UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------
Dünya dışı hayat çook büyük bir ihtimalle vardır, bilim de bu konuda hem fikir. Fakat bunların insansı, yada dünyadaki canlılara benzeme ihtimali nedir ve dünyaya ziyarete gelebilirler mi konusunda soru işaretleri var.
Bu Galaktik Federasyon da anladığım kadarıyla bugüne kadar çokça gördüğümüz uzaylı tarikatlarından birisi gibi geldi bana. Uzayda kapı açıldı bizi alcaklar şu anda ölmemiz lazım diyip toplu intihar eden topluluklar olmuştu geçmişte; umarım bu da öyle bir şey değildir.
Ayrıca neden federasyon? Üniter Gezegenler istiyoruz galakside :) Biz Dünya'lılar öyle federasyona falan giremeyiz, özgürüzdür, dünyamız bizim dünyamızdır biriciktir, iç ve dış işlerimizde bağımsız olmayı yeğleriz. Yarın bir gün marsa gitmek için Federal Hükümetten izin mi çıkartacağız :)
-----------------------------valla bu düşüncelerin aynısı bende de var.özellikle şu uzaylıların beni komünist diye federal hapishaneye atacağı kısım :DD
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
"illuminati gucunu tamamen yitirdi"
-----------------------------Yavaş gel hocam yavaş gel
Masonlar gibi illuminatiyi bi siyasi bi topluluk dünya yönetimi şeklinde sananlardan değilsindir umarım yoksa bu araştırmalarına ve zamanına acırım.
Şu andaki dünyada bulunan teknolojinin ve insanların 2500-3000 lerde var olacağını sandığı ama aslında var olan teknolojinin BİLİM ADAMLARI TOPLULUĞU OLAN GERÇEK BİLİMİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE TUTAN TOPLULUK OLAN İLLUMİNATİ tarafından elde edildiğini gerçekleştirildiğini vs biliyosundur umarım.
Bazı gerçekler gizlenmeli ( bunu ufolar için demiyorum )
Bazı gerçekler ve teknolojik durumlar şimdiki insanlığın kaldırabiliceği şeyler değildir bu yüzden zaman ve belli bi oluşum süreci geçmelidir
Yoksa KAOS ORTAMI olur
Bu yüzden illuminatiyi bi ört bas grubu işte herşeyi saklaan güçler vs.. şeklinde göstermek çok yanlış bu konuda fazla gitmemen tavsiyemdir.
Çünkü kendi yazdığın cümleden ""illuminati gucunu tamamen yitirdi"" aslında illuminati hakkında fazla bişi bilmediğin gerçeği ortaya çıkıyo
Sen bu 51 bölgenin gerçeklerinin ortaya çıkmasında yada bazı kimin yaydığı bilinmeyen foto ve videoların yada kalıntıların açıklanmasının sadece delil sızdırmak olduğunumu sanıyosun ?
Hayır bu insanlığın ve ortamın bazı şeylere yavaş yavaş alıştırılması için BİLEREK YAPILAN BAZI HAREKETLERDİR!
Ve emin ol bu hareketlerin arkasında GERÇEK BİR BİLİM ADAMI TOPLULUĞU OLAN İLLUMİNATİ VARDIR!
Bazı şeyler açıklanırkende bazı şeyler saklanmalıdır! Taki bir bilinç ve uyum süreci yaratılana kadar!
İLUUMİNATİNİN kurucusu olan galileo ilk kez dünya yuvarlak dediğinde o anki bilinçte başına gelenleri çoğu kişi biliyodur!
Şu anki dururmumuzda aynen bu!
Bu yüzden yukardada yazdığım gibi bana bilinçten yok bakış açısından bahsedipte gelip illuminati saklıyo engel oluyo gibi saçma cümlelerle gelme lütfen
Bu yazdıklarından sonra senin araştırmacı bi kişilik değil sadece fantazi ve macera peşinde koşan biri olduğunu düşünüyorum.
Bilimden görüşten bahsediyosan asıl bilimin doğum yerini unutmamalısın.Eğer anlayamıyosanda saygı duymalısın..
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
Jchan bunu yazdı:
ben şahsen net bi şekilde ufo gördüm ama bu yazılanlar biraz bilim kurgu kokuyor. Zaten herşey bir şekilde 2012 ye bağlanıyor, ben bütün bu sızma adı altında yazılan çizilen şeylerin yazarlar tarafından oluşturulduğunu düşünüyorum. Sırf bu 2012 davasına ve ufo davasına bugüne kadar yazılıp satılan kitapları gelirleri düşünün derim. Milenyum diyerekte yaptılar aynısını. Şahsen ben o kadar gelişkin bir varlık olsaydım insanları bırakın 2012, 2112 de bile almazdım fedarasyona, fedarasyonun iç huzuru bozulur bir kere insan girdimi
-----------------------------hocam sacma veya bilimkurgu gibi gelmesi cok normal. bu farkindalik ve bilincle alakali birsey. birde bu bilince sahip olmuyosun.
ben inandirmak icin acmadim zaten knuyu. daha once de belirttigim gibi sadece ilerde birselyer olurken ne oldugu hakinda bir fikriniz olsun diye actim
-----------------------------hocam ben anlıyorum seni, ileride bu tür gelişmeler olursa zaten aklıma ilk sen gelirsin fakat ben biraz da inanmak istediğinizi düşünüyorum en basiti medyum dediğimiz adamların cinler tarafından ufo fln diye işletilmediğine nasıl emin oluyoruz ya da şizofren olmadıklarına yani bu konu da farklı bakış açısı çok bulabiliriz. Ben sadece bu tür olaylarda objektif olmayı seviyorum. Böyle birşey yok diyemem doğru olabilir. Ama birebir oturup konuşmuş adamlar hariç kimse de var diyemez bence. Ayrıca biz tek bir dünya devleti bile değiliz. Ülkeler arası birbirimize uzaylıyız en başta. Ülkeler arası çıkar harici birşey düşünülmüyorsa fedarasyon içinde aynısını yaparız. 2012 de tam üyelik falan deniyor. Biz daha avrupa birliği hakkında o kadar bilgi takip edemiyoruz ne konuşuldu noldu diye. Uzaylılar ile ilgili nasıl daha fazla bilgiye ulaşılabiliniyor bu da bir bakış
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
"illuminati gucunu tamamen yitirdi"
Yavaş gel hocam yavaş gel
Masonlar gibi illuminatiyi bi siyasi bi topluluk dünya yönetimi şeklinde sananlardan değilsindir umarım yoksa bu araştırmalarına ve zamanına acırım.
Şu andaki dünyada bulunan teknolojinin ve insanların 2500-3000 lerde var olacağını sandığı ama aslında var olan teknolojinin BİLİM ADAMLARI TOPLULUĞU OLAN GERÇEK BİLİMİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE TUTAN TOPLULUK OLAN İLLUMİNATİ tarafından elde edildiğini gerçekleştirildiğini vs biliyosundur umarım.
Bazı gerçekler gizlenmeli ( bunu ufolar için demiyorum )
Bazı gerçekler ve teknolojik durumlar şimdiki insanlığın kaldırabiliceği şeyler değildir bu yüzden zaman ve belli bi oluşum süreci geçmelidir
Yoksa KAOS ORTAMI olur
Bu yüzden illuminatiyi bi ört bas grubu işte herşeyi saklaan güçler vs.. şeklinde göstermek çok yanlış bu konuda fazla gitmemen tavsiyemdir.
Çünkü kendi yazdığın cümleden ""illuminati gucunu tamamen yitirdi"" aslında illuminati hakkında fazla bişi bilmediğin gerçeği ortaya çıkıyo
Sen bu 51 bölgenin gerçeklerinin ortaya çıkmasında yada bazı kimin yaydığı bilinmeyen foto ve videoların yada kalıntıların açıklanmasının sadece delil sızdırmak olduğunumu sanıyosun ?
Hayır bu insanlığın ve ortamın bazı şeylere yavaş yavaş alıştırılması için BİLEREK YAPILAN BAZI HAREKETLERDİR!
Ve emin ol bu hareketlerin arkasında GERÇEK BİR BİLİM ADAMI TOPLULUĞU OLAN İLLUMİNATİ VARDIR!
Bazı şeyler açıklanırkende bazı şeyler saklanmalıdır! Taki bir bilinç ve uyum süreci yaratılana kadar!
İLUUMİNATİNİN kurucusu olan galileo ilk kez dünya yuvarlak dediğinde o anki bilinçte başına gelenleri çoğu kişi biliyodur!
Şu anki dururmumuzda aynen bu!
Bu yüzden yukardada yazdığım gibi bana bilinçten yok bakış açısından bahsedipte gelip illuminati saklıyo engel oluyo gibi saçma cümlelerle gelme lütfen
Bu yazdıklarından sonra senin araştırmacı bi kişilik değil sadece fantazi ve macera peşinde koşan biri olduğunu düşünüyorum.
Bilimden görüşten bahsediyosan asıl bilimin doğum yerini unutmamalısın.Eğer anlayamıyosanda saygı duymalısın..
-----------------------------:D illuminatinin gosterdigi imaj da bu hocam. ma gercekten tamamen gucunu yitirmis durumda.
-
Jchan bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben anlıyorum seni, ileride bu tür gelişmeler olursa zaten aklıma ilk sen gelirsin fakat ben biraz da inanmak istediğinizi düşünüyorum en basiti medyum dediğimiz adamların cinler tarafından ufo fln diye işletilmediğine nasıl emin oluyoruz ya da şizofren olmadıklarına yani bu konu da farklı bakış açısı çok bulabiliriz. Ben sadece bu tür olaylarda objektif olmayı seviyorum. Böyle birşey yok diyemem doğru olabilir. Ama birebir oturup konuşmuş adamlar hariç kimse de var diyemez bence. Ayrıca biz tek bir dünya devleti bile değiliz. Ülkeler arası birbirimize uzaylıyız en başta. Ülkeler arası çıkar harici birşey düşünülmüyorsa fedarasyon içinde aynısını yaparız. 2012 de tam üyelik falan deniyor. Biz daha avrupa birliği hakkında o kadar bilgi takip edemiyoruz ne konuşuldu noldu diye. Uzaylılar ile ilgili nasıl daha fazla bilgiye ulaşılabiliniyor bu da bir bakış
-----------------------------doğru diyorsun ama birazda hayal gücü olmazsa olmaz :) bakalım bizde merakla bekliyoruz göreceğiz.
bilgiler birbiri ile bağlantılı aslında olay ordan kaynaklanıyor yani x adamı a bilgisiniverdi doğru çıktı b bilgisiniveriyorsa oda doğru çıkar mantığıda var biraz tabi :) ama genelde durumlar olumlu gidiyor, dünya bu konuya daha ayrı bir önem vermiş durumda bakalım hep beraber göreceğiz büyük değişimleri.
uzaylılar konusunda şöyle 1.si medyum kanalıyla 2.si direk kaçırılan üzerine çip vs. yerleştirilen insanlarla alakalı bunu bir kaç medyumun gördüğü rüyaya veya herhangi bir yöntemle kurduğu iletişime bağlayamayız bak bu konuyu açtıkça bu tür bilgiler alan insanlarıda buluyorsun sadece medyum olarak görme zaten medyumların %95 i şarlatan üç beş numara başka bir bok bilmez.:) medyumlardan bişey beklenir medyumlar doğrucudur vs. anlamında medyum örneğini vermedim , zaten şöyle bir araştırmaya başlayınca ilgili videoları resimleri falan görünce anlıyorsun yani birinin yazmasınada gerek yok..
en basitinden son baktığım şu video mesela : http://vimeo.com/10667763 biri bana açıklasın bu video ne ?
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
:D illuminatinin gosterdigi imaj da bu hocam. ma gercekten tamamen gucunu yitirmis durumda.
-----------------------------Neyse hocam verdiğin cevaplardan bu konunun daha fazla tartışılacak bi yanı olmadığı görünüyor.
Ben konudan kaçar size iyi tartışmalar.
-
birileri ufo üzerinde iyi para kaldırıyor galiba
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
:D illuminatinin gosterdigi imaj da bu hocam. ma gercekten tamamen gucunu yitirmis durumda.
-----------------------------Neyse hocam verdiğin cevaplardan bu konunun daha fazla tartışılacak bi yanı olmadığı görünüyor.
Ben konudan kaçar size iyi tartışmalar.
-----------------------------hocam. illuminati bilmim ugruna kuruldu tmm. buna bir sozum yok, ama sonradan basa gecenler seytanin ta kendisiydiler. ve masonlari da kandirarak kontrol altina aldilar. sonra tanricilik oynamaya basladilar. sen illuminatinin eskisi gibi oldugunu saniyosan cok yaniliyosun.
-
nedense hep bu ufolar amerikada dolanıyo ve en çok bunu amerikalılar reklamlandırıyor :)
-
http://video.haberturk.com/video/index/40494