TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008
-
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:malmısın olm baban hastanede sen sikini eglendircen git yanında dur destek ol adama aq salakmısın ne gidiosun
-----------------------------siktir pezevenk ! :) kendin gelemion die bizide caydırma :):)
-
IRF bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:malmısın olm baban hastanede sen sikini eglendircen git yanında dur destek ol adama aq salakmısın ne gidiosun
-----------------------------siktir pezevenk ! :) kendin gelemion die bizide caydırma :):)
-----------------------------ei sittir git olm baban gebersin hastane köşesinde anan arasın seni irfan nerdesin lan sende dersin anne ex in kucagında oturuyorum xD
-
qaMbLer bunu yazdı:
IRF bunu yazdı:
-----------------------------ei sittir git olm baban gebersin hastane köşesinde anan arasın seni irfan nerdesin lan sende dersin anne ex in kucagında oturuyorum xD
-----------------------------hayal gucun cok geniş senin...neyse forumu kirletmiyek...msn'ini ac ordan devam edek ;)
-
Nurkan da geliomu$ onuda ekledim 37 derece ate$im var :/ yinede gelicam böö satı$ yok :|
-
bende gelıorm benıde yazın =)
-
yarın saat tam 13'de Taksim meydanında olmayan müridleri...yol parasını karşılayarak Levent'deki süitimde ağırlicam...oğırlarken exca'da yanımda olacak...bizer çok misafir perverizdir.satışçılara garşı :D artık süit'den arkadaş kaç kişi olarak çıkar bilmem :D
-
hea gelecem inş %80 bi ihtimal gelecem...
%20 gelemiom gibim neyüm , ama 10 milyon falan alacam bana exca destek cıkacak patso ısmarlıcak :|
6 Milyon yol parası verecem 4 milyon kalacak ak ne yicez onla :|
sefillik diz boyu kanka belledik 0m3ri :) adam 10 milyon vermior :(
nese canı saolsun kafanın :P kafası saolsun :)
nese yarın görüşürüz ... -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Nurkan da geliomu$ onuda ekledim 37 derece ate$im var :/ yinede gelicam böö satı$ yok :|
geçmiş olsun..bu arada resim fln koyarsanız siteye sevinirim..ist deyim ama gelemıyorum:D başka zaman artık :))
-
Arkiyan mesaj çekti, amcası trafik kazası geçirmiş ailesiyle Bolu'ya gitmişler o yüzden gelemiyormuş.
-
orda çok polis var ben korkarım polis amcalardan : ( biri benim elimden tutarmi
kısmetse birdahaki buluşmaya inşalalh