

tek gerçek sandıktaki oy sayısıdır.

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:
    morportakal bunu yazdı:

yine tocqueville aynı olay hakkında "efendi 'ya benim gibi düşünürsünüz ya da ölürsünüz' demiyor, 'benim gibi düşünmemekte serbestsiniz; yaşamınız, malınız, mülkünüz, her şeyiniz sizindir, ama o günden sonra aramızda bir yabancısınız" diyor.

işte demokrasi budur

tek gerçek sandıktaki oy sayısıdır.

tek gerçek sizin kör oldugunuzdur. böyle tek cümlelik cevaplarla her konuda milleti neden kışkırtma çabası içindesiniz ? madem savunacak sebebiniz var girip bunu gerekli konularda savunun. işinize gelen konularda deil.

@neftera

sen hala türban olayından dolayı bu adama hakarete edildigini düşünüyosan; kaç aydır insan içine çıkmıyosun diye sorarım sana :) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı:

kimse namina 1 kurus kazanabiliyosa namerdim sabah sabah travma ettirecek onun bunun cocugu.

Kanki Nie Namerdim Diyosun ki ??  :D:D  Fantezi mi apıyon Kendinle ??

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    hocam  burda  konus  konus  bagır  bagır  elden  bısey gelmıyor şu  işi reele  dökemezmıyız  yanı  elimizden bişey gelmezmi bence ufak bi kıvılcım yeter  ama nasıl ve nerden cıkacak

kontra bisiklet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı:
    hocam  burda  konus  konus  bagır  bagır  elden  bısey gelmıyor şu  işi reele  dökemezmıyız  yanı  elimizden bişey gelmezmi bence ufak bi kıvılcım yeter  ama nasıl ve nerden cıkacak
    reel i karıştırma alırlar içeri bak ergenekoncu diye :)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

Landet bunu yazdı:
    Eminim Başbakanınında (!) Seni çok Seviyordur :)

Zaten beni çok sevdiği 2002'de soframda olmayan yemeklerin şimdi olmasından belli :)

Chat server'larına giriyorum, gavurlar türkçe konuşmaya başlamış :) Belli ki türkler artık diğer milletler üzerinde de bi etki bırakmaya başlamış...

Bi israil ile suriye'yi bi araya getiriyor. Fransız başbakanları türkiyeye teşekkür ediyor, rus ve gürcüler çözüm için türkiyeden yardım istiyorsa bu işte bi iş var demektir...

Demektir ki başbakan gerçekten bizi seviyor.Türkiye'yi seviyor.

sen en yakın bir göz hastanesine gitmelisin tayyipin uşağı :)

"""""Chat server'larına giriyorum, gavurlar türkçe konuşmaya başlamış :) Belli ki türkler artık diğer milletler üzerinde de bi etki bırakmaya başlamış...""""" 

yukarıda kurdugun cümle aynen su gir bakalım chat serverlera onların konuştugu selam merhaba aşkım bu kadar..aydın tarafından bir ilçede akpli belediye baskanının oldugu bir ilçede 10000'e yakın yabancı oturuyor (ilçede) ve akpli belediye baskanı bagırıyor ingiliz koleji açılıcak onları destekliyoruz ve adamlarda yönetimde yer almak istiyorlar..nie biz ingilizce öğreniyoruz türkiyede? onlar neden türkçe öğrenmiyolar? savundugun kişileri biraz daha araştırıp öyle savun..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

şimdi hala tayyip diyen adamlar var şaşıyorum birgün orta yaşlı adam tayyip şöyle böle dedi dayanamadım ananı tayyipmi sikti dedim adama kafamda dumanlıydı adam bişey demeden gitti bu adamların anasını sikmek lazım gerçegi göstermek için

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 16720 Toplam Mesaj: 143