UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------
hocam, daha inandiricikila da alakali birsey digil. anlamiyorsun. Ben ilk defa 1998 de ufo gordum ve o gunden beridir merakliyim bu konulara. be binlerce arastirma yaptim. inandiricilikla alakali bir konu degil. tamamen bilincle alakali
-----------------------------e şimdi sen bütün inanmayanlara ya da benim gibi şüphecilere "bilincin yetersiz oysa ben senden daha ilerideyim her türlü" diyosun
doğru mudur? açıkça bunu diyosun yani
fena kaptırmışsın yav
-
Hans bunu yazdı:
ABD Kendi ülkesine düşen UFO ları herzaman gizli tutmuştur ve geliştirmişlerdir. Yukarıda bir UFO görürseniz büyük ihtimal ABD Ufoları dünyayı izliyolar :D
-----------------------------hocam kati materyal gorunumundekilerden bahsetmiyorum. parlak isik gibi olanlardan bahsediyorum. deformasyona ugrayip bolunebilen isiklardan. genelde filo halinde dolasiyolar.
3. boyutta deformasyon gibi gorunmesinin nedeni ust boyuttan titresimini dusurerek 3. boyuta gecmesinden kaynaklaniyor
-
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/dunya/20_yillik_ufo_goruntuleri
http://www.siriusufo.org/tr
-
ne bilinci yine uçuk kelimeler çıktı ufo diyince bilinç değil bilim olması gerekmiyomuydu? bu konuda tek bi bilimsel makale tek bi real kanıt ver bize doom bizde inanmak istiyoruz ama bilinç veriryim kanıtımız yok dersen tüm tbt palavra bunlar diyicek tabi
-
Muqi bunu yazdı:
ne bilinci yine uçuk kelimeler çıktı ufo diyince bilinç değil bilim olması gerekmiyomuydu? bu konuda tek bi bilimsel makale tek bi real kanıt ver bize doom bizde inanmak istiyoruz ama bilinç veriryim kanıtımız yok dersen tüm tbt palavra bunlar diyicek tabi
-----------------------------bilimin tespit edilebilmesi icin bilinc sart dostum. senin fiziksel durtularin bilinci algilamnda sana engel oluyorsa bunu herkese yikamazsin.
-
Prometheus bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
hocam, daha inandiricikila da alakali birsey digil. anlamiyorsun. Ben ilk defa 1998 de ufo gordum ve o gunden beridir merakliyim bu konulara. be binlerce arastirma yaptim. inandiricilikla alakali bir konu degil. tamamen bilincle alakali
e şimdi sen bütün inanmayanlara ya da benim gibi şüphecilere "bilincin yetersiz oysa ben senden daha ilerideyim her türlü" diyosun
doğru mudur? açıkça bunu diyosun yani
fena kaptırmışsın yav
-----------------------------evet hocam aynen bunu kastetiim. sakin kotu birsey olarak algilama. Gerek astralde olsun gerek enerji konularinda olsun kendimi gelistirdigimi biliyorum.
Ve sen de yapabilirsin.
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------dostum ofu : tanımlanamayan uçan nesnedir...
nete bakarsan binlerce kaynak bulabilirsin bu konuda video ve resimden geçilmiyor görülen şeyler zaten ortada illa ispat istersen eğer Türkiyeden bir örnek vereyim kumburgazdaki video çekimini kaç kişi izledi bilmiyorum ama buyrun tübitağın açıklaması :
http://www.haber7.com/haber/20080205/Kumburgazdaki-UFOlar-gercek-mi.php

nasıl bir doğa olayı bu anlamadım gitti :D
-
lethal
ben böyle iyiyim sağol :S
ayaklarım yere basıyo ve gerçeğe kapalı değilim
bir gün uyduruk şeyler dışında bilimsel kanıtlar çıkarsa eyvallah dicem
o güne kadar benim için hayallerimde var uzaylılar
ayaklarım yere basıyor ne hayal aleminde yaşıyorum ne gerçeğe kapalıyım
-
fiziksel dürtülerim ufo yu görmemi engelliyomu yani:) yada bi uzaylı geldi 'merhaba dünyalı dedi de biz muhatap olma lan! defol git bi çay koy'' mu dedik.
gelsinler eve misafir edip türkiş lokum rakı kebap beslemezsem namerdim ama yok hacı yok!
-
Muqi bunu yazdı:
fiziksel dürtülerim ufo yu görmemi engelliyomu yani:) yada bi uzaylı geldi 'merhaba dünyalı dedi de biz muhatap olma lan! defol git bi çay koy'' mu dedik.
gelsinler eve misafir edip türkiş lokum rakı kebap beslemezsem namerdim ama yok hacı yok!
aynen hocam :D elbet bir gün göreceğime inanıyorum :|