UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)
-
isviçre minareleri onlara batmasın diye yıktırıor o zaman :D
-
http://lightworks.blogcu.com/galaktik-federasyon/3494711
hassktr sonunu okuyun lan korkmaya başladım :D
vallaha gırgır yapmıyom şu anda diyelim ki bunların kötü huylusu geldi bi Elham ceksek giderler mi?
Ya da bunlara Türkleri tanıtalım...
-
ay tutulmasi bende cok fena etki yapti ya
-
Yahu Galaktik Fererasyonu'nun müridleri. Varsayalım uzaylılar var. Varsayalım bunlar dünyaya gelecekler. Varsayalım bunlar üst bilinçle anlaşılabilen varlıklar. Varsayalım bunlar bizden üstünler. Yahu bu adamları silahla karşılayacağınıza niye 'barışın elçileri' diye sevinçle karşılıyorsunuz amk. Sizde hiç 'dünyalı' üst kimliği yokmu? Bu uzaylılar ya bu dünyayı işgal ederlerse, ya bilinçlerimiiz kontrol ederlerse (ki sizin ediyorlar) bu adamlar bizi merinos koyunu gibi yatırırlar. Ya bizim değerlerimizi alıp götürürlerse yerine kendi inanç ve değerlerini koyarlarsa.
Ne bileyim bir Mahler'imizi, Victor Hugo'muzu, Darwin'imizi veya Serdar Ortaç'ımızı :D , Ömer Seyfettin'imizi alırlarsa. Ulusal değerlerimize kimliğimize ne olacak? Yıllardır biz dünyalıların geliştirdiği insan hakları, Antik ve modern felsefe, demokrasi, hukukun üsütnlüğünün yerine başka şeyler koyarlarsa. Kardeşim tamam bu dünya saçma sapan satanizm,Nazizm gibi şeylerde çıkardı ama olsun bu bizim dünyamız. Yahu sizde bir ''kimlik'' arayışı kalmadı da uzaylılardan. Hiç tanımadığınız toplumsal normlardan mı medet umuyorsunuz.
Biraz Dünya ırkçısı olun amk. Bizim dünyamız bu. Sayenizde uzaylı düşmanı oldum. Bu totoşlar gelirse ben silahlı direniş göstericem birader.
-
niye insanoğlunu kurtarma, üst seviyeye cıkarma girişimleri var bunların. cokmu değerli görüyolar bizi. başka işleri güçleri yokmu amk.
-
76 sayfa önceki konu
22 sayfa bu konu
ettimi sana 98 sayfa konu ? heepsini okudum. sıkılmadan. merakla.
dj_doom3 arkadaşımızın dediği herşey gayet mantıklı. birbiriyle çelişen birşeyde yok.
ama bilinç değişmesi olcak denmişti. bazılarımız işitmesiyle ilgili gelişmenin olduğunu yazmıştı. sadece bir kişidemi oldu bu?.
bende 10 günden fazla süren başarğrısı olmuştu. irwa benimde başım ağrıdı filan yazmış. bu bilinç değişimini nasıl anlicaz? şayet varsa tabi.
bende 4 gözle ve merakla konuyu takip ediyorum. geyik mesajları yazılmasa iyi olur. konuyu piç etmeyin. adam bişeyler uğruna bilgilendirme yapmaya çalışıyo. sıçıyonuz konunun içine:)
izlemedeyim. :)
-
ufolar var olabilir ama dünyaya qelecekleri yok şuan. Ulliminati ufolar saldırdı diyerekten herkesi kontrol altına alacaklar küresel terörizmin yeni yüzü galaktik terörizm. Bakalım bu sefer bu bahaneyle dünyanın başına neler getirecek anasını bacınısını s.... evlatları
-
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------
76 sayfa önceki konu
22 sayfa bu konu
ettimi sana 98 sayfa konu ? heepsini okudum. sıkılmadan. merakla.
dj_doom3 arkadaşımızın dediği herşey gayet mantıklı. birbiriyle çelişen birşeyde yok.
ama bilinç değişmesi olcak denmişti. bazılarımız işitmesiyle ilgili gelişmenin olduğunu yazmıştı. sadece bir kişidemi oldu bu?.
bende 10 günden fazla süren başarğrısı olmuştu. irwa benimde başım ağrıdı filan yazmış. bu bilinç değişimini nasıl anlicaz? şayet varsa tabi.
bende 4 gözle ve merakla konuyu takip ediyorum. geyik mesajları yazılmasa iyi olur. konuyu piç etmeyin. adam bişeyler uğruna bilgilendirme yapmaya çalışıyo. sıçıyonuz konunun içine:)
izlemedeyim. :)
-----------------------------Galaktik şeyin düşünsel alt yapısında elbette çelişen, "mantıksız" bir şey yok; tüm fikirler tutarlı ve geçerli. Ancak sorun temel, başlangıç, önermesinde. Tüm önermeler bu temel önermeden yola çıkıyor ve bir zincir oluşturarak, yine, temel önermeyi doğrulamaya çalışıyor:
"Uzaylılar vardır" temel önermesini doğru kabul edersek tüm söylenenler doğru. Tersi durum, yani galaktik federe şeysinin söylediği her şeyin doğru olduğu durumda uzaylılar vardır temel önermesine varmamız lazım ki "algıları açılan" ve böylece inşaattaki çivi seslerini duyduğunu, yeşil lazeri, nasa görüntülerini ... söyleyenler kabul edilebilir gözükmüyor.
@Tor5 dost: En kötü yumurta atarız :) Eğer (z)uzaylılar varsa giden yumurta olsun. En fazla dünyalı tavukların k.çı fazla mesai yapmış olur :)
-
tbt ufoya hasret
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
Galaktik şeyin düşünsel alt yapısında elbette çelişen, "mantıksız" bir şey yok; tüm fikirler tutarlı ve geçerli. Ancak sorun temel, başlangıç, önermesinde. Tüm önermeler bu temel önermeden yola çıkıyor ve bir zincir oluşturarak, yine, temel önermeyi doğrulamaya çalışıyor:
"Uzaylılar vardır" temel önermesini doğru kabul edersek tüm söylenenler doğru. Tersi durum, yani galaktik federe şeysinin söylediği her şeyin doğru olduğu durumda uzaylılar vardır temel önermesine varmamız lazım ki "algıları açılan" ve böylece inşaattaki çivi seslerini duyduğunu, yeşil lazeri, nasa görüntülerini ... söyleyenler kabul edilebilir gözükmüyor.
@Tor5 dost: En kötü yumurta atarız :) Eğer (z)uzaylılar varsa giden yumurta olsun. En fazla dünyalı tavukların k.çı fazla mesai yapmış olur :)
-----------------------------:D Belki zayıf yönleri yumurtadır üstad bilemezsin.:D İşin şakası bu galaktikçilerin teorisinde çelişen bi taraf yok hakikaten. Uzaylıların olmaması hariç:D Benim korktuğum bunların gerçek olma ihtimali zaten. ''Koşulsuz sevgi'', ''federasyon'' , ''üst bilinç'' , ''dünyalı bakşıyla kavranılamayacak şeyler'' , ''Dünya'ya barış ve adalet getirme iddiası'' bana hep realpolitiğin aldatıcı simgelerini çağırıştırıyor. Bu yüzden ben bu :
koşulsuz sevgiyi-(sorgusuz itaat)
federasyonu-(emperyal güç)
üst bilinç-(ayrıcalıklı kültür ırkçılığı)
dünyalı bakışıyla kavranılamayacak şeyler-(pozitif bilimi amaçsızca yeren metafizik imge)
Dünya'ya barış ve adalet getirme iddiası'nı - da tarihi Alman Weltpolitk'i, İngiliz emperyalizmi, Rus yayılmacılığı, ABD tek kutupluluğu olarak görüyorum.
Belki benim bilincim kapalıdır. Kusura bakmasınlar.