Sabah Sabah Tayyip££.
-
ulan hayvan ozamanda esnaf kan ağlıyodu şimdide ağlıyo adamların atıcak kasaları kalmadı tek fark bu !
-
hayvan bu tür açılmış konulara hep aynı şeyleri yazıp duruyorsun hiç bir değişiklik yok yazılarında:)
edüt büdüt.
sanırım yazdıgım yanlış anladın. demek istedigim sorulan soruları cevaplıyorsun ama farklı birşey denmiş gibi cevaplıyorsun.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------merak etttiğim bişey var. Hayvana;
Annen sana sütümü helal etmem dese yinede akpli at gözlüğünü takarmısın ?
-----------------------------
Mayrip Annen sana akp'ye karşı çıkmazsan sütüm sana helal olmaz demiş her halde xD
Aynı şeyleri yazıyorum.
Dönek mi olayım? Doğru ne ise onu yazıyorum.
-
Hayvan helal olsun gene yardırıyorsun.15 kişiyi karşına alıp cevap veriyorsun.Boşver uzak dur siyasetten.Senin iyiliğin için söylüyorum zira sana olan nefretleri dahada büyütüyorsun.Ne gereği var boşver.Benim kimseye nefret beslediğim yok.Ama forumda çok var.
-
-----------------------------
Senin adın Y ve X adında bi adamla kavga ediyorsun.
İkinizde otomobil hırsızısınız ve rakipsiniz... Sonra P diye bi adam çıkıyor. Otomobil hırsızlarının kim olduğunu halka arzetmek istiyor.
X'in bi açığını yakaladı.
Ama Y'nin bir çok açığını yakaladı...
Ama önce seni yakaladı ve seni halka açmak istiyor... Ve çaldığın arabaları açıklıyor.
Tabii sen bunu yalanlıyorsun. Böyle bişey yok diyorsun.
X'in tutumu ne olur?
Seninle rakip olan X senin yanında olur...
2002'den önce yere atılan yazarkasaları intiharları bana anlattırmayın şimdi :)
Şimdi ile o zaman kıyaslanamaz bile...
-----------------------------Hocam hiç demagoji yapma sen o zamanların tersliklerini anlat biz bu zamanın bakalım ne oluyo.Hadi hodrimeydan :) .
-
Hocam bana neden mehmet ile doğan birlikte diye soruldu...
Bende örnekleyerek açıklamaya çalıştım :) Tersliklere sabahtan değiniyorum. Okumuyorsan ayrı bi konu tabii.. Neyse.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
Hayvan helal olsun gene yardırıyorsun.15 kişiyi karşına alıp cevap veriyorsun.Boşver uzak dur siyasetten.Senin iyiliğin için söylüyorum zira sana olan nefretleri dahada büyütüyorsun.Ne gereği var boşver.Benim kimseye nefret beslediğim yok.Ama forumda çok var.
-----------------------------Şahsım adına konuşuyorum.Zerre kadar nefretim yoktur Hayvan'a.Tartışıyoruz,ufkumuzu genişletioz.Bu konuda hayvanın ufkunu genişletemıoz bi türlü ama :D.Tartışmak,konuşmak şart.Siyaseti ne kadar az konuşursak o kadar kötü.Her zaman karşıt taraf olmalı zaten.
-
hayvan yaptıklarından laf salatalığından baska bişey değil kusura bakma.
o gün bize ''delikanlılık'' nutukları atıpta bişey olmamış gibi bu forumlarda gezmenden sonra kimsenin seni sallamasını bekleme artık bu forumda.
mactan önce sevillalıydın mactan sonra fenerlisin simdi tayyipcisin sonra neci olacaksın?
-
nasil olsa yazdiklarima cevap veren yok
yazmiyayim en iyisi
bi at gozlugu de ben takayim belki farkli bakabilirim
-
@ dengesiz
sadece espriydi sonunda : | vardı herneyse
la çocuk sana t.telekomun satışıyla ilgili tek bişi soracam.
...
bu arada tayyip dediğin adama saygılı ol fikirlerine ne kadar ters düşerse düşsün.
-----------------------------Saygı? ilk başta sen kendin! karşındakine saygı gösterde sonra karşındakinin başkasına saygılı olması gerektigini söylersin.
-----------------------------o çocuk saygı gösterilecek bir kişilikkmi sence?
türkiye cumhuriyetinin başbakanı diye saygı göster dedim sen aldın saçmaladın.
saygı? pardon düşünce sefilinin birine saygımı göstermemi bekliyorsun?
saçmalamayın artık.
