folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

bende alerjik astım alerji hapı almadığım zaman sümüğüm çok akıyor falan. bu sümük akması hiç geçmeyecek mi? sonsuza kadar ilaç mı almalıyım?

imza mı gelmiş?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Korelilerin ciltleri inanılmaz pürüzsüzdür porselen gibi derler bilmiyorum sizde konusu gecmismidir.

Son zamanlarda kremler satılmaya başlandı sağda solda korelilerin bunu kullanıyor diye gecer

B ile başlayan bir maddeden bahsediyorlar.böyle reçetesiz kullanabileceğimiz cilt için yada yine böyle sivilce izleri siğil gibi ne bileyim bu tip lekeleride Yok edecek  bir krem tavsiyesi istiyorum

Bitkisel bireylerde olur

Bir arastirmistimda cildiye birine vermis sürüyor sonra guneslenirsinde cildin soyulur ya onun gibi soyuluyor lekeleri yok ediyormuş. Bu kremin adını biliyorsanız recetelide olur doktora söyler yazdiririz sonuçta. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Arşivi araştırırsanız göreceksiniz inanılmaz kilo problemi ile ilgili konu vardır.

Her ay açılır böyle konu

Ben barı sorayim. Kilo vermek vücut geliştirmek 

Bölgesel kilo alım verimi

Beslenme

Diet gibi bir konuda burda değil ayrıca bir konu acarsaniz sevinirim.  

Kilolu olmadada insan.

şekilsiz birseyiz millet olarak

Zayıflığı fit olmakla karıştırılırlar. 

Kilolu olmayida kalıplı yapılı olmakla karsilastiriyorlar

Adam gibi biri anlatsa iyi olurdu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı

bende alerjik astım alerji hapı almadığım zaman sümüğüm çok akıyor falan. bu sümük akması hiç geçmeyecek mi? sonsuza kadar ilaç mı almalıyım?

Alerjik astım varsa maalesef mukus akıntısı geçmez. Vücudunuz her alerjik maddeye maruz kaldığında akar hocam. Antihistaminik ve dekonjestan sprey kullanın.

futurist bunu yazdı

Korelilerin ciltleri inanılmaz pürüzsüzdür porselen gibi derler bilmiyorum sizde konusu gecmismidir.

Son zamanlarda kremler satılmaya başlandı sağda solda korelilerin bunu kullanıyor diye gecer

B ile başlayan bir maddeden bahsediyorlar.böyle reçetesiz kullanabileceğimiz cilt için yada yine böyle sivilce izleri siğil gibi ne bileyim bu tip lekeleride Yok edecek  bir krem tavsiyesi istiyorum

Bitkisel bireylerde olur

Bir arastirmistimda cildiye birine vermis sürüyor sonra guneslenirsinde cildin soyulur ya onun gibi soyuluyor lekeleri yok ediyormuş. Bu kremin adını biliyorsanız recetelide olur doktora söyler yazdiririz sonuçta. 

Lekeleri yok eden en iyi kremler sikatrizan kremler diye geçer. Ama o porselen cilt olayını duymadım. :)

~tıp doktoru
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Arşivi araştırırsanız göreceksiniz inanılmaz kilo problemi ile ilgili konu vardır.

Her ay açılır böyle konu

Ben barı sorayim. Kilo vermek vücut geliştirmek 

Bölgesel kilo alım verimi

Beslenme

Diet gibi bir konuda burda değil ayrıca bir konu acarsaniz sevinirim.  

Kilolu olmadada insan.

şekilsiz birseyiz millet olarak

Zayıflığı fit olmakla karıştırılırlar. 

Kilolu olmayida kalıplı yapılı olmakla karsilastiriyorlar

Adam gibi biri anlatsa iyi olurdu

Yarın bir kaç makale yazacağım. Bu dediğiniz ile alakalıda bir makale yazayım. :)

~tıp doktoru
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek

Şimdi çıkıyorum arkadaşlar. Yazdığınız soruları yarın gün içerisinde cevaplandırmaya çalışacağım. :)

~tıp doktoru
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    MagaraAdami bunu yazdı
    saybirs bunu yazdı

Kış aylarında dahi aşırı terleyen birisi için ne önerirsiniz hocam, 2 dk yürüyüş yapayım hemen terliyorum aşırı kilolu da değilim.

Hiperhidrozis yani aşırı terleme bir nedene bağlı değilse bir çözümü maalesef yok hocam. Aşırı kilo kaybınız, gece terlemeleriniz yoksa size önerim alkol alıyorsanız azaltın, baharatlı yiyeceklerden kaçının, kafein içeren içecekleri azaltın ve tiroid hormonlarınıza baktırın.

Atakan bunu yazdı

diz fıtığı olan biri için ayakkabı öneriniz varmı ? yada her hangi bir öneriniz neye dikkat etmeli felan

Diz fıtığı olmaz hocam. Dizde fıtık oluşturacak bir yapı yok. Kireçlenme vs, olmasın o?

hocam fıtık gibi birşey dedi dizde eklemler arasında bir yuvarlark yapı vardı menüsküs değil uzunca basınca ağrı yapıyor

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    MagaraAdami bunu yazdı
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı

Alerjik astım varsa maalesef mukus akıntısı geçmez. Vücudunuz her alerjik maddeye maruz kaldığında akar hocam. Antihistaminik ve dekonjestan sprey kullanın.

futurist bunu yazdı

Bitkisel bireylerde olur

Lekeleri yok eden en iyi kremler sikatrizan kremler diye geçer. Ama o porselen cilt olayını duymadım. :)

Tamam da eczaneye girdim ne diyorum?

Sikatrizan krem ver mi? :)) bi adı şanı yok mu bunun. 

Porselen cilde gelince yanı pırıl pırıl. Böyle olmaz ben sana bir iki Kore dizisi tavsiye edeyim ufkun açılır valla dua edersin bana cidden. Doktorlar hep oku oku oku nereye kadar . adamlar dünyada ciltleriyle ünlüler. Reklamlarda bile söylüyor BB kremdi heralde neyse

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
    MagaraAdami bunu yazdı

Pisibaliqi bunu yazdı

Hacı abi ciltte kuruluk, aşırı gece terlemesi kana falan bakıldı bişey yok böbreklere bakıldı bişey  yok neden olur?

Aşırı gece terlemesinin yanında aşırı kilo kaybı var mı? 

Yok hacı ama kilo almada sıkıntı var. Uğraşsamda kilo alamıyorum. Gerçi bi 14 kg aldım. Tiroit falan bakıldı onda da sıkıntı yok

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

ileiri derecede KOAH için yapılabilecek bi önerin var mı?

( ay da bir hastaneye/yogun bakıma yatar birazcık rahatlar eve postalarlar  1 ay sonra aynı şeyler bi daha tekrarlanır. evde oksijen cihazlar var  direk burun deliklerinden  ve agız burun aynı anda oksijen alabilecek sekilde olan iki cihaz günde 20 saat bunlara bağşı yaşıyor diyebilirim. 5 m yürümek bile yorulmaya yeterli ileri derece koahtan kastım bu yazdıklarım)

ne bileyim su hastanede su doktor var ona görün ya da . söyle bi ilaç yada yöntem geliştirildi deneyebilirsin vs. 

Toplam Hit: 41045 Toplam Mesaj: 281
soru sağlık a sağlık sorunu