folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam grip oldum. Klima çarptı galiba. Şimdi bunu en hafif nasıl atlatırım ? hap faln yokmudur bişey ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    ProSky bunu yazdı

hocam  bu erken yaşta saç beyazlamasına bi çözüm var mı ? 

O genetik maalesef hocam. Net bir çözüm yok ama stresten ve düzensiz beslenmeden uzak durun. Kısaca bunları tavsiye edebilirim.

mt93 bunu yazdı
    MagaraAdami bunu yazdı
    mt93 bunu yazdı

22 yaşındayım bademciklerim olmasa hiç hastalanmam gibi geliyor aldırayım mı ne dersiniz? 

Bademcikler vücudun önemli bir savunma sistemidir. Bir çok hastalıktan bademcikleriniz sayesinde kurtulursunuz aslında. Çok fazla mı iltihaplanıyor? Senede kaç kere boğaz iltihabı yada tonsillit geçiriyorsunuz?

5-6 yı buluyor hocam.Canımda tatlıdır benim şu şişince üşüme terleme yaptırması yok mu bıktırıyor beni.  :))

5 - 6 çok fazla gerçekten hocam. Üşüme terleme yapması ateşinizi çıkardığından dolayı oluyor. Bir KBB uzmanına gidin ve size aylık deposilin iğne başlasın. Her ay 1 tane vurdurursanız bademcikleriniz şişmez. Ayrıca size imuneks denen immün sistemi güçlendirici kapsülü önerebilirim. İlaç değil, takviyedir. Ama yinede bir KBB uzmanına görünün.

~tıp doktoru
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Hocam heyecan fazla bir türlü çözemiyorlar x hapı kullanıyorum azaldı ama dideral harici antidepresan olmayan bloker falan bildiğin varsa söyleyebilirsin :=)

koray tarafından 20/Eyl/15 22:46 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Hocam grip oldum. Klima çarptı galiba. Şimdi bunu en hafif nasıl atlatırım ? hap faln yokmudur bişey ?

İlaç önermem doğru olmaz hocam. Neye alerjiniz var, neye karşı hassasiyetiniz var bilmiyorum. En hafif yönden atlatmak isterseniz özellikle gece yatarken bol C vitamini alın. (Limon suyu sıkıp içebilirsiniz.) Ayrıca bol bol istirahat etmelisiniz. Ama alerjiniz yoksa kongest forte tb. önerebilirim günde 3 kez tok karına alın. 1 günde atlatırsınız.

~tıp doktoru
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

Hocam heyecan fazla bir türlü çözemiyorlar x hapı kullanıyorum azaldı ama dideral harici antidepresan olmayan bloker falan bildiğin varsa söyleyebilirsin :=)

Eğer taşikardiniz heyecandan dolayı artıyorsa blokerler işe yaramaz hocam. Kalsiyum kanal blokeri ve Beta bloker denen zaten 2 tür bloker var. Bunlar hastalık sebeplilerde kullanılıyor. Heyecandan dolayı olan taşikardide dideral tek çözüm. Yada diğer antidepresanları deneyebilirsiniz. :)

~tıp doktoru
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Arkadaş benden sonra soru soranları cevapladın ama benim soru piç oldu. Madem cevap vermeyeceksin neden konu açıyorsun? 

Benim de acil  çözüm bulmam lazım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Doktorlar online hizmet verecekler demişlerdi de inanmamiştik yakında kamerali felan da olur evden tedavi ne güzel teşekkürler.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Hocam 3 oldu başıma geliyo bu, küçük dilim sarkıyo :/ sabah bi uyanıyorum sanki genzimde bisey varmis hissi oluyo. Lavaboya gidip bi bakiyorum aynadan kucuk dilim olabildigine assagida jölemsi bi halde, igrenc amk. Gün icinde de geciyo kendiliginden normal halini alıyo, ama yutkunurken filan rahatsız ediyo duzelene kadar. Bunun nedeni ne olabilir cidden var mi bi bilgin ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Arkadaş benden sonra soru soranları cevapladın ama benim soru piç oldu. Madem cevap vermeyeceksin neden konu açıyorsun? 

Benim de acil  çözüm bulmam lazım.

Cinsellik ile alakalı sorulara yanıt vermeyeceğim. İlk mesajımda söylemiştim.

~tıp doktoru
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek
    MagaraAdami bunu yazdı
    ProSky bunu yazdı

hocam  bu erken yaşta saç beyazlamasına bi çözüm var mı ? 

O genetik maalesef hocam. Net bir çözüm yok ama stresten ve düzensiz beslenmeden uzak durun. Kısaca bunları tavsiye edebilirim.

mt93 bunu yazdı
    MagaraAdami bunu yazdı
    mt93 bunu yazdı

22 yaşındayım bademciklerim olmasa hiç hastalanmam gibi geliyor aldırayım mı ne dersiniz? 

Bademcikler vücudun önemli bir savunma sistemidir. Bir çok hastalıktan bademcikleriniz sayesinde kurtulursunuz aslında. Çok fazla mı iltihaplanıyor? Senede kaç kere boğaz iltihabı yada tonsillit geçiriyorsunuz?

5-6 yı buluyor hocam.Canımda tatlıdır benim şu şişince üşüme terleme yaptırması yok mu bıktırıyor beni.  :))

5 - 6 çok fazla gerçekten hocam. Üşüme terleme yapması ateşinizi çıkardığından dolayı oluyor. Bir KBB uzmanına gidin ve size aylık deposilin iğne başlasın. Her ay 1 tane vurdurursanız bademcikleriniz şişmez. Ayrıca size imuneks denen immün sistemi güçlendirici kapsülü önerebilirim. İlaç değil, takviyedir. Ama yinede bir KBB uzmanına görünün.

teşekkürler hocam TUS'da başarılar diliyorum geçersiniz umarım.

Toplam Hit: 41026 Toplam Mesaj: 281
soru sağlık a sağlık sorunu