folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)

UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

designerboyalee bunu yazdı:
    -----------------------------

nedense hep bu ufolar amerikada dolanıyo ve en çok bunu amerikalılar reklamlandırıyor :)

hocam, amerika, rusya, cin bu bolgelerde yogunluk var. o da tehdit yaratabilecek ulkeler uzerinde yogunlasiyorlar. Askeri birliklerle bazen oynuyorlar. askerlerin kaydettigi bir goruntu vardi, uzun zaman once izlemistim. cin askerleri devriye gezerken tanimlanamayan bir hareketlilik uyarisi geldi. bunlar da bakmaya gittiler, 3 tane isi askeri bolgenin ustunde cirit atiyolar. kesif helikopteri kalkiyo isiklar kayboluyo. helikopterler inince tekrar Cikiyodu. bulabilirsem ekleyecem....

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:

designerboyalee bunu yazdı:

nedense hep bu ufolar amerikada dolanıyo ve en çok bunu amerikalılar reklamlandırıyor :)

hocam, amerika, rusya, cin bu bolgelerde yogunluk var. o da tehdit yaratabilecek ulkeler uzerinde yogunlasiyorlar. Askeri birliklerle bazen oynuyorlar. askerlerin kaydettigi bir goruntu vardi, uzun zaman once izlemistim. cin askerleri devriye gezerken tanimlanamayan bir hareketlilik uyarisi geldi. bunlar da bakmaya gittiler, 3 tane isi askeri bolgenin ustunde cirit atiyolar. kesif helikopteri kalkiyo isiklar kayboluyo. helikopterler inince tekrar Cikiyodu. bulabilirsem ekleyecem....

Dünyada çekilen en iyi 2.ufo görüntüsü istanbulda kumburgaz da çekildi. hatırlatırım :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

böyle bişi olsa bile buraya gelebilecek bir teknolojiye sahip olacak kadar akıllı olup da insanların doğasına ve yaşamına müdahale ederek tüm inançlarını bilgilerini yaşam felsefelerini yıkacak kadar aptal olamazlar.Durum aynı daha önce ampül bile görmemiş bir yerliyi new yorkun ortasına koyup bak dünya böyle demek gibi olur adamın hayatını yıkarlar.Yeter artık gelsinler ya da gelmesinler de kesin bir sonuç çıksın.Onca umut,heyecan içiinde bu tip saçmalıklarla uğraşan,araştıran,zamanını harcayan insanı kurtarsınlar.İnsan dan üstün ve akıllı bir varlığın olduğuna inanmak bana göre tamamen tanrıya inanmak ile aynı şey.Tek fark bu tanrının gelip de insanlara 'hey ben buradayım seni izliyordum bak biz buyuz'  diyebilmesi.2012 yılı içinde gelmezlerse size tavsiyem bırakın bu saçmalıkları ve keşfedilmeyi bekleyen dünyalara giden ve kendinden ilkel varlıklara ulaşan uzaylılar siz olmak için siz çabalayın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

_karantina_ bunu yazdı:

böyle bişi olsa bile buraya gelebilecek bir teknolojiye sahip olacak kadar akıllı olup da insanların doğasına ve yaşamına müdahale ederek tüm inançlarını bilgilerini yaşam felsefelerini yıkacak kadar aptal olamazlar.Durum aynı daha önce ampül bile görmemiş bir yerliyi new yorkun ortasına koyup bak dünya böyle demek gibi olur adamın hayatını yıkarlar.Yeter artık gelsinler ya da gelmesinler de kesin bir sonuç çıksın.Onca umut,heyecan içiinde bu tip saçmalıklarla uğraşan,araştıran,zamanını harcayan insanı kurtarsınlar.İnsan dan üstün ve akıllı bir varlığın olduğuna inanmak bana göre tamamen tanrıya inanmak ile aynı şey.Tek fark bu tanrının gelip de insanlara 'hey ben buradayım seni izliyordum bak biz buyuz'  diyebilmesi.2012 yılı içinde gelmezlerse size tavsiyem bırakın bu saçmalıkları ve keşfedilmeyi bekleyen dünyalara giden ve kendinden ilkel varlıklara ulaşan uzaylılar siz olmak için siz çabalayın.

hocam mudahale etmeye de niyetleri yoktu zatan, Dunyaninm suan buyuk bir kuantum leap ivcinde olmasi ve dunya duzeninin gittikce kotulesmasi yuzunden burdalar. yardim icin.

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

O kadar eminsin yani.Her gün kahvede muhabbet ediosn galiba?:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

_karantina_ bunu yazdı:

hocam tmm, daha da bisey soylemiyorum. zamani gelince hep beraber goreces.

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slam44
    slam44's avatar
    Erkek

eğer varlar ise gelip bizim ebemize sulanmayacakları ne mağlum, herkes bizim gibi dost canlısı olmaya bilir belamızı mı arıyoruz ne...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

neden illa 2012 bekleniyor. sadece maya kehanetlerimi ? eger öleyse 2012 de hiç bişi olmıcak cünkü maya takvimine göre tam kesinlik yok 1 2 sene daha geç olabilir sapmalar olabilir ki bununla birlikte uzaylılaların her ne kadar görüntüleride olsa montaj olmasada bunun dünya dısı varlık oldugu kabulü zor. cünkü suanki bir 10 senelik gecmişimize bakalım teknoloji ne boyutta ilerliyor. aslında bu 1900 de 1910 da 1930 da 1960 da vss hep bu sekilde ilerliyordu.

yani demek istedigim bu psikolojiyi yine bana göre insanoglu yapıyor olabilir. kimbilir bilmedigimiz ne teknolojiler var daha...

madem uzaylılar gelicekti. ve bunun ispatı olan bir dünya video görüntüsüde var. neden o zaman bitane uzaylıda inip insanları incelemedi. 1 tanesini öldürsek soylarımı tükenirdi :) veya bizden korkuyorlarmı :) bu işin altından cok gelişmiş gizli teknolojiler cıkıcak. sonrasında ise tanrıcılık oynanmaya kalkılırsa hiç sasırmam..

ohooo valla bir ton senaryo geldi aklıma nese :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

şu ufo konusunda tek zoruma giden şey onlar bile bizim semalarda dolanmıyo.. gidiyo gidiyo amerikada falan dolanıyo, yakalanıyo kadraja.. acep biz taş atıyoz diye mi böyle oluyo :| i*ne ufolar :| kadraj ne lan dilime dolandı :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:

_karantina_ bunu yazdı:

hocam tmm, daha da bisey soylemiyorum. zamani gelince hep beraber goreces.

-----------------------------                                                                                                                                                                                                  işte sorun bu zaman bi türlü gelmiyo umarım söylediklerime alınmamışsındır.Görelim bakalım.                                                    

Toplam Hit: 27829 Toplam Mesaj: 230