folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sabah Sabah Tayyip££.

Sabah Sabah Tayyip££.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    bence aydın doğan gibi bir insana yüklenmesi gerçekten de fazla yani adam 24000 kişiye iş imkanı saglıyor yeni imkan yaratmak için tabi devletten isteyecek bu hakkı devletten isterken kendiside kazanacak buda onun hakkı diyorlar ki aydın doğan serefsiz bu zamana kadar duydunuz mu aydın doğan ın yanında çalısıp tta ben paramı alamıyorum diyeni ! adam usülsüz birsey yapıyorsa tamam cezasını ceksin ama kaç bin kişiye imkan saglıyor yeni insanlara da iş imkanı saglamak için bişeyler istemesi kötümü a.q. tayyip sen anca başkalarına satarsın işte .

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Dostum sakin ol geçenlerde 2 polis nette başbakana sövdüğü için almışlar aşşağı:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Landet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Eminim Başbakanınında (!) Seni çok Seviyordur :)

Zaten beni çok sevdiği 2002'de soframda olmayan yemeklerin şimdi olmasından belli :)

Chat server'larına giriyorum, gavurlar türkçe konuşmaya başlamış :) Belli ki türkler artık diğer milletler üzerinde de bi etki bırakmaya başlamış...

Bi israil ile suriye'yi bi araya getiriyor. Fransız başbakanları türkiyeye teşekkür ediyor, rus ve gürcüler çözüm için türkiyeden yardım istiyorsa bu işte bi iş var demektir...

Demektir ki başbakan gerçekten bizi seviyor.Türkiye'yi seviyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hani sure vermisti butun herseyi aciklayacakti ne oldu ?

cikti camur atti atti durdu.

bir basbakan boyle kufur edebilecegini hic dusunmemistim. 

mezhebin genis miden genis

tehdit eden, dikdatör tarzi konusmalar, tek tarafli demokrasi istemesi vs vs

madem sucsuz neden savcilara gidin arastirin demiyor da ben temizim ben temizim demekle yetiniyor.

madem temizsin soyle savcilarina arastirsin sorustursun.

biz demokrasi yanlisiyiz diyor "sayin" ve "kelle" sozunden dolayi 1 ykr a mahkum eden hakim e yapmadigini birakmadi adam 1 gun gec imzaladigi evrak icin 

hakimi mahkemeye verdiriyor.

bu mu demokrasi anlayisi.

savciyi sustur, hakimi sustur,  gazeteyi sustur, halki sustur, 

siz soyleyin bu yapilanlarin kelime karsiligi ne oluyor ?

---

rte nin cikarttigi muhasir medeniyetler seviyesi nerde oluyor ben goremiyorum ? 

uzaya roket mi gonderdi ? bilim adamlarinin calismalarina destek mi verdi ? bilim okullari mi acti ?

her tarafta rant var adam kayirma var.

antalyada organ nakli rekoru kiran profosore istifa ettirmek mi muhasir medeniyet seviyesi ?

deniz feneri konusunda "suclu psikolojisi" ile saga sola bagirmak mi medeniyet seviyesi ?

gaziantep deki yolsuzluktan dolayi sorusturma acmak yerine goz boyamak mi medeniyet seviyesi ?

disli nin 1milyon dolarini korumak mi medeniyet seviyesi ? (madem yolsuzluklarin uzerine gidecek adami ihrac edin partiden, milletvekilligini dusurun, hakimler savcilar iddaname hazirlasin mahkemeye ciksin, gorevinden istifa ettirmek mi biz yolsuzluklara karsiyiz demek oluyor)

zam ustune zam yapmalar mi medeniyet seviyesi

daha ne yazayim.

ben bile dunki konusmayi dinlerken onlarca sozune karsilik bulabiliyorken basin tabiki cikip yalakalik yapmamasi gerekiyor.

aydin dogan dibin kara rte seninki ondan kara

sonuc : 

siyasette rant vardir ve ezilen sadece halk dir. biz yazsakta herkes sadece gormek istedigi gibi bakacaktir. 

arastirin sadece arastirin gercekleri gormek icin mutlaka arastirin. at gozlukleriyle bakmayin, gozunuzun boyanmasina izin vermeyin...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

Landet bunu yazdı:

Zaten beni çok sevdiği 2002'de soframda olmayan yemeklerin şimdi olmasından belli :)

Chat server'larına giriyorum, gavurlar türkçe konuşmaya başlamış :) Belli ki türkler artık diğer milletler üzerinde de bi etki bırakmaya başlamış...

Bi israil ile suriye'yi bi araya getiriyor. Fransız başbakanları türkiyeye teşekkür ediyor, rus ve gürcüler çözüm için türkiyeden yardım istiyorsa bu işte bi iş var demektir...

bu israil suriye bir araya getirme konusu ne zaman oldu unutmus olabilirim ?

fransiz basbakan ne icin tesekkur etti onuda hatirlamiyorum

rus gurcu cozumune gelince komik olma

ruslar bizim tirlarin gecisine izin vermedi, bakan sabah cikti bizde aynisini yapacagiz dedi aksam baska bi bakan biz hicbirsey yapmayacagiz dedi

Turkiye montrö sözlesme sini delik desik ederek amerikan gemilerinin gecisine izin veren bir ulke ile anlasma yapmak isteyecegini saniyormusun ?

ahh hayvanim ah 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Rusya bizden yardım mı ıstedi buna neremle gulecegımı şaşırdım

kanka Ruslar bızı s2ne bile takmıyor acı ama gercek

Sanırım istanbulda yaşıyorsun o ruslar doğalgazı bi kessinde görürürm ben ozaman vucudunuzda donmayan kıl kalcak mı

Babamın devlet memuru maaşına yapılan zam %8 velhasıl elektırıge %34 bumu adalet gecen 5 yılda penbe tablolar cızdıler noldu

bak 1 yıldır mıllet bagırmaya basladı siz fakir edebiyatına devam

Birgün sende anlıcaksın ama umarım geç olmaz kanka

Ayrıca Underzero abinın yazdıklarına aynen katılıyorum

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Landet bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

%50 ye yakın bir oy aldıysa bu insana saygı duyacaksın...

Hortumları kesiyo o şu an :)

5 yıldır tahmin ediyorum bu doğan'larda bişey var diye... Dur bakalım hayırlısı.

Ayrıca Başbakanımızı çok seviyorum.

ben de seviyorum abimizi :)

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

%50 ye yakın bir oy aldıysa bu insana saygı duyacaksın...

Hortumları kesiyo o şu an :)

5 yıldır tahmin ediyorum bu doğan'larda bişey var diye... Dur bakalım hayırlısı.

Ayrıca Başbakanımızı çok seviyorum.

hala aynı şeyleri yazıp duruyorsun.hocam bıkmadınmı yüzde 50 yüzde 50 değip duruyorsun. %50 almış diye tapacak değiliz sanırım?

dün konuşma yaptı hani 1 hafta sonra aydın doğan hakkında bilmediklerimizi açıklayacaktı? ne oldu? bu adam böyle pazarlıklı biri belkde değildir?. değilse yalancıymış?

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hocam dün açıkladı dinlemiyosun ki?

Doğan kendisi mektupla başbakana bildirmiş. Üstü kapalı bir tehdit.

Benim 2 kişiliğim var demiş. Birinde iş adamıyım birinde basınım...

Eğer işadamına kolaylık sağlarsan basında bunu mukafatlandırır diye çok namussuz bir yazı yazmış.

Bu ne sayın kelleymiş arkadaş...

Adamın yüzünün rengi kaçmış Tayyibin. Adamın yüzü solmuş ya... kaç kere hastaneye kaldırıldı bu adam. O kafayla kardeşim adbullah demediğine şükür... Belediye başkanıyken nasıldı bu adam şimdi nasıl. Diyelim ki bu adam milyarlar çaldı. Arkadaşım bu adamın parası olunca daha da bakımlı olup ferah içinde olması gerekmiyor muydu? Fransız bilmem ne başkanları gibi aşık olup hatunlarla fingirdemez miydi bu adam?

Hocam siz faaliyete bakın. Böyle hurafelere inanmayın..

Yok efendim kelle demiş. Sayın demiş...

Ağzından yanlış laf çıktı diye memleketi sattı adam :) Kelle dediği insanlara babasından daha fazla değer veriyodur emin olun hoca...

Ha ekliyim.

Anti Tayyip tayfası (chp) önce orduya sarıldı olmadı

Yargıya sarıldı olmadı.

Başka bişey yaptı olmadı.

Şimdi sıra basında :| Bakalım ne olacak..

Yine olmaz arkadaşım artık millet uyandı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

anladım ki; halk: ancak ekranlarda bağırılmadığı zaman aklı başına geliyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 16726 Toplam Mesaj: 143