UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)
-
_karantina_ bunu yazdı:
-----------------------------
O kadar eminsin yani.Her gün kahvede muhabbet ediosn galiba?:)
-----------------------------ana konusuymuş kahvenin diyolar :D
-
Dünyaya demiş Türkiyeye dememiş ne seviniyorsunuz.
-
Kim geliyomus la:s :D
-
mr spark ve grubu :D
-
Çok eskiden bunlara inanırdım. Artık inancım kalmadı. Hele bu devirde havada binbir türlü şey uçuyor. Bu resimler, videolar uzmanlar tarafından kolaylıkla yapılabilir. Piyasada ne profesyonel adamlar, isimsiz kahramanlar var. Aldatma amaçlı çok başarılı şeyler ortaya çıkartılabilir. Yani baktığınızda soyut şeyler hakkında(din vs) bilimsel olarak kanıtlanamasa da mantık yoluyla dahi birşeylere ulaşılabilirken bu konuda hiçbir somut birşey yok. Sadece gördüğünü iddia eden insanlar var. Ya göz yanılması ya optik yanılmalar ya da psikolojik rahatsızlıklar olarak görüyorum. Böyle şeylerin kaynağı ABD tabiki. Adamlar kaç sene önce UFO biçiminde araç yapmaya kalktılar. 51. bölge denen yerde bu casus uçakların test uçuşlarına ait görüntüler hatırlıyorum. ABD ürettiği casus uçakları, radara yakalanmayan sistemlerle donatıp orda burda uçurabilir. Büyük ihtimal yanılma veya casus uçak bunlar.
-
Firex 'e katılıyorum... Aramızda " the arrivals " (gelenler) adlı belgeseli izleyen varmı arkadaslar ? ben bu belgeseli izledikten sonra bu tarz konulara hep bir önyargıyla yaklısır oldum çünkü hep onlar görüyor hep onlar kaçırılıyor hep onların bölgelerine ufolar düşüyor hep onlar uzaylılarla konusuyorlar muhabbet ediyorlar ne güzel anasını satayım bizde kektik ya yedik.
izleyin abicim hepiniz izleyin.
-
bu uzaylılar gelince işsizlik sorununu çözerler mi ki acaba :/
-
Koptuğum kısım şudur: (Her An Global Anons Yapilabilir) yani her an gelip işgal edebilirler
bize dertmi?... değil tabe kolayı var gelirlerse ergenekondan yargılarız bi daha bellerini doğrultamazlar
lazer mazer sökmez bize nede olsa tbt çin sitesinden döşendi herkeste bi lazerdi bi oksijen kaynaktı gırla gidiyo 3 parmaklı amcaların canını alırız icabında yürü yün müridler kim tutar bizi uzayı işgal edecez ha işgal planı yapıyorum ( (Her An Global Anons Yapabilirim teyakkuzda bekleyin)
-
Burda gözüken ucak amerika birleşik devletleri tarafından 1946 yada 1947 yılında yapılmış bir ucaktır.Bilmem havada görünen bazı ufo görüntülerini acıklarmı
-
it's alive !!!!!!!