TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008
-
otobüs süperdi beah.. komediydi anasını satayım
irfan allahdan gebzeye gelene kadar konuşmadı :|
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------otobüs süperdi beah.. komediydi anasını satayım
irfan allahdan gebzeye gelene kadar konuşmadı :|
-----------------------------
en makara zaten otobüste geçti bidaki buluşmayı otobüste yapalım :D yok baba oo konuşmuştur sen duymamışsın dır -
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------Buluşmadan 15 dk önce meydanda beklerkene önce bizim 8 kişilik henüz toplanmaya başlayan Tahribat Saplar grubuna baktım sonra hemen arkalarında toplanan 15 /20 kişilik çıtır tokio hotel fan klübü üyelerine.acaba satış yapsam mı derken(şaka şaka:) sonra bizim gruba yöneldim.Aşağı Yukarı 1 Saat soğukta ve meydanın ortasında 15/20 kişi bekledik.Sonra hep beraber bir rock bar'a girdik.Giderken Bonus saçlı ortam pezevengi kılıklı(adını,nickini hatırlamıyorum) elemanın gazıyla istiklal'in ve meydanın ortasında bir üyeyi kucağı alıp direkte striptiz pozu verme olayı yaşandı(ne acı ki bu olay fotoğrafla ölümsüz hale geldi) Ardından karnı aç olanlar türkü bar kırması şirin bir lokantaya gittik.kebap,lahmacun,künefe derken tekrar rock bar'a diğer elemanların yanına geçtik.(bu arada lokantada para üstü sorunu çıktı.umarım tyler_dayı kendi cebinden vermedi.eğer öyleyse sonraki buluşmaya 5 ytl borcum olsun) Burada kahve,bira derkene bizim gruptan ayının teki üzerime bira döktü:) Ayı diyorum çünkü kim olduğunu görmedim + özür de dilemedi.sonra 5 kişi ayrılıp patso yemeğe,gitar bakmaya gittik.orda da 2 kişi ayrıldı.sonra jezreel'i alıp caravan'a geçtik.yanlız her ortamda tesadüfmüdür bilmem ama en sevdiğim şarkılar çalmıştı..
-------------------------------------------------------------------------------
ortam pezewengiimi !!!!! anlayamadim bi daha solermisin ?? bencec bi ozur dile..... -
ya siz hep böle dedğiniz gibi saplarmı topanırsınız:))) bayan üyeler yokmu baska,onlar gelmiomu bu buluşmalara?
-
rEfLeX bunu yazdı:
en makara zaten otobüste geçti bidaki buluşmayı otobüste yapalım :D yok baba oo konuşmuştur sen duymamışsın dır
-----------------------------olur valla otobüste buluşlaım bidakine
irfan fosur fosur uyoyoduk :D
-
ed_a bunu yazdı:
ya siz hep böle dedğiniz gibi saplarmı topanırsınız:))) bayan üyeler yokmu baska,onlar gelmiomu bu buluşmalara?
-----------------------------bence pek saglıklı değil dişilerin gelmesi
-
ed_a bunu yazdı:
-----------------------------Bizde gelmeleri çok istiyoz ama gelen yok yaff :D
hatta bi ara manga ya dalacaktık zor tutuk
-
ed_a bunu yazdı:
-----------------------------gelcez dediniz de yok mu dedik :D
-
ya siz bayanların gelmesını tehlikeli görücek kadar ürperilmesi gerekn insanlarmısınız.medeniyet siz saplar beraber görüşüncemi oluo:) yanı ne bilim hiçmi üni okuyan yook en basitinden arkadaşlarınız la gidip bi yerde sohbet falan:) yane şaştım dorusu
-
tmm biddahakine ben gelicem yok olmaz dien varmı:))) varsa sorun değil:)