TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
EmiRReiS bunu yazdı:
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------bazı müritlerden aldığım tehditlerden dolayı,yusufcuk yemediği için gelemiyorum
te pörsın yu hevkolt kennetti yu etti momınt pilis tıray egeyn leytır :|
edit: murat abi gelirse gelirim :O
-----------------------------Korkma ben gelmiyorum, ama ben sözümde duracağım, ilk buluşmamızda seninle özel olarak ilgileneceğim. Şimdiden tbt dan seni koruyacak elemanlar toplayabilirsin...
-----------------------------hacı git yaşıtlarınla takıl
defax kaşınma olum daha da :S walla kimse alamaz seni diyim -
bende geliorm :D kaynaşcaz inş :D:D
-
DioNYsoS bunu yazdı:
kocamustafapaşa'dan gıden warsa gelırım bende
-----------------------------ben gidiyorum
-
durmak yok sevişmeye devam olayı :) ..gani gani eğlenceler size ..kaynaşmanın çocuğunu yapın XD
EmirReis - Defactor olayı için;
Defactor usüldendir kes sesini yada haddini aşma ..postumu alıntı yapma ..cvp vereceksen pm yada msnden bağ kur.
-
Parası olmayan arkada$lar endi$elenmesin taximde gaspa çıkarıs :F o kadar adamız 3-5 kişiyi çevirsek 1o ytl alsak parası olmayanlara yeter :D
-
yaz beni, ben de gelecem..
bu ara da Bostancı , Kartal, Maltepe taraflarından gelecek varsa bana pm atsın pls..
-
aynı şekil gaziosmanpaşa,küçükköy den gelen varsa bana da pm atsın...
-
Nurkucum çay simit ısmarlıyosa gelirim :D .. sitiker yok size :P
yok yaw nere geliyorum kaçırmak istemem Taksim olayını amma velakin cümbür cemaatin Bodrumda olucam..eheehe tatil ayağına..
Gelin 27 sinde Bodrum amkı$ması yapalım.. bira içer rusları yalarız..
by.
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------yaz beni, ben de gelecem..
bu ara da Bostancı , Kartal, Maltepe taraflarından gelecek varsa bana pm atsın pls..
-----------------------------attack valla yarın maltepeye gidebilitem var teyzemlerde kalabilirim eğer öyle bir durum olursa süreyyaplajındayım
-
Chaoser bunu yazdı:
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------yaz beni, ben de gelecem..
-----------------------------attack valla yarın maltepeye gidebilitem var teyzemlerde kalabilirim eğer öyle bir durum olursa süreyyaplajındayım
-----------------------------hocam ben esk'den gelicem istanbula.. maltepe üni yi biliosan orada sınavlara girip çıkıcam max 13:30 gibi bostancı da olurum.zaten oradan başka yerden gidilmior sanırım.. sarı dolmuşlarla bi kez de taksime geçeriz..
sana da uyuyorsa numaranı pm den bekliyorum..