TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008
-
ya walla öle oldu kusura bakmayın gerçekten işim vardı bir kaçkere hadi beyler görüşürüz deme teşebbüs ettim amk millet bir arada durmuyorki grubun yarısı biryerde 3 te biri bir yerde diğer kısmı başka yerde amk :d
o makina enis sin makinasıydı :D
-
neyse öyle olsun bakalım
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------ya walla öle oldu kusura bakmayın gerçekten işim vardı bir kaçkere hadi beyler görüşürüz deme teşebbüs ettim amk millet bir arada durmuyorki grubun yarısı biryerde 3 te biri bir yerde diğer kısmı başka yerde amk :d
o makina enis sin makinasıydı :D
-----------------------------
Ben hojamla vedalaştım, hatta giderken elimi öpme teşebbüsünde bulundu ama geri çektim. :)Aslında satış felan yapmadı, harbiden yorgun görünüyordu. En azından bazı karelerde o'da var.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
beyler en guzelide ! defaktoru havaya kaldırdık =) foto mak. dustu yere =) piller falan bi yana savruldu irfan hemen pilleri aldı...bu hıyartoda makinayi çalıştıramadı ! hemen zırladı =) "alın amkiyim yaaaa kameram çalı$mıyor ühühü" irfan pilleri uzatıp bunlar olmadan neyi çalı$tırıon tırrrrrım dedi :D herkes koptu penis in rengi kızıldan sarıya döndü tekrar :F
lan exx oo lafı bendedim diye hatırlıyom a.q yoksa irfan mı dedi ak -
güzeldi güzel (: gelenlerin ayaana saglık...
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
dayım benim :D ben cafede bi sıcak çükalata içtim a.q 50 lik birada çerezlerde bana girdi :D anlamadım -
gelemedim,
defakt banli oldugu icin resimleri atamiyor, banin bitmesini beklemek gerek,
-
rEfLeX bunu yazdı:
Tyler_Dayi bunu yazdı:
dayım benim :D ben cafede bi sıcak çükalata içtim a.q 50 lik birada çerezlerde bana girdi :D anlamadım
-----------------------------olm ben irfan dürzüsüne bıraktım lan para delirtmeyin beni, çerezide ben sölemedim zaten gerçi yerken ii amk dayı :D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------rEfLeX bunu yazdı:
Tyler_Dayi bunu yazdı:
dayım benim :D ben cafede bi sıcak çükalata içtim a.q 50 lik birada çerezlerde bana girdi :D anlamadım
-----------------------------olm ben irfan dürzüsüne bıraktım lan para delirtmeyin beni, çerezide ben sölemedim zaten gerçi yerken ii amk dayı :D
dayı senin için demedüm zati :D sanada yemekte girdi -
rEfLeX bunu yazdı:
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------rEfLeX bunu yazdı:
Tyler_Dayi bunu yazdı:
dayı senin için demedüm zati :D sanada yemekte girdi
-----------------------------benim bildiğim kadarıyla başka bi müride 5 ytl girdi o kadar. o da önemli değil dedi zaten. dayıya girmedi die biliorm ben :D