Sabah Sabah Tayyip££.
-
neftera bunu yazdı:
-----------------------------
konuyu açan arkdaşımın az saygılı edepli olmasını beklerdim.nolursa olsun o bir başbakan gereken saygıyı göstermen gerekir.sövmene gerek yok.tayyipde tayyip ne alıp veremedğiniz var ya.sadee türban kesime hitap ettiği düşüncesimi size onu düşman kılan(ülkeyi satmış vs vs bu gibi polemikler girmenizi anlamsız buluyorumn) sevmeyebilirsiniz.küfr hakaretlere gerek yok.
-----------------------------Eşdeğer saygı çerçevesinde herhangibir şart ve koşulda Apo'ya da küfür edilmemeli bu durumda...
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------neftera bunu yazdı:
konuyu açan arkdaşımın az saygılı edepli olmasını beklerdim.nolursa olsun o bir başbakan gereken saygıyı göstermen gerekir.sövmene gerek yok.tayyipde tayyip ne alıp veremedğiniz var ya.sadee türban kesime hitap ettiği düşüncesimi size onu düşman kılan(ülkeyi satmış vs vs bu gibi polemikler girmenizi anlamsız buluyorumn) sevmeyebilirsiniz.küfr hakaretlere gerek yok.
-----------------------------Eşdeğer saygı çerçevesinde herhangibir şart ve koşulda Apo'ya da küfür edilmemeli bu durumda...
en azından başbakan bu ülkeyi temsil ettiği için saygıyı hakediyor .peki ya apo hakediyormu?
ben hemen hemen hergün ediyorum küfrümü hatta işi garantiye alıp unuttuğum gün olabilir diyerek ..aponun hergün a.q. diyorum.
sende yap çok güzel oluyor :)
-
şu görmemiş demokrasi havalarını bırakın bence..
"%47 " "demokrasi" diye çıgırıp aslında en büyük hakareti yapıyorsunuz demokrasiye.
çünkü demokrasi anlayşı oy veya sandalye aritmetigine dayanmaz.
demokrasinin 2 önemli değeri vardır. konsensüs (uzlaşma) ve tolerans
rte konsensüs hakkında ; "konsensüs denilen şey; kısm-ı azaminin üzerinde birleşmektir. olay budur."demiştir. başkaları insanlarin bir ortak paydada bulusabilmesinden bahsederken, erdogan ve ekibi "kism-i azam"dan bahsediyorlarmis. yani cogunlukdan.demokrasi cogunlugun tercihini buna ciddi itirazlari olanlara empoze etmek degildir.
alexis de tocqueville amcamında demokraside en çok korktugu olay buydu. yani tyranny of majority (cogunlugun tiranı; cogunluk ne derse o olur tavırlarında aliekrem başkesen havasından korkmuştur. haklıdırda zira bir demokrasinin, çoğunluğun despotluğu ile sonuçlanması kaçınılmazdır...
aynı zamanda demokrasi bana göre bir ilizyondur. artık efendiler karşıt görüşlü kimselerin kafasını vurmuyor. onun yerinde "özgürsün" deyip soyutluyor seni sistemden.
yine tocqueville aynı olay hakkında "efendi 'ya benim gibi düşünürsünüz ya da ölürsünüz' demiyor, 'benim gibi düşünmemekte serbestsiniz; yaşamınız, malınız, mülkünüz, her şeyiniz sizindir, ama o günden sonra aramızda bir yabancısınız" diyor.
işte demokrasi budur
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------şu görmemiş demokrasi havalarını bırakın bence..
"%47 " "demokrasi" diye çıgırıp aslında en büyük hakareti yapıyorsunuz demokrasiye.
rte konsensüs hakkında ; "konsensüs denilen şey; kısm-ı azaminin üzerinde birleşmektir. olay budur."demiştir. başkaları insanlarin bir ortak paydada bulusabilmesinden bahsederken, erdogan ve ekibi "kism-i azam"dan bahsediyorlarmis. yani cogunlukdan.demokrasi cogunlugun tercihini buna ciddi itirazlari olanlara empoze etmek degildir.
alexis de tocqueville amcamında demokraside en çok korktugu olay buydu. yani tyranny of majority (cogunlugun tiranı; cogunluk ne derse o olur tavırlarında aliekrem başkesen havasından korkmuştur. haklıdırda zira bir demokrasinin, çoğunluğun despotluğu ile sonuçlanması kaçınılmazdır...
aynı zamanda demokrasi bana göre bir ilizyondur. artık efendiler karşıt görüşlü kimselerin kafasını vurmuyor. onun yerinde "özgürsün" deyip soyutluyor seni sistemden.
yine tocqueville aynı olay hakkında "efendi 'ya benim gibi düşünürsünüz ya da ölürsünüz' demiyor, 'benim gibi düşünmemekte serbestsiniz; yaşamınız, malınız, mülkünüz, her şeyiniz sizindir, ama o günden sonra aramızda bir yabancısınız" diyor.
işte demokrasi budur
-----------------------------tek gerçek sandıktaki oy sayısıdır.
-
konpicyus bunu yazdı:
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------şu görmemiş demokrasi havalarını bırakın bence..
işte demokrasi budur
-----------------------------tek gerçek sandıktaki oy sayısıdır.
tek gerçek sizin kör oldugunuzdur. böyle tek cümlelik cevaplarla her konuda milleti neden kışkırtma çabası içindesiniz ? madem savunacak sebebiniz var girip bunu gerekli konularda savunun. işinize gelen konularda deil.
@neftera
sen hala türban olayından dolayı bu adama hakarete edildigini düşünüyosan; kaç aydır insan içine çıkmıyosun diye sorarım sana :)
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------kimse namina 1 kurus kazanabiliyosa namerdim sabah sabah travma ettirecek onun bunun cocugu.
-----------------------------Kanki Nie Namerdim Diyosun ki ?? :D:D Fantezi mi apıyon Kendinle ??
-
hocam burda konus konus bagır bagır elden bısey gelmıyor şu işi reele dökemezmıyız yanı elimizden bişey gelmezmi bence ufak bi kıvılcım yeter ama nasıl ve nerden cıkacak
-
adamgibi bunu yazdı:
hocam burda konus konus bagır bagır elden bısey gelmıyor şu işi reele dökemezmıyız yanı elimizden bişey gelmezmi bence ufak bi kıvılcım yeter ama nasıl ve nerden cıkacak
reel i karıştırma alırlar içeri bak ergenekoncu diye :) -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Landet bunu yazdı:
Eminim Başbakanınında (!) Seni çok Seviyordur :)
-----------------------------Zaten beni çok sevdiği 2002'de soframda olmayan yemeklerin şimdi olmasından belli :)
Chat server'larına giriyorum, gavurlar türkçe konuşmaya başlamış :) Belli ki türkler artık diğer milletler üzerinde de bi etki bırakmaya başlamış...
Bi israil ile suriye'yi bi araya getiriyor. Fransız başbakanları türkiyeye teşekkür ediyor, rus ve gürcüler çözüm için türkiyeden yardım istiyorsa bu işte bi iş var demektir...
Demektir ki başbakan gerçekten bizi seviyor.Türkiye'yi seviyor.
sen en yakın bir göz hastanesine gitmelisin tayyipin uşağı :)"""""Chat server'larına giriyorum, gavurlar türkçe konuşmaya başlamış :) Belli ki türkler artık diğer milletler üzerinde de bi etki bırakmaya başlamış..."""""
yukarıda kurdugun cümle aynen su gir bakalım chat serverlera onların konuştugu selam merhaba aşkım bu kadar..aydın tarafından bir ilçede akpli belediye baskanının oldugu bir ilçede 10000'e yakın yabancı oturuyor (ilçede) ve akpli belediye baskanı bagırıyor ingiliz koleji açılıcak onları destekliyoruz ve adamlarda yönetimde yer almak istiyorlar..nie biz ingilizce öğreniyoruz türkiyede? onlar neden türkçe öğrenmiyolar? savundugun kişileri biraz daha araştırıp öyle savun..
-
şimdi hala tayyip diyen adamlar var şaşıyorum birgün orta yaşlı adam tayyip şöyle böle dedi dayanamadım ananı tayyipmi sikti dedim adama kafamda dumanlıydı adam bişey demeden gitti bu adamların anasını sikmek lazım gerçegi göstermek için