TBT İstanbul - Taksim Bulu$Masi - 27.01.2008
-
o karılarda verecek yer arıyodu amk gözler fıldır fıldır (:
-
ben gttm ya benı arıolardı=p
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
oull bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
oull bunu yazdı:
Tyler_Dayi bunu yazdı:
oull bunu yazdı:
-----------------------------aa cerezler paralımıymıs :S
burdan ıtıraf edım o zaman walla 1 kaseyı tek basıma yedım :))
gene olsun gene yerım guseldı adamların cerezlerı =)
-----------------------------harbi çerezler çıtırdı amk afiyetle yidim bende falla (:
ılk gelen kaselerdekıler sıcakdı ya sız onları kacırdınzkebap kunefe pesıne dustuunuzde =))
-----------------------------Hoja künefeyi görmediğin için sıçak leblebiyi kaçıdığımızı sanıyorsun :)
naparsın cagıran olmayınca bende cıtır cerez'e wurdum kendımı:Pkarsı masada bıde hatunlar wardı onlarla kesısıoduk arada (:
Biz gelince hepsi kaçtı a.q :)
-----------------------------e dogaldır hacı ıcerı 15 kısı gırdınız sankı soymaya gelmssnz barı =)
sn kadın olsan dırek altınamı yatardın adamların:D
-
oull bunu yazdı:
ben gttm ya benı arıolardı=p
-----------------------------bence korkudan ne bok yiyceklerini şaşırmışlardı o kadar abazayı görünce :D
-
beni ttaaaa taksime çağırıp ortadan kaybolan tyler_dayı adlı müridi burdan esefle kınıyorum hhııııhhhhh :F 15-20 dkk takılsam da her zaman ki gibi hoştu iidii :) alayınızın amk bi daha ki sefere grş üzere gömdüm hepinize :F
-
Zokoro bunu yazdı:
beni ttaaaa taksime çağırıp ortadan kaybolan tyler_dayı adlı müridi burdan esefle kınıyorum hhııııhhhhh :F 15-20 dkk takılsam da her zaman ki gibi hoştu iidii :) alayınızın amk bi daha ki sefere grş üzere gömdüm hepinize :F
-----------------------------esefini gördüm, pas amk (:
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------esefini gördüm, pas amk (:
kınıyıcam tabi amk hhıııııhhhh küs benlen :F gittin kim bilir hangi hatunla gezdin :F -
Zokoro bunu yazdı:
tyler_dayı hem bizi çağrıon hemde piyasada yoktun bi kınamada benden :D -
Pro tarafından atılan fotolara bakılırsa iyi eğlenceli olmuş otobüs macerası öyle ise cümbür cemaat güzel olmuşdur.
ama benim anlamadığım 09032006187.jpg adlı fotodaki o dilin sahibi yüce insan o ne be abi heryere girmiş o dil hayran kaldım yani :P
İnşallah bir buluşmayı denk getirecem artık gelicem bir yere bakalım nereye Sakarya daböyle aksiyonlar olmuyor ne yazıkki :(
-
abi otobüs daa bi makaraydı gülmekten çenem ağrıdı . adamın teki sonunda dayanamadı susun amk dedi.Bizde sustuk e: