UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
BuZuL bunu yazdı:
aramızdalar zaten hocam :D kristal ve indigo çocukları biraz araştırın.
-----------------------------meali : indigo çocukları uzaylılarla ilişkilendiren ve kimin yazdığı belli olmayan yazıları internet gibi güvensiz bi ortamdan okuyun :R
kusura bakma buzul ama budur dediğinizin anlamı
indigo çocukların varlığı bile tartışmalıdır çünkü kimilerine göre sadece basının abartması ki öyle olmasa bile son zamanlarda doğan çocukların daha hızlı öğrenmesini daha zeki olmasını açıklayacak milyon tane daha mantıklı teori var uzaylılara gelene kadar
-----------------------------uydurma değildir + indigoların auraları farklıdır mor aura ile dünyaya geliyorlar ve bunu koruyorlar , buradan ayırt edilebiliyorlar yani yarısı bilimsel yarısı ise farkındalık meselesi sadece böyle değil eğer indigo çocuklar isimki kitabı veya kristal çocuklar isimli kitabı okursan ne gibi metafiziksel aşamalardan geçip ne kadar net olduğunu görürsün.
araştırın dememdeki sebep araştırmadan yazıyorsunuz bilmediğiniz bir konuda ben size ne desem boş , o yüzden biraz araştırın deme sebebim budur.
-
arti, 2012 den once olacak olan seyleri hep beraber gorecez arkadaslar.
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------görmeye gerek yok şuan bile anlamayı bilen anlar nelerin yavaş yavaş değiştiğini.
-
BuZuL bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------görmeye gerek yok şuan bile anlamayı bilen anlar nelerin yavaş yavaş değiştiğini.
-----------------------------haklisin. Bosuna shouman amcamiz titresiminizi yuksek tutun super bilince ulasin dememis :D
-
siz ciddisiniz ya :D
bugune kadar hangi gun birsey degismeden oldugu gibi kaldi ?
tabiki normal dunyanin degismesi.
-
7-19 bunu yazdı:
siz ciddisiniz ya :D
bugune kadar hangi gun birsey degismeden oldugu gibi kaldi ?
tabiki normal dunyanin degismesi.
-----------------------------hocam hic olmadigim kadar ciddiyim.
Bu konuyu acma sebebim tartisma yaratmak diyil. sadece bu konuda fikriniz olsun, ilerde degisim basladiginda ne olduguna dair bir fikriniz olsun diye yazdim.
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------haklisin. Bosuna shouman amcamiz titresiminizi yuksek tutun super bilince ulasin dememis :D
-----------------------------Hocam hata sizde böyle bi konu açıpta bişileri tartışmayı beklemek ne kadar saçma bişi farkıdnasın dimi ?
Konuya bi anda şu olcak diye giriyosun sonra milleti aşşağılar gibi (yapmadığını biliyorum) şeyler söylüyosun
E millet tabi geyiğe çevirir konuyu ?
Bu konu böyle açılmazki ?
İlk önce tek tek neyin ne olduğunu anlatıcaksın ?
kanıtları resimleri videoları göstericeksin
şimdiye kadar konulmuş sempozyumları koyucaksın
e millet gitsin google amcadan baksın diyemezsin
o zaman git kendi ufo forumunuzda tartışın bu saçmalıkları derler haklı olarak :)
Millet şimdi sana bakıp kim bu bilim kurgu filminden fırlamış kayışı koparmış kişilik diye bakıyo :)
Sana bi tavsiye bu konuyu bırak bi konu daha aç resimle videoayla şunu bunu anlat herşeyi göster.
Daha sonra mantıklı bi tartışma ortamı bekle
Yoksa starseed çocukları işte titreşiminizi yüksek tutun aslında sizde görecek bilinç yok gibi şeylerle girersen adamı taşlarlar vallaha :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------Hocam hata sizde böyle bi konu açıpta bişileri tartışmayı beklemek ne kadar saçma bişi farkıdnasın dimi ?
Konuya bi anda şu olcak diye giriyosun sonra milleti aşşağılar gibi (yapmadığını biliyorum) şeyler söylüyosun
E millet tabi geyiğe çevirir konuyu ?
Bu konu böyle açılmazki ?
İlk önce tek tek neyin ne olduğunu anlatıcaksın ?
kanıtları resimleri videoları göstericeksin
şimdiye kadar konulmuş sempozyumları koyucaksın
e millet gitsin google amcadan baksın diyemezsin
o zaman git kendi ufo forumunuzda tartışın bu saçmalıkları derler haklı olarak :)
Millet şimdi sana bakıp kim bu bilim kurgu filminden fırlamış kayışı koparmış kişilik diye bakıyo :)
Sana bi tavsiye bu konuyu bırak bi konu daha aç resimle videoayla şunu bunu anlat herşeyi göster.
Daha sonra mantıklı bi tartışma ortamı bekle
Yoksa starseed çocukları işte titreşiminizi yüksek tutun aslında sizde görecek bilinç yok gibi şeylerle girersen adamı taşlarlar vallaha :)
-----------------------------haklisin hocam, vakit buldugumda derleyip ekleyecem. Bizim okulda konferans icin hazirlaniyorum suan. Yakindogu universitesinde. kibrista olanlar gelebilrilse ;)
-
illumunati
bunları yapın canımı yiyin yav
(geyik konusunu üstüme alınmıyorum zaten)
ama bişey gösterilmiyor onun yerine
"git araştır" nerden diyorum "..."
anlatabildim mi?
ki ben üniversitemde ufolarla ilgili klüp kurmaya çalışan bi ekipteyim
-
Prometheus bunu yazdı:
illumunati
bunları yapın canımı yiyin yav
(geyik konusunu üstüme alınmıyorum zaten)
ama bişey gösterilmiyor onun yerine
"git araştır" nerden diyorum "..."
anlatabildim mi?
ki ben üniversitemde ufolarla ilgili klüp kurmaya çalışan bi ekipteyim
-----------------------------hocam sana pm le ulasacam bu konuda ;)