TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008
-
a.k hiçbirinizi tanımıom. yaşım sizden küçük olsa gerek :D gelmek isterdimde noob takılmak olmaz şimdi a.k :D no problem derseniz belki :/ :D:D
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
a.k hiçbirinizi tanımıom. yaşım sizden küçük olsa gerek :D gelmek isterdimde noob takılmak olmaz şimdi a.k :D no problem derseniz belki :/ :D:D
Hoja bende hiçkimseyi tanımıyorum. Exca'nın sapık olduğunu duydum sadece, şu anlık tek korkumda bu zaten :) -
f1kr3t bunu yazdı:
Bende hiç kimseyi tanımıom amk ama tanısıp kaynascaz artıkın:D -
siz gelin kaynaşmanın alasını yapcaz :D ısınırsınız bize hemen
-
iMPaLa bunu yazdı:
dunyahali bunu yazdı:
maçım olmassa bende gelirim.
klasik:)
abi nie klasik yaa maçım olmadığında wallahada geliom billahada :D
sorabilrisin .d -
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------bazı müritlerden aldığım tehditlerden dolayı,yusufcuk yemediği için gelemiyorum
te pörsın yu hevkolt kennetti yu etti momınt pilis tıray egeyn leytır :|
edit: murat abi gelirse gelirim :O
-----------------------------Korkma ben gelmiyorum, ama ben sözümde duracağım, ilk buluşmamızda seninle özel olarak ilgileneceğim. Şimdiden tbt dan seni koruyacak elemanlar toplayabilirsin...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------bazı müritlerden aldığım tehditlerden dolayı,yusufcuk yemediği için gelemiyorum
te pörsın yu hevkolt kennetti yu etti momınt pilis tıray egeyn leytır :|
edit: murat abi gelirse gelirim :O
-----------------------------Korkma ben gelmiyorum, ama ben sözümde duracağım, ilk buluşmamızda seninle özel olarak ilgileneceğim. Şimdiden tbt dan seni koruyacak elemanlar toplayabilirsin...
-----------------------------abi bn koruycam onu bnadamı gider =)
şka bi yana dogkn kaşaryla braber geleblirm bnde ama söz vermiim işm var ve iptal etme olabilitem dşük bakalm..
-
kocamustafapaşa'dan gıden warsa gelırım bende
-
benide yaz :D
-
listei güncelledim akk y0kmu ba$ka gelen :F