TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008
-
susun laaan tamam içim kan aglıyo benim burda :(
-
:):)): hani internette dolaşan fake cin resimleri warya...protestonun surat aynen oyle cıkmış :))) Bu arada beyler rapid pre alana zippo cakmak hedaye :P :)))
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
artık benimde ZİPPOm var :D :D :D hergün kafası iyi bikaç eleman bulup zippo hacılamak lazım :D
lan esat seni tur attıra attıra z*kmessem banada pro demesinler aq :| msnden gel adresimi veriym yolla zippomu aq -
pro ayıp yaa herkez senden resim beklio sen millete laf koyyon
-
abi koyun artık :) valla gelemeyenler çatlasın biraz :)
-
Fotoğraflar Defa'da :)
Şu anda banlı görünüyor, exca msn'de online olmasını bekliyor.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------yoksa siz basın sitesi - taksim otobüsünde miydiniz?diye soracam ama buluşmada göremedim..şunun için soruyorum benim bilniğim otobüste de yaşlı bir adam bir grup eleman'a - sessiz olun beyler dedi.ardından birine ne gülüyorsun lan dedi..
Evet hoca o otobüsün arkasını biz parsellemi$tk Protesto,ben,reflex,zokoro,dünyahali,yunusemre,irf vardi :B eleman bize sessiz olun kafamızı sktiniz dedi :| sen bizi nasıl görmedn mk nasl bulu$mada mevcut oluosun anlamadım :S
-----------------------------dumur mode on!
olm harbi dellenicem şimdi hemen yanınızdaki 4'lü koltukta ben oturuyordum.yeşil çantalı,kitap okuyordum.hatta otobüsün arkasında o diyaloğa vesile olan grubun hemen hemen hepsinin simalarınıda hatırlıyorum ama o buluşma yerindekiler değildi.ayrıca en arkada oturan arkadaşa da 'dayının tribinden dolayı gülümsemiştim'
sanırım sizin gruptakilerin çoğu buluşmaya 4'den sonra geldiler.
ama bunun adı dalgınlık vs..değil gerçek anlamıyla ilahi adalet bela yaşamamıza izin vermedi.o yaşlı lavuğun uyarısında kendimi zor tuttum.kalkıp 'sana cevap veremeyecek yaştakilere artistlik yapıyorsun banada yapsana lan'' diyecektim ama kendimi zor tuttum.eğer sizi tanısaydım harbi o sinirle kavga çıkarır yaşlıya el kaldırdık diye otobüstekilerden dayak yerdik.
5 dk sonra gelen edit : extra extra Dumur mode on!!!!! protestonun gönderdiği resimlere baktımda 2.bir dumur yaşadım.Şimdi benim dediğim elemanlar siz değilsiniz artı resimlerde hava henüz kararmamış.Ama ben otobüse bindiğimde saat 18:40 suları ve hava karanlıktı.Yani aynı otobüse bindik ama ben sizden 1/2 saat sonraki otobüse bindim.ama extra dumurluk yanı
1.Bindiğim otobüsün sizin bindiğinizle aynı otobüs olması
a)basın sitesi - taksim otobüsü olması
b)otobüs'ün modelinin aynı olması(yeni mercedes citarolar,ki bu hatta sadece 1 tane mercedes citaro çalışıyor)
2.Sizin oturduğunuz yerde yine 5 kişilik yüksek sesle konuşan genç grubun olması
3.Yaşlı bir adamın bu elemanları sessiz olun lan diyerek uyarı vermesi
4.Elemanların adama en ufak bir tepki vermemesi..
tesadüfün eşşeğin amına su kaçmış hali diye buna derler heralde.
-
-
sizi satış yaptığım için kusura bakmayın zaten en başta işim var demiştim çok yoruldum ve eve şimdi geldim
-
wert bunu yazdı:
sizi satış yaptığım için kusura bakmayın zaten en başta işim var demiştim çok yoruldum ve eve şimdi geldim
hacı senden beklemezdim (beni siktir et beklemzdik )insan giderken ben gidiyom der gittikden sonra fark ettikedit:Heykelin orda çektiğin toplu resmide koysan iiy olur :P