Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum
-
bende alerjik astım alerji hapı almadığım zaman sümüğüm çok akıyor falan. bu sümük akması hiç geçmeyecek mi? sonsuza kadar ilaç mı almalıyım?
-
Korelilerin ciltleri inanılmaz pürüzsüzdür porselen gibi derler bilmiyorum sizde konusu gecmismidir.
Son zamanlarda kremler satılmaya başlandı sağda solda korelilerin bunu kullanıyor diye gecer
B ile başlayan bir maddeden bahsediyorlar.böyle reçetesiz kullanabileceğimiz cilt için yada yine böyle sivilce izleri siğil gibi ne bileyim bu tip lekeleride Yok edecek bir krem tavsiyesi istiyorum
Bitkisel bireylerde olur
Bir arastirmistimda cildiye birine vermis sürüyor sonra guneslenirsinde cildin soyulur ya onun gibi soyuluyor lekeleri yok ediyormuş. Bu kremin adını biliyorsanız recetelide olur doktora söyler yazdiririz sonuçta.
-
Arşivi araştırırsanız göreceksiniz inanılmaz kilo problemi ile ilgili konu vardır.
Her ay açılır böyle konu
Ben barı sorayim. Kilo vermek vücut geliştirmek
Bölgesel kilo alım verimi
Beslenme
Diet gibi bir konuda burda değil ayrıca bir konu acarsaniz sevinirim.
Kilolu olmadada insan.
şekilsiz birseyiz millet olarak
Zayıflığı fit olmakla karıştırılırlar.
Kilolu olmayida kalıplı yapılı olmakla karsilastiriyorlar
Adam gibi biri anlatsa iyi olurdu
-
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
bende alerjik astım alerji hapı almadığım zaman sümüğüm çok akıyor falan. bu sümük akması hiç geçmeyecek mi? sonsuza kadar ilaç mı almalıyım?
Alerjik astım varsa maalesef mukus akıntısı geçmez. Vücudunuz her alerjik maddeye maruz kaldığında akar hocam. Antihistaminik ve dekonjestan sprey kullanın.
futurist bunu yazdıKorelilerin ciltleri inanılmaz pürüzsüzdür porselen gibi derler bilmiyorum sizde konusu gecmismidir.
Son zamanlarda kremler satılmaya başlandı sağda solda korelilerin bunu kullanıyor diye gecer
B ile başlayan bir maddeden bahsediyorlar.böyle reçetesiz kullanabileceğimiz cilt için yada yine böyle sivilce izleri siğil gibi ne bileyim bu tip lekeleride Yok edecek bir krem tavsiyesi istiyorum
Bitkisel bireylerde olur
Bir arastirmistimda cildiye birine vermis sürüyor sonra guneslenirsinde cildin soyulur ya onun gibi soyuluyor lekeleri yok ediyormuş. Bu kremin adını biliyorsanız recetelide olur doktora söyler yazdiririz sonuçta.
Lekeleri yok eden en iyi kremler sikatrizan kremler diye geçer. Ama o porselen cilt olayını duymadım. :)
-
futurist bunu yazdı
Arşivi araştırırsanız göreceksiniz inanılmaz kilo problemi ile ilgili konu vardır.
Her ay açılır böyle konu
Ben barı sorayim. Kilo vermek vücut geliştirmek
Bölgesel kilo alım verimi
Beslenme
Diet gibi bir konuda burda değil ayrıca bir konu acarsaniz sevinirim.
Kilolu olmadada insan.
şekilsiz birseyiz millet olarak
Zayıflığı fit olmakla karıştırılırlar.
Kilolu olmayida kalıplı yapılı olmakla karsilastiriyorlar
Adam gibi biri anlatsa iyi olurdu
Yarın bir kaç makale yazacağım. Bu dediğiniz ile alakalıda bir makale yazayım. :)
-
Şimdi çıkıyorum arkadaşlar. Yazdığınız soruları yarın gün içerisinde cevaplandırmaya çalışacağım. :)
-
MagaraAdami bunu yazdısaybirs bunu yazdı
Kış aylarında dahi aşırı terleyen birisi için ne önerirsiniz hocam, 2 dk yürüyüş yapayım hemen terliyorum aşırı kilolu da değilim.
Hiperhidrozis yani aşırı terleme bir nedene bağlı değilse bir çözümü maalesef yok hocam. Aşırı kilo kaybınız, gece terlemeleriniz yoksa size önerim alkol alıyorsanız azaltın, baharatlı yiyeceklerden kaçının, kafein içeren içecekleri azaltın ve tiroid hormonlarınıza baktırın.
Atakan bunu yazdıdiz fıtığı olan biri için ayakkabı öneriniz varmı ? yada her hangi bir öneriniz neye dikkat etmeli felan
Diz fıtığı olmaz hocam. Dizde fıtık oluşturacak bir yapı yok. Kireçlenme vs, olmasın o?
hocam fıtık gibi birşey dedi dizde eklemler arasında bir yuvarlark yapı vardı menüsküs değil uzunca basınca ağrı yapıyor
-
MagaraAdami bunu yazdıOpsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
Alerjik astım varsa maalesef mukus akıntısı geçmez. Vücudunuz her alerjik maddeye maruz kaldığında akar hocam. Antihistaminik ve dekonjestan sprey kullanın.
futurist bunu yazdıKorelilerin ciltleri inanılmaz pürüzsüzdür porselen gibi derler bilmiyorum sizde konusu gecmismidir.
Bitkisel bireylerde olur
Lekeleri yok eden en iyi kremler sikatrizan kremler diye geçer. Ama o porselen cilt olayını duymadım. :)
Tamam da eczaneye girdim ne diyorum?
Sikatrizan krem ver mi? :)) bi adı şanı yok mu bunun.
Porselen cilde gelince yanı pırıl pırıl. Böyle olmaz ben sana bir iki Kore dizisi tavsiye edeyim ufkun açılır valla dua edersin bana cidden. Doktorlar hep oku oku oku nereye kadar . adamlar dünyada ciltleriyle ünlüler. Reklamlarda bile söylüyor BB kremdi heralde neyse
-
MagaraAdami bunu yazdıPisibaliqi bunu yazdı
Hacı abi ciltte kuruluk, aşırı gece terlemesi kana falan bakıldı bişey yok böbreklere bakıldı bişey yok neden olur?
Aşırı gece terlemesinin yanında aşırı kilo kaybı var mı?
Yok hacı ama kilo almada sıkıntı var. Uğraşsamda kilo alamıyorum. Gerçi bi 14 kg aldım. Tiroit falan bakıldı onda da sıkıntı yok
-
ileiri derecede KOAH için yapılabilecek bi önerin var mı?
( ay da bir hastaneye/yogun bakıma yatar birazcık rahatlar eve postalarlar 1 ay sonra aynı şeyler bi daha tekrarlanır. evde oksijen cihazlar var direk burun deliklerinden ve agız burun aynı anda oksijen alabilecek sekilde olan iki cihaz günde 20 saat bunlara bağşı yaşıyor diyebilirim. 5 m yürümek bile yorulmaya yeterli ileri derece koahtan kastım bu yazdıklarım)
ne bileyim su hastanede su doktor var ona görün ya da . söyle bi ilaç yada yöntem geliştirildi deneyebilirsin vs.