folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008

TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mükemmeldi amk ya :D çok eglendik :D 25 kişi meydanda biraz dikkat çektik ama olsun :D sonrası zaten çok iyi geçti..tabi bizi kabul edecek cafe bulamadıgımız için bara gittik :D :D :D (p)enis fotoları atacak umarım :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    meydanda 30 dk beklememiz ve felllik fellik girebilecegimiz bi yer aramamız dısında süper gecti :D ben yine erken gitmek durumunda kaldım :| ama olsun :D bi sürü muridlen tanısmıs oldum :D resimleri isterik :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apan_diss
    apan_diss's avatar
    Erkek
    işte bu iş böyle olur biz toplanalım dedik Antep te oturan adamlar semti bilmiyo valla tebrik ederim hepinizi.

kalbi hacze verdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Symbian
    Symbian's avatar
    Erkek

gusel gecdı walla ya =)

ama resım ısterız

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Güzel geçti :) gelenleri ilk sayfadaki mesajıma yazdm ismini hatilayamadiim liste di$indan gelen varsa belirtsin =) (p)enis gelince resimleri atarıss

Not: b0nus o direği sana yedircem merak etme :@
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Fotoğraflar eklendiğinde nasıl geçtiğini görürsünüz :) 

Esat ve Enis'in biraları üzerime dökülmeseydi daha güzel geçebilirdi, pantolonum sarhoş oldu a.q :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

Fotoğraflar eklendiğinde nasıl geçtiğini görürsünüz :) 

Esat ve Enis'in biraları üzerime dökülmeseydi daha güzel geçebilirdi, pantolonum sarhoş oldu a.q :|

hocam valla o an aklımdan gitmez hiç :D

tyler dayı : Aman ha biraları dökmeyin..

aradan 3 saniye geçer...

patttt benim bira dökülür :D

aradan 5 saniye geçer...

gayibden bir ses : olum öbürünüde dökceksiniz şimdi lan!

aradan 3 saniye geçer...

pattttt enisin birasıda dökülür :D

senin pantalon..benim postallar....güchanın montu bizden çok kafa oldu amk :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Buluşmadan 15 dk önce meydanda beklerkene önce bizim 8 kişilik henüz toplanmaya başlayan Tahribat Saplar grubuna baktım sonra hemen arkalarında toplanan 15 /20 kişilik çıtır tokio hotel fan klübü üyelerine.acaba satış yapsam mı derken(şaka şaka:) sonra bizim gruba yöneldim.Aşağı Yukarı 1 Saat soğukta ve meydanın ortasında 15/20 kişi bekledik.Sonra hep beraber bir rock bar'a girdik.Giderken Bonus saçlı ortam pezevengi kılıklı(adını,nickini hatırlamıyorum) elemanın gazıyla istiklal'in ve meydanın ortasında bir üyeyi kucağı alıp direkte striptiz pozu verme olayı yaşandı(ne acı ki bu olay fotoğrafla ölümsüz hale geldi) Ardından karnı aç olanlar türkü bar kırması şirin bir lokantaya gittik.kebap,lahmacun,künefe derken tekrar rock bar'a diğer elemanların yanına geçtik.(bu arada lokantada para üstü sorunu çıktı.umarım tyler_dayı kendi cebinden vermedi.eğer öyleyse sonraki buluşmaya 5 ytl borcum olsun) Burada kahve,bira derkene bizim gruptan ayının teki üzerime bira döktü:) Ayı diyorum çünkü kim olduğunu görmedim + özür de dilemedi.sonra 5 kişi ayrılıp patso yemeğe,gitar bakmaya gittik.orda da 2 kişi ayrıldı.sonra jezreel'i alıp caravan'a geçtik.yanlız her ortamda tesadüfmüdür bilmem ama en sevdiğim şarkılar çalmıştı..

ilk barda ozzy - mr.crowley ve black sabbath - heaven and hell..caravan'da savatage-edge of thorns,kreator - imposible of brutality,metallica - one,dio - rainbow in the dark pantera - this love sonra zaten yavaş yavaş playlist sçmaya başladı devil driver,lamb of god falan bende yavaştan uzadım.arkadaşlar sanırsam hala eğleniyorlar:)

sonuç itibari ile güzel bir anı oldu ha unutmadan 5 kişi yol alırken galatasaray lisesinin orada biryerlerden birisi travesti vari bir tonla 'haaaaay hitleeeeeeaaaarr' diye bağırdı ilginçti:)neyse resimleri bekliyoruz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

Aşağı Yukarı 1,2 Saat soğukta ve meydanın ortasında 15/20 kişi bekledik.Sonra hep beraber bir rock bar'a girdik.Giderken Bonus saçlı ortam pezevengi kılıklı(adını,nickini hatırlamıyorum) elemanın gazıyla istiklal'in ve meydanın ortasında bir üyeyi kucağı alıp direkte striptiz pozu verme olayı yaşandı(ne acı ki bu olay fotoğrafla ölümsüz hale geldi)  Ardından karnı aç olanlar türkü bar kırması şirin bir lokantaya gittik.kebap,lahmacun,künefe derken tekrar rock bar'a diğer elemanların yanına geçtik.(bu arada lokantada para üstü sorunu çıktı.umarım tyler_dayı kendi cebinden vermedi.eğer öyleyse sonraki buluşmaya 5 ytl borcum olsun) Burada kahve,bira derkene bizim gruptan ayının teki üzerime bira döktü:) Ayı diyorum çünkü kim olduğunu görmedim + özür de dilemedi.sonra 5 kişi ayrılıp patso yemeğe,gitar bakmaya gittik.orda da 2 kişi ayrıldı.sonra jezreel'i alıp caravan'a geçtik.yanlız her ortamda tesadüfmüdür bilmem ama en sevdiğim şarkılar çalmıştı..

ilk barda ozzy - mr.crowley ve black sabbath - heaven and hell..caravan'da savatage-edge of thorns,kreator - imposible of brutality,metallica - one,dio - rainbow in the dark pantera - this love sonra zaten yavaş yavaş playlist sçmaya başladı devil driver,lamb of god falan bende yavaştan uzadım.arkadaşlar sanırsam hala eğleniyorlar:)

sonuç itibari ile güzel bir anı oldu ha unutmadan 5 kişi yol alırken galatasaray lisesinin orada biryerlerden birisi travesti vari bir tonla 'haaaaay hitleeeeeerr' diye bağırdı ilginçti:)neyse  resimleri bekliyoruz.

Hoja biraları ben döktüm ama sen yoktun orada, Esat'la benim pantolonuma ve birazda Exca'nın montuna döküldü :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    bende sonradan katıldım zokoro abimle ii geçti :D hee bu arada pro abi :D otobüsde çektiğimiz resimleri msn de de atabilirisin burdan koyabilirisn

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 22563 Toplam Mesaj: 227