UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------
cuneyd bunu yazdı:
ne anons edilecek ?
"önleminizi alın, uzaylılar geliyor :| " felan mi ? :D
-----------------------------hayir hocam, obamanin yemin toreninde bahsettigi Golden Age yani altin dag ile ilgili. Galaktik federasyon tum dunyaya Burda olduklarini Anons Edecekmis...
-----------------------------ilginccc :)
Eger uzaylı fln gelirse pekmezini akıtırım ona göre :)
pekmezleri var mı yok mu bilmiyorum ama :D
-
bence gebzeden uzakta dursunlar.benle beraber emrimde 3000 abaza savunma için bekliyoruz :D
-
heacker61 bunu yazdı:
tek isteğim dünya dışı bir canlı ile karşı karşıya gelmek :|
-----------------------------benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var ben sana onu getirecem hocam
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------bence gebzeden uzakta dursunlar.benle beraber emrimde 3000 abaza savunma için bekliyoruz :D
-----------------------------:D:D hocam açıyı iyi kilitleyin sapma olmasın :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
heacker61 bunu yazdı:
-----------------------------benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var ben sana onu getirecem hocam
öyle dedin şimdi akşama gorayı izleyecem bayadır izlemedim :) (Toplam izleme sayım belki 100 ü geçmiştir :D) -
cuneyd bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
ne anons edilecek ?
"önleminizi alın, uzaylılar geliyor :| " felan mi ? :D
-----------------------------hayir hocam, obamanin yemin toreninde bahsettigi Golden Age yani altin dag ile ilgili. Galaktik federasyon tum dunyaya Burda olduklarini Anons Edecekmis...
-----------------------------ilginccc :)
Eger uzaylı fln gelirse pekmezini akıtırım ona göre :)
pekmezleri var mı yok mu bilmiyorum ama :D
-----------------------------Hocam hepsi 3D fiziksel bedenlere sahip degiller, hata cogu Multi-Dimensional, yani boyutlar arasi canlilar. Ozellikle Galaktik federasyon uyeleri Multi Dimensional Light Beings dedikleri Isık bedenlere sahip olanlar, ruhsal verliklar yani. mesajlarinda, kameralarinizi yaninizda gezdirin ve mutlaka gozunuz gokyuzunde olsun diyolar. Heryerde birsuru video kaydi yapilmaya baslandi.
youtuba gir ve Galactic Federation Light Ship 2010 yaz ;)
-
heacker61 bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------bence gebzeden uzakta dursunlar.benle beraber emrimde 3000 abaza savunma için bekliyoruz :D
-----------------------------:D:D hocam açıyı iyi kilitleyin sapma olmasın :D
-----------------------------merak etme hocam 3000 abazanın 3000 i de işlerinde profesyoneldir ve bir kaçınında abazan mühendisliği dalında doktoraları vardır :D
heacker61 bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
heacker61 bunu yazdı:
öyle dedin şimdi akşama gorayı izleyecem bayadır izlemedim :) (Toplam izleme sayım belki 100 ü geçmiştir :D)
-----------------------------valla benimkide bi 50 vardır :D
-
harbiden bu galaktik federasyona inanan varmı yaw :|
-
lethal msn den bana ulaşsana sana güzel bilgiler vericem bu konu hakkında :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
harbiden bu galaktik federasyona inanan varmı yaw :|
-----------------------------hocam inanc meselesi degil bu, Bakip da gorme, ve Bilinc seviyesiyle alakali birsey. ilk defa duyana sacmaliktan baska hicbirsey ifade etmez. dedigim gibi bilinc seviyesiyle alakali...