folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008

TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

IRF bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yaa...Artık herkes dağıldı gün bitiyor...tuhaf bir şekilde olaysız bitti...hiç bi yerden kovulmadık...hiç kimse laf soylemedi derken.....otobuste adam "sessiz olun lan beynimi siktiniz" diye zılgıt attı aq :))) onun dışında en olaysız buluşmalardan birine imza atıldı yani :)))

yoksa siz basın sitesi - taksim otobüsünde miydiniz?diye soracam ama buluşmada göremedim..şunun için soruyorum benim bilniğim otobüste de yaşlı bir adam bir grup eleman'a - sessiz olun beyler dedi.ardından birine ne gülüyorsun lan dedi.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    beyler en guzelide ! defaktoru havaya kaldırdık =) foto mak. dustu yere =) piller falan bi yana savruldu  irfan hemen pilleri aldı...bu hıyartoda makinayi çalıştıramadı ! hemen  zırladı =) "alın amkiyim yaaaa kameram çalı$mıyor ühühü" irfan pilleri uzatıp bunlar olmadan neyi çalı$tırıon tırrrrrım dedi :D herkes koptu penis in rengi kızıldan sarıya döndü tekrar :F
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    beyler en guzelide ! defaktoru havaya kaldırdık =) foto mak. dustu yere =) piller falan bi yana savruldu irfan hemen pilleri aldı...bu hıyartoda makinayi çalıştıramadı ! hemen zırladı =) "alın amkiyim yaaaa kameram çalı$mıyor ühühü" irfan pilleri uzatıp bunlar olmadan neyi çalı$tırıon tırrrrrım dedi :D herkes koptu penis in rengi kızıldan sarıya döndü tekrar :F

defaktor ordamıydı tüh be anneme pm'den sevgi mesajlari yolluyorda onla cok samımı bir ilişkimiz olucak birdahakı bulusmada

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

yoksa siz basın sitesi - taksim otobüsünde miydiniz?diye soracam ama buluşmada göremedim..şunun için soruyorum benim bilniğim otobüste de yaşlı bir adam bir grup eleman'a - sessiz olun beyler dedi.ardından birine ne gülüyorsun lan dedi.. 

Evet hoca o otobüsün arkasını biz parsellemi$tk Protesto,ben,reflex,zokoro,dünyahali,yunusemre,irf vardi :B eleman bize sessiz olun kafamızı sktiniz dedi :| sen bizi nasıl görmedn mk nasl bulu$mada mevcut oluosun anlamadım :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    beyinsiz bunu yazdı:

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    beyler en guzelide ! defaktoru havaya kaldırdık =) foto mak. dustu yere =) piller falan bi yana savruldu irfan hemen pilleri aldı...bu hıyartoda makinayi çalıştıramadı ! hemen zırladı =) "alın amkiyim yaaaa kameram çalı$mıyor ühühü" irfan pilleri uzatıp bunlar olmadan neyi çalı$tırıon tırrrrrım dedi :D herkes koptu penis in rengi kızıldan sarıya döndü tekrar :F

defaktor ordamıydı tüh be anneme pm'den sevgi mesajlari yolluyorda onla cok samımı bir ilişkimiz olucak birdahakı bulusmada

Nasıl yani :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Triumph bunu yazdı:

Evet hoca o otobüsün arkasını biz parsellemi$tk Protesto,ben,reflex,zokoro,dünyahali,yunusemre,irf vardi :B eleman bize sessiz olun kafamızı sktiniz dedi :| sen bizi nasıl görmedn mk nasl bulu$mada mevcut oluosun anlamadım :S
    ---------------------------

abi neçok bizim ordan varmıs tahrıbatda şaşirdimm

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Triumph bunu yazdı:

yok artık aynı otobüste bizi nası tanıyamadın amk otobüste resmen bağırarak muhabbet ettik ya :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Güzel geçti :) gelenleri ilk sayfadaki mesajıma yazdm ismini hatilayamadiim liste di$indan gelen varsa belirtsin =) (p)enis gelince resimleri atarıss

Not: b0nus o direği sana yedircem merak etme :@

hahahah yüz ifadeni yakalamak lazımdı orda güzel bi karede :D komediydi a.k 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Güzel geçti :) gelenleri ilk sayfadaki mesajıma yazdm ismini hatilayamadiim liste di$indan gelen varsa belirtsin =) (p)enis gelince resimleri atarıss

Not: b0nus o direği sana yedircem merak etme :@

hahahah yüz ifadeni yakalamak lazımdı orda güzel bi karede :D komediydi a.k 

Ben daha çok direğe acıdım, exca'nın surat ifadesi zevkten dört köşe olmuş bir insan modelini yansıtıyordu :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Defax ekleyene kadar elimdeki tek resmi ekliim dedim :P :D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 22462 Toplam Mesaj: 227