TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
hea gelecem inş %80 bi ihtimal gelecem...
%20 gelemiom gibim neyüm , ama 10 milyon falan alacam bana exca destek cıkacak patso ısmarlıcak :|
6 Milyon yol parası verecem 4 milyon kalacak ak ne yicez onla :|
sefillik diz boyu kanka belledik 0m3ri :) adam 10 milyon vermior :(
nese canı saolsun kafanın :P kafası saolsun :)
nese yarın görüşürüz ...
Hoja o kadar adamız ''paran yok siktir git gelme'' demeyiz herhalde. Muhabbet köprüsü boştur yarın, aramızda en parlak kimse kendini feda edecek senin için :) -
Dun oluyodum amısına koyim. serum, ilac, bilimum seyi yedim, ilacın etkisi hala gecmis deil eroin gibi ak seyi kendinden gecirio adamı o bicim halsizlik veriyo hala surunerek yuruyorum. sabah iyi olursam gelmeyi planlıyorum. bol bol su icip isemem lazım sabaha kadar. neyse hayırlısı bakalım gelmeye calıscam
-
DkN bunu yazdı:
Dun oluyodum amısına koyim. serum, ilac, bilimum seyi yedim, ilacın etkisi hala gecmis deil eroin gibi ak seyi kendinden gecirio adamı o bicim halsizlik veriyo hala surunerek yuruyorum. sabah iyi olursam gelmeyi planlıyorum. bol bol su icip isemem lazım sabaha kadar. neyse hayırlısı bakalım gelmeye calıscam
Birayı öneririm diyeceğim ama bu seferde sarhoş olursun a.q :| -
Hojalar saat : 22:35, başlık hala güncel. Yarın erken kalkacağım için bir an önce yatıyorum. Listedeki herkesin nickini yazdım, satış yapanlar için bizzat kendim vidyo çekip buraya ekleyeceğim. Nickinizin ponografik bir filmde geçmesini istemiyorsanız satış yapmassınız. Ayrıca exca'nın müridlere özel striptiz show'unu kimsenin kaçırmak isteyeceğini sanmıyorum. (Hoja kusura bakma, milleti şevke getirmek için seni kurban ettim :) ) Tişörtü olanlar giyip gelsin.
-
hadi bakalım..... taksimde amkılaşmak üzere
-
okadar adam yarın nereye gitcez???
ben tam bir tiki olduğum için size mo-na-mi yada starbucks yada melekler kahvesi yada gloria jeans yada istanbul kahvehanesi yada krepen'i öneririm ama siz gelmezsiniz oralara :p :p :P
nese şaka bi yana amk. yarın nereye gitcez okadar sap :S
-
Az önce çocukluk arkadaşımın yarın 1-3 düğünü olduğunu öğrendim :| Ben haftaya biliyordum a.q :(
Yinede Taksim'e geleceğim, sözünden dönmek bize yakışmaz a.q :)
-
A.q hasta oldum sittiğimn sinizütü sabahtan beri 1 koli selpak tükettim herhalde yrn sabah iyi hissedersem kendimi geliyorum
-
Chaoser bunu yazdı:
A.q hasta oldum sittiğimn sinizütü sabahtan beri 1 koli selpak tükettim herhalde yrn sabah iyi hissedersem kendimi geliyorum
gelcaksın titreim seni yoksa senle kapışcaz nargilede :D -
belki bende orda olabilirim...