Sabah Sabah Tayyip££.
-
ula zabanan güldürdün beni daha yüzümü yıkamadım :)
çok samimi yazmışsın yav :)
-
Tabii açıklamayı duyamazsınız. Çünkü basın hepsi doğan :) Ülkede savaş var yağmalanıyormuş havası var doğanın kanallarında :)
Tayyip Erdoğan'ın açıklaması:
"Aydın Doğan mektuplarında işadamı ve yayıncı kimliği olmak üzere iki ayrı şapkası olduğunu yazıyor. İşadamı şapkasıyla Başbakan olarak benden talep ve beklentilerini iletiyor. Bundan sonra yayıncı kimliğini kullanarak imtiyaz talep etmeyeceğini umuyorum.
Hortum kesildi, rahatsızlık başladı. Geçim kaynakları orasıydı. Haksız taleplerini karşılasaydım dost olurduk. Kimden gelirse gelsin her türlü medya terörü ile hukuk içinde mücadele edeceğiz. Medya diktatörlüğüne teslim olmayacağız.
Deniz Feneri davasında kişilik haklarıma saldırıldı. 5 gazetesi ve 3 TV'si iftira kampanyası yürüttü. Cevap hakkına saygı gösterilmedi. Bizim meselemiz Almanya'daki dava değil. Biz hiçbir zaman yanlışın yanında yer almayacağız.Biz cumhuriyetin kuruluşundan beri niye hep geri kaldık?
Hep doğanlar yüzünden :)
Ha çıkacak biri Tayyip yüzünden diyecek... Bundan öncede Tayyip mi vardı?
Bu hortumcular ülkeyi belledi. Super güç olması gereken Türkiye yeni yeni gelişmekte olan ülkeler arasına girebiliyor...
Ama sizin dediğiniz gibi olmayacak arkadaş. Millet uyandı sömürülemeyecek bu memleket. Ayrıca bundan sonra %50 demem xD %70 filan derim rahat olun. Seçimde bakacaz artık.
-
peki bu adam niye başa geldigi sene uğraşmadıda şimdi birden uğraşmaya başladı?bunlar değilmiydi aydın doğanın vergisini düşüren?
ve sadece tayyipin cevaplarını okuyorsun sanırım:)
Mektuptan bir bölümünü açıkladı.
Başbakan'a gönderdiği mektuptan dolayı alnının açık olduğunu belirten Doğan, Erdoğan'ın değindiği 19 Şubat 2008 tarihli mektuptan bazı bölümleri açıkladı: "Sayın Başbakan, sizden şimdiye kadar hiçbir özel talebim ve beklentim olmamıştır. Hiç kuşkusuz , hem bir işadamı, hem de bir yayıncı olarak yasal haklarımı aramak durumundayım. Herhangi bir ayrımcılığa tabi olmadan gerek bürokrasi, gerek hükümet nezdinde yasal işlerim için izin talebinde bulunmak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının bana verdiği bir haktır. ... Mağdur olduğunu söylediğiniz kesimlerin hak ve özgürlüklerini korumaya çalıştığınız kadar, benim de hakkımı, hukukumu korumak ve güvenliğimi sağlamak durumundasınız. Bu, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak sizin görevinizdir."
bunuda okumalısın
-
birden fazla gitmiş.
-
Yok ben doğanın açıklamasını 10 kezden fazla dinledim rahat ol.
Star'da dinledim. Hürriyettee okudum. Kanal D'de dinledim. Show'da dinledim...
Ama çıkardığım sonuç
Yırtık am*n son feryadı :| Yok efendim benim gazetelerim yazıyormuşta chp'nin yanlışlarını. Bilmem neyi :) 2 küçük köşe yazısını şey etmiş...
Mektup kabak gibi ortada anlamak istemiyorsak anlamayız tabi...
Ayrıca Doğan basını sabah'ı Erdoğan'ın olarak bas bas bağırıyor... Erdoğanın gazetesi herkesin yazısına yer vermiş helal olsun :)
-
aydın doğanın gazetelerindede hepsi geçiyor:) şimdi ordan alsam "aha! doğanın medyasından alıntılara inanmam! diyen sizlersiniz:) o yüzden anca sizin görebileceginiz gazeteden alıntı yapmak şart tabi bulunursa:)
şimdi hayır ben aydın doğan tarafında değilim tayyipin tarafındada değilim çünkü ikiside birbirinden affedersiniz b** ama bu milleti anlamıyorum körmüsünüz?? Adam işi gücü bıraktı aydın doğanla uğraşıyor
-
Hocam ben okumaya başlayınca öncelikle her zaman hürriyet'i okuyorum. Milliyet'i okuyorum.
Ondan sonra diğer gazetelere geçiyorum... Bu böyle..
Ama sana bişey diyim mi?
TSK'ya sarıldınız olmadı :)
Yargı'ya sarıldınız olmadı :)
Basın'a sarılıyonuz o da olmayacak rahat olun... Uyandı millet. Cumhuriyetten beri böyle oldu ama artık böyle olmayacak.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yok ben doğanın açıklamasını 10 kezden fazla dinledim rahat ol.
Star'da dinledim. Hürriyettee okudum. Kanal D'de dinledim. Show'da dinledim...
Ama çıkardığım sonuç
Yırtık am*n son feryadı :| Yok efendim benim gazetelerim yazıyormuşta chp'nin yanlışlarını. Bilmem neyi :) 2 küçük köşe yazısını şey etmiş...
Mektup kabak gibi ortada anlamak istemiyorsak anlamayız tabi...
Ayrıca Doğan basını sabah'ı Erdoğan'ın olarak bas bas bağırıyor... Erdoğanın gazetesi herkesin yazısına yer vermiş helal olsun :)
-----------------------------üstad iyi ki varsın :) uzan nasıl ki başaşa edildiyse onun gibiler de aynı hüsrana urayacaktır
-
Umumi tuvalet gibi olmuş anasını medya..Girip eden edene..Tayyip şerefsizi gelir eder, Aydın şerefsizi gelir eder, edilen de halkın ağzı..
-
Hayvan sen sadece , dune kadar kolkola olan bu iki memleket dusmaninin bugun neden ayri dustuklerinin aciklamasini yap.Baska bir aciklama istemiyorum.
Dune kadar dogan medyasi akp yanindayken sesi cikmayan basbakan bugun neden efelendi.