TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008
-
Uzun zamandır buluşmamıştık . a$$amdaki posta gelecekleri yazıorum bol bol editleriss .
-
pazar gunune geliyor pazar gunu calisacagim ama bulusma saatinde musait olursam gelebilirim
-
Buluşmada Olanlar
Excalibur
chaoser
durqrimast
dead_bodies
lordvader89
abendrot
Swool
Reflex
yunusemre
Defactorx
Protesto
Codemaster
ExcellencE
f1kr3t
Zokoro
onuralp
Tyler_Dayı
IRF
oull
Dunyahali
wert
Triumph
underzero notu : taksimde bulusuyorsunuz, cok fazla toplu sekilde gezmeyin, taskinlik yapmayin mutlaka evden cikarken kimliginizi yaniniza alin, polis sorarsa arkadaslarinizin yaninda artislik yapmaya kalkmayin. sonra karakolda sabahlamayin. -
Paintball isterük
-
benim ismimde var amk :D neyse mek danıldsdan biriniz yemek alırsınız amk. gençtürkselle bende beleşe yirim :D gelebülürüm kanımca :D zaten gelmeyince tel'den taciz edionuz amk. hiç göze alamam :D
-
müsait olursam ordayım =)
-
Hoja listenin en başına yaz. Meydandamı buluşacağız? Bende tişört var, sağolsun @karatahta hojam bugün gönderdi. O'nu giyer gelirim a.q :)
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
benim ismimde var amk :D neyse mek danıldsdan biriniz yemek alırsınız amk. gençtürkselle bende beleşe yirim :D gelebülürüm kanımca :D zaten gelmeyince tel'den taciz edionuz amk. hiç göze alamam :D
-----------------------------ei eğlenceler :|
sen geliosun yavrucum kaçarın yok ;) -
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------bazı müritlerden aldığım tehditlerden dolayı,yusufcuk yemediği için gelemiyorum
te pörsın yu hevkolt kennetti yu etti momınt pilis tıray egeyn leytır :|
edit: murat abi gelirse gelirim :O
Tırsma bu kadar yav bişey olmaz :) -
fistan chouser ve kaanabak zibidileri gelirse bende gelirim :D
-
karneye bağlı su anda tek zayıf gözüküyor... olabülür gelebilitem ama surprise yapıp ipne bi tane karı var o zayıf verirse
2 zayıf bu durumdan dolayı gelemeyebilitem yüskek...
bakacaz artıkın , ayrıca 2 haftadır bu adama diyorum karneden önce ac die ipnelik olsun die sonra acıyor konuyu akm :|