UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
BuZuL bunu yazdı:
tamamen farkındalıkla alakalı bir durum arkadaşlar biraz araştırırsanız iyi olur :) ortada neler dönüyor kimsenin haberi yok :(
araştırmak derken gugıla yazıp çıkan herşeyi okumayı mı kestediyosun :-/
abdnin nasanın gizli dosyalarına erişimimiz olmadığına göre...
-----------------------------sen erisemezsin ama baslakari da erisemez diye birsey yok. iclerinden biri birsey yaimlar, birsuru insan indiri paylasir... bilgi boyle yailir...
-
Buzul tmm da neyi değil nerden araştırayım onu soruyorum
Lethal iyi güzel dedin de bunlar birinin erişip yayımladığı şeyler mi yoksa sallama şeyler mi nasıl ayırırız ki? imkanı yok
-
Şimdi bu galaktik federasyonun başkanı beyaz kaplan gibi biri mi?
İki ne zaman geleceklerini söyleseniz müthiş olur :|
-
Prometheus bunu yazdı:
Lethal iyi güzel dedin de bunlar birinin erişip yayımladığı şeyler mi yoksa sallama şeyler mi nasıl ayırırız ki? imkanı yok
-----------------------------hacı direk ufolara dal işte :D siriusufo.org olabilir ve kryon kitaplarını özellikle oku derim
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------hocam, bunu ayirabilmenin tek yolu, konuyla hasirnesir olman. ben uzun zamandir bu konular icindeyim. cok fazla arastirma yaptim. milyonlarca da fake uydurma yazilar gordum. bunu bir sure sonra anliyosun ;)
-
bi süre sonra anlıyosun veya bi süre sonra daha gerçekçi olanlara inanıyosun...
haksız mıyım?
ben de meraklıyım yıllardır 1 ton yazı okudum adam kalkmış bana ufonun motorunun çalışma prensibini yazmı :S
ne diyim şimdi ben bunu yazan adama? ne sorayım? nerden başlayayım?
uzaylı olsun benim de hoşuma gider ki olduğuna da inanıyorum lakin gelip gittiklerine inanmıyorum pek
ki oldukları da bi yerden kanıt bulup inandığım bişey değil sadece olmasını dilediğim birşey beni heyecanlandıran bişey
sırf heyecan için de "ille de var nasıl görmezsin" diyemem kimseye
-
heacker61 bunu yazdı:
gelsinler hocam başımızın üstünde yerleri var :|
----------------------------- -
ABD Kendi ülkesine düşen UFO ları herzaman gizli tutmuştur ve geliştirmişlerdir. Yukarıda bir UFO görürseniz büyük ihtimal ABD Ufoları dünyayı izliyolar :D
-
Yaz Mavi Donu Kendi Getiriyo!
Bekleyip görelim :)
Olduklarına inanıyorum araştırmamda baya fazla oldu fakat bi anda golden age başlama oalsılığı çokta mümkün değil gibi görünüyo :)
Direk temaslar olmadan direk konuya akmak çok olası değil :)
-
Prometheus bunu yazdı:
bi süre sonra anlıyosun veya bi süre sonra daha gerçekçi olanlara inanıyosun...
haksız mıyım?
ben de meraklıyım yıllardır 1 ton yazı okudum adam kalkmış bana ufonun motorunun çalışma prensibini yazmı :S
ne diyim şimdi ben bunu yazan adama? ne sorayım? nerden başlayayım?
uzaylı olsun benim de hoşuma gider ki olduğuna da inanıyorum lakin gelip gittiklerine inanmıyorum pek
ki oldukları da bi yerden kanıt bulup inandığım bişey değil sadece olmasını dilediğim birşey beni heyecanlandıran bişey
sırf heyecan için de "ille de var nasıl görmezsin" diyemem kimseye
-----------------------------hocam, daha inandiricikila da alakali birsey digil. anlamiyorsun. Ben ilk defa 1998 de ufo gordum ve o gunden beridir merakliyim bu konulara. be binlerce arastirma yaptim. inandiricilikla alakali bir konu degil. tamamen bilincle alakali