UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)
-
heacker61 bunu yazdı:
-----------------------------
Muqi bunu yazdı:
fiziksel dürtülerim ufo yu görmemi engelliyomu yani:) yada bi uzaylı geldi 'merhaba dünyalı dedi de biz muhatap olma lan! defol git bi çay koy'' mu dedik.
gelsinler eve misafir edip türkiş lokum rakı kebap beslemezsem namerdim ama yok hacı yok!
aynen hocam :D elbet bir gün göreceğime inanıyorum :|
-----------------------------aramızdalar zaten hocam :D kristal ve indigo çocukları biraz araştırın.
-
Muqi bunu yazdı:
fiziksel dürtülerim ufo yu görmemi engelliyomu yani:) yada bi uzaylı geldi 'merhaba dünyalı dedi de biz muhatap olma lan! defol git bi çay koy'' mu dedik.
gelsinler eve misafir edip türkiş lokum rakı kebap beslemezsem namerdim ama yok hacı yok!
-----------------------------fiziksel durtulerin titresimini etkiliyor. nekadar dusuk titresime sahipsen enerjiyi okadar az algilarsin.
-
Ufo İfşaat Kampanyası"
Bu bir kampanyadır ve konu Dünya liderlerinin açıklama yapması değil,Dünya liderlerini açıklama yapmaya,kabul etmeye "davet etmektir". -
Prometheus bunu yazdı:
lethal
ben böyle iyiyim sağol :S
ayaklarım yere basıyo ve gerçeğe kapalı değilim
bir gün uyduruk şeyler dışında bilimsel kanıtlar çıkarsa eyvallah dicem
o güne kadar benim için hayallerimde var uzaylılar
ayaklarım yere basıyor ne hayal aleminde yaşıyorum ne gerçeğe kapalıyım
hocam lutfen yanlis anlama. kotu bir maksatla soylemedim. sadece farkindalikla igili birsey. -
bence siz uyduruyorsunuz, enerji his algilama ...
-
starseed ve indigo cocuklari. bir arastirin bu konuyu ;)
-
BuZuL bunu yazdı:
aramızdalar zaten hocam :D kristal ve indigo çocukları biraz araştırın.
-----------------------------meali : indigo çocukları uzaylılarla ilişkilendiren ve kimin yazdığı belli olmayan yazıları internet gibi güvensiz bi ortamdan okuyun :R
kusura bakma buzul ama budur dediğinizin anlamı
indigo çocukların varlığı bile tartışmalıdır çünkü kimilerine göre sadece basının abartması ki öyle olmasa bile son zamanlarda doğan çocukların daha hızlı öğrenmesini daha zeki olmasını açıklayacak milyon tane daha mantıklı teori var uzaylılara gelene kadar
-
konu geyiğe gidiyor tam tahmin ettiğim gibi :D yazmıycam a.q bundan sonra.
-
hocam bir de lethal ve buzul dediğiniz tek şey "araştırın"
yani kusura bakma ama çok egoist bi tavır
hani "biz biliyoruz zaten bu böyle sen de araştıor öğren" anlamında
ki araştır dediğiniz kaynakların neler olduğu mağlum
-
Hocam galaktik federasyondan gelen tum mesajlar kanlik yoluyla aliniyor. galaktik federasyon keni seciyor kanalini.