Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum
-
akmarky bunu yazdı
hocam uyku düzenim bozulduğunda migrenim azıyor, uykusuz kalmam gerektiğinde uygulalyabileceğim bir tedavi yöntemi var mı migreni engellemek için genel olarak migreni bitirebilirmiyim.
aynen ben de haftada 2 kez migren atağı geçiriyorum. bunu azaltmak ya da bitirebilmek mümkün müdür?
-
hocam beynimin içinden zızzzz diye bir ses geliyor kbb ye gittim kulaktan değil beyinden dedi beyin cerrahisine gidecek uygun zamanım olmadı o yüzden gidemedim.
biliyorsanız şayet nedenlerini çözümü var mıdır bunun ?
-
yazipcikacak bunu yazdı
Erken boşalmaya çözüm var mi?
Evet. Öncelikle sorunun biyolojik mi yoksa psikolojik mi olduğu konusunda anamnez (veri toplama) gerekiyor.
Psikolojikse orgazmik yeniden yönlendirme,
Biyolojikse (idrar yolları, prostat, diyabet vb.) cerrahi operasyon ya da farmakolojik tedavi ile sorun ortadan kaldırılabilir ya da etkisi azaltılabilir.
Aklına takılan birşey olursa sorabilirsin.
-
Günümün büyük bir bölümünde oturarak bilgisayar başında çalışıyorum.
Sırt ağrılarım dayanılmaz boyutta. Ayağa kalkıp geriline sırtımdan çatur çutur sesler geliyor.
Akşamları eve gittiğimde spor yapmaya fırsat bulamıyorum.
Bu sırt ağrılarım nasıl geçer?
-
Epilepsi hafızamı etkiliyor olabilir mi?
beynin arka kısmında epilepsi oluştuğunu söylemişti doktırum(benimki arkadaymış yani)
-
üstad episklerit hakkında tavsiyelerin nelerdir? uykusuz kalmamak,aşırı pc de oturmamak bunlar dışında tabii.. :) (göz)
-
tahribatın yarısı hastaymış :)
-
hocam öğlene doğru br anda gözlerimin içinden baş ağrısı giriyor kulakların arkasında ve kulaklarda kalıyor. eğer şiddetli olursa mide bulantısıda başlıyor. ne tavsiye edersin.
-
Nobetteyim arkadaslar telefondan zor oluyor sadece pmlere donus yaptim. Aksama konudski tum mesajlari cevaplandiracagim.
-
ArduouS bunu yazdıfuturist bunu yazdıArduouS bunu yazdı
Hocam duş aldıktan sonra 30 40dk boyunca kaşınıyorum nedendir acaba çaresi nedir?
Dış jeli yada sabununu değiştir. Cildin kuru ise . bende de öyleydi nemlendiren sabun aldım geçti. Uyuz gibi kaşiniyordum
Zeytinyağlı katkılı araştır.
ondan değil ya senelerdir kullanıyorum aynı şampuanla jeli, şu 1 2 aydır kaşıntı oluşmaya başladı, farkettim ki kola içmediğim günler kaşıntı azalıyor, ama kola içtiğim gün acaip bi şekilde durmaksızın kaşıntı oluyor, sıcak su ile de duş almıyorum, çok sert keselemiyorum anlam veremedim
Şekerini test ettir.
Hatta gizli şeker varmı diye baktir. Çünkü şeker kaşıntı yapıyor. Hemen git sağlık ocağına kan ölçümü yaptir.