folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008

TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    artık benimde ZİPPOm var  :D :D :D hergün kafası iyi bikaç eleman bulup zippo hacılamak lazım :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------
    Triumph bunu yazdı:

Aşağı Yukarı 1,2 Saat soğukta ve meydanın ortasında 15/20 kişi bekledik.Sonra hep beraber bir rock bar'a girdik.Giderken Bonus saçlı ortam pezevengi kılıklı(adını,nickini hatırlamıyorum) elemanın gazıyla istiklal'in ve meydanın ortasında bir üyeyi kucağı alıp direkte striptiz pozu verme olayı yaşandı(ne acı ki bu olay fotoğrafla ölümsüz hale geldi) Ardından karnı aç olanlar türkü bar kırması şirin bir lokantaya gittik.kebap,lahmacun,künefe derken tekrar rock bar'a diğer elemanların yanına geçtik.(bu arada lokantada para üstü sorunu çıktı.umarım tyler_dayı kendi cebinden vermedi.eğer öyleyse sonraki buluşmaya 5 ytl borcum olsun) Burada kahve,bira derkene bizim gruptan ayının teki üzerime bira döktü:) Ayı diyorum çünkü kim olduğunu görmedim + özür de dilemedi.sonra 5 kişi ayrılıp patso yemeğe,gitar bakmaya gittik.orda da 2 kişi ayrıldı.sonra jezreel'i alıp caravan'a geçtik.yanlız her ortamda tesadüfmüdür bilmem ama en sevdiğim şarkılar çalmıştı..

ilk barda ozzy - mr.crowley ve black sabbath - heaven and hell..caravan'da savatage-edge of thorns,kreator - imposible of brutality,metallica - one,dio - rainbow in the dark pantera - this love sonra zaten yavaş yavaş playlist sçmaya başladı devil driver,lamb of god falan bende yavaştan uzadım.arkadaşlar sanırsam hala eğleniyorlar:)

sonuç itibari ile güzel bir anı oldu ha unutmadan 5 kişi yol alırken galatasaray lisesinin orada biryerlerden birisi travesti vari bir tonla 'haaaaay hitleeeeeerr' diye bağırdı ilginçti:)neyse resimleri bekliyoruz.

Hoja biraları ben döktüm ama sen yoktun orada, Esat'la benim pantolonuma ve birazda Exca'nın montuna döküldü :|

olm benim pantalon,çanta ne varsa batmıştı a.k..bir sen görmedin heralde:) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:
    Triumph bunu yazdı:

Aşağı Yukarı 1,2 Saat soğukta ve meydanın ortasında 15/20 kişi bekledik.Sonra hep beraber bir rock bar'a girdik.Giderken Bonus saçlı ortam pezevengi kılıklı(adını,nickini hatırlamıyorum) elemanın gazıyla istiklal'in ve meydanın ortasında bir üyeyi kucağı alıp direkte striptiz pozu verme olayı yaşandı(ne acı ki bu olay fotoğrafla ölümsüz hale geldi) Ardından karnı aç olanlar türkü bar kırması şirin bir lokantaya gittik.kebap,lahmacun,künefe derken tekrar rock bar'a diğer elemanların yanına geçtik.(bu arada lokantada para üstü sorunu çıktı.umarım tyler_dayı kendi cebinden vermedi.eğer öyleyse sonraki buluşmaya 5 ytl borcum olsun) Burada kahve,bira derkene bizim gruptan ayının teki üzerime bira döktü:) Ayı diyorum çünkü kim olduğunu görmedim + özür de dilemedi.sonra 5 kişi ayrılıp patso yemeğe,gitar bakmaya gittik.orda da 2 kişi ayrıldı.sonra jezreel'i alıp caravan'a geçtik.yanlız her ortamda tesadüfmüdür bilmem ama en sevdiğim şarkılar çalmıştı..

ilk barda ozzy - mr.crowley ve black sabbath - heaven and hell..caravan'da savatage-edge of thorns,kreator - imposible of brutality,metallica - one,dio - rainbow in the dark pantera - this love sonra zaten yavaş yavaş playlist sçmaya başladı devil driver,lamb of god falan bende yavaştan uzadım.arkadaşlar sanırsam hala eğleniyorlar:)

sonuç itibari ile güzel bir anı oldu ha unutmadan 5 kişi yol alırken galatasaray lisesinin orada biryerlerden birisi travesti vari bir tonla 'haaaaay hitleeeeeerr' diye bağırdı ilginçti:)neyse resimleri bekliyoruz.

Hoja biraları ben döktüm ama sen yoktun orada, Esat'la benim pantolonuma ve birazda Exca'nın montuna döküldü :|

Benden başka çanta taşıyan yoktuki a.q, senin çantan nasıl batıyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    artık benimde ZİPPOm var  :D :D :D hergün kafası iyi bikaç eleman bulup zippo hacılamak lazım :D
    Akıllı cocuk  lordvader      zaten protesto msj okuyunca  şok olodu :D

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    Yaa...Artık herkes dağıldı gün bitiyor...tuhaf bir şekilde olaysız bitti...hiç bi yerden kovulmadık...hiç kimse laf soylemedi derken.....otobuste adam "sessiz olun lan beynimi siktiniz" diye zılgıt attı aq :))) onun dışında en olaysız buluşmalardan birine imza atıldı yani :)))

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:
    Triumph bunu yazdı:

Tamam hoja hatırladım seni. (Exca'nın sayesinde) Orada özür dilenecek bir durum olsaydı dilerdim. Tek senin üzerine dökülmedi, Esat'ın postallara ve exca'nın montunada döküldü ama ayı vb. bir atıfta bulunmadılar. Kullandığın kelimelere dikkat edersen sevinirim. Kaldıki ben senin üzerine döküldüğünü dahi görmedim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:

Benden başka çanta taşıyan yoktuki a.q, senin çantan nasıl batıyor.

neyse güzel bir gün geçirdik burada sinirlenip,kavgayla sonlandırmayalım.ayı derken ciddi manada demedim zaten :) karakteri yaptım yanına.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    yanlıs anlasılma olmus ne uzatıyonuz sikilmiş bir çantaya bira dokulmus işte onemli olan tarikat kardeşliği

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyinsiz bunu yazdı:
    yanlıs anlasılma olmus ne uzatıyonuz sikilmiş bir çantaya bira dokulmus işte onemli olan tarikat kardeşliği

Aq beyinsis çösdü olayı sis hala anlayamadınıs :|

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    yunusemre bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
    Akıllı cocuk  lordvader      zaten protesto msj okuyunca  şok olodu :D
    lordvader89 abi pro mesajı okudu direkt aradı seni teli kapamışsın yaa :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 22425 Toplam Mesaj: 227