UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------
neden illa 2012 bekleniyor. sadece maya kehanetlerimi ? eger öleyse 2012 de hiç bişi olmıcak cünkü maya takvimine göre tam kesinlik yok 1 2 sene daha geç olabilir sapmalar olabilir ki bununla birlikte uzaylılaların her ne kadar görüntüleride olsa montaj olmasada bunun dünya dısı varlık oldugu kabulü zor. cünkü suanki bir 10 senelik gecmişimize bakalım teknoloji ne boyutta ilerliyor. aslında bu 1900 de 1910 da 1930 da 1960 da vss hep bu sekilde ilerliyordu.
yani demek istedigim bu psikolojiyi yine bana göre insanoglu yapıyor olabilir. kimbilir bilmedigimiz ne teknolojiler var daha...
madem uzaylılar gelicekti. ve bunun ispatı olan bir dünya video görüntüsüde var. neden o zaman bitane uzaylıda inip insanları incelemedi. 1 tanesini öldürsek soylarımı tükenirdi :) veya bizden korkuyorlarmı :) bu işin altından cok gelişmiş gizli teknolojiler cıkıcak. sonrasında ise tanrıcılık oynanmaya kalkılırsa hiç sasırmam..
ohooo valla bir ton senaryo geldi aklıma nese :)
-----------------------------hocam 21 aralik 2012 Mayalarinda belirledigi gibi kor noktadan cikis tarihi. sadece mayalarla ilgisi yok bunun, nibirunu dunyay yorungesindeki hareketi de hesaplandiginda tam 21 aralik 2012 cikiyor.
sacma gelebilir, gelcektir de cok normal. ama bu konuda sizin icin yapabilecegim birsey yok. sadece bilgileri toparlayip bask abir konuda daha detayli anlatacam. gerisi sana kalmis
-
kızları falan güzel mi bu ırkın?
-
Merakla anons u bekliyorum (:
-
hoca harbı cok merak ettim şimdi :ı
-
Clostridium bunu yazdı:
hoca harbı cok merak ettim şimdi :ı
-----------------------------hocam youtuba gir, ve galalctic federation ship 2010 yaz. eminim bugun de cekilen video vardir. millet kameralarla dolasiyo. bundan 3 hafta once de ben kaydedttim bitae. burada acmistim konusunu.
Her yerde gorunmeye basladilar...
-
o galactic ship videolarını bende izledim ama sanki o bulutların üzerindeki renkli şeyler sanki bir tür gökkuşağı gibi.Kendi teorim de bu bulutlar genelde çok güneşli havalarda oluyor renkli haleler de bulutların tam kenarlarında bulutlar da yoğun su buharından oluştuğuna göre bence o renkler gökkuşağı.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
o galactic ship videolarını bende izledim ama sanki o bulutların üzerindeki renkli şeyler sanki bir tür gökkuşağı gibi.Kendi teorim de bu bulutlar genelde çok güneşli havalarda oluyor renkli haleler de bulutların tam kenarlarında bulutlar da yoğun su buharından oluştuğuna göre bence o renkler gökkuşağı.
-----------------------------hocambirtane de karanlikta var. gunduz gibi aydinlatiyor etrafi. onu da izle...
-
düşününce ürperiyor insan açıkçası..
-
2012 aralığa kadar işimiz zor görünüyor :D
-
DeaD_BY bunu yazdı:
düşününce ürperiyor insan açıkçası..
-----------------------------hocam urperecek birsey yok aslinda, anonslar yapildiktan sonra masonlarin, illuminatistlerin yaptigi her bok cikacak ortaya. bize soylenen yalani gorunce asil ozaman urpericez....