TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008
-
IRF bunu yazdı:
-----------------------------
Yaa...Artık herkes dağıldı gün bitiyor...tuhaf bir şekilde olaysız bitti...hiç bi yerden kovulmadık...hiç kimse laf soylemedi derken.....otobuste adam "sessiz olun lan beynimi siktiniz" diye zılgıt attı aq :))) onun dışında en olaysız buluşmalardan birine imza atıldı yani :)))
-----------------------------yoksa siz basın sitesi - taksim otobüsünde miydiniz?diye soracam ama buluşmada göremedim..şunun için soruyorum benim bilniğim otobüste de yaşlı bir adam bir grup eleman'a - sessiz olun beyler dedi.ardından birine ne gülüyorsun lan dedi..
-
beyler en guzelide ! defaktoru havaya kaldırdık =) foto mak. dustu yere =) piller falan bi yana savruldu irfan hemen pilleri aldı...bu hıyartoda makinayi çalıştıramadı ! hemen zırladı =) "alın amkiyim yaaaa kameram çalı$mıyor ühühü" irfan pilleri uzatıp bunlar olmadan neyi çalı$tırıon tırrrrrım dedi :D herkes koptu penis in rengi kızıldan sarıya döndü tekrar :F
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
beyler en guzelide ! defaktoru havaya kaldırdık =) foto mak. dustu yere =) piller falan bi yana savruldu irfan hemen pilleri aldı...bu hıyartoda makinayi çalıştıramadı ! hemen zırladı =) "alın amkiyim yaaaa kameram çalı$mıyor ühühü" irfan pilleri uzatıp bunlar olmadan neyi çalı$tırıon tırrrrrım dedi :D herkes koptu penis in rengi kızıldan sarıya döndü tekrar :F
-----------------------------defaktor ordamıydı tüh be anneme pm'den sevgi mesajlari yolluyorda onla cok samımı bir ilişkimiz olucak birdahakı bulusmada
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------yoksa siz basın sitesi - taksim otobüsünde miydiniz?diye soracam ama buluşmada göremedim..şunun için soruyorum benim bilniğim otobüste de yaşlı bir adam bir grup eleman'a - sessiz olun beyler dedi.ardından birine ne gülüyorsun lan dedi..
Evet hoca o otobüsün arkasını biz parsellemi$tk Protesto,ben,reflex,zokoro,dünyahali,yunusemre,irf vardi :B eleman bize sessiz olun kafamızı sktiniz dedi :| sen bizi nasıl görmedn mk nasl bulu$mada mevcut oluosun anlamadım :S -
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------defaktor ordamıydı tüh be anneme pm'den sevgi mesajlari yolluyorda onla cok samımı bir ilişkimiz olucak birdahakı bulusmada
Nasıl yani :| -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
Evet hoca o otobüsün arkasını biz parsellemi$tk Protesto,ben,reflex,zokoro,dünyahali,yunusemre,irf vardi :B eleman bize sessiz olun kafamızı sktiniz dedi :| sen bizi nasıl görmedn mk nasl bulu$mada mevcut oluosun anlamadım :S
---------------------------abi neçok bizim ordan varmıs tahrıbatda şaşirdimm
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
Evet hoca o otobüsün arkasını biz parsellemi$tk Protesto,ben,reflex,zokoro,dünyahali,yunusemre,irf vardi :B eleman bize sessiz olun kafamızı sktiniz dedi :| sen bizi nasıl görmedn mk nasl bulu$mada mevcut oluosun anlamadım :S
yok artık aynı otobüste bizi nası tanıyamadın amk otobüste resmen bağırarak muhabbet ettik ya :D -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Güzel geçti :) gelenleri ilk sayfadaki mesajıma yazdm ismini hatilayamadiim liste di$indan gelen varsa belirtsin =) (p)enis gelince resimleri atarıss
Not: b0nus o direği sana yedircem merak etme :@
-----------------------------hahahah yüz ifadeni yakalamak lazımdı orda güzel bi karede :D komediydi a.k
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
Güzel geçti :) gelenleri ilk sayfadaki mesajıma yazdm ismini hatilayamadiim liste di$indan gelen varsa belirtsin =) (p)enis gelince resimleri atarıss
Not: b0nus o direği sana yedircem merak etme :@
-----------------------------hahahah yüz ifadeni yakalamak lazımdı orda güzel bi karede :D komediydi a.k
Ben daha çok direğe acıdım, exca'nın surat ifadesi zevkten dört köşe olmuş bir insan modelini yansıtıyordu :) -
Defax ekleyene kadar elimdeki tek resmi ekliim dedim :P :D