folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)

UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

tmm ispat ve birazda bilgi o zaman.

http://www.siriusufo.org/tr/ giriyorsunuz sağda

"Tarihde ufolar"

"modern çağda ufolar"

http://www.metacafe.com/watch/2803860/ufo_istanbul_kumburgaz_turkey/ meslea bu videoyu izleyebilirsiniz izledikten sonra tübitağın verdiği raporla ilgili bilgileri netten araştırabilirsiniz.

http://video.google.com/videoplay?docid=-3110787418679615639#

hayır tam ispat istiyorsanız size ufo veya uzaylı yakalayıp veremeyiz tabi :) faremi bu nasıl yakalayalım :) ama videolara bakarsanız doğa olayı falan değil bildiğiniz ufo olduğunu görürsünüz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jchan
    Jchan's avatar
    Erkek

Hocam peki bu Galaktik Federasyon falan dediğiniz şeyin var olduğuna nasıl ulaşılmış orayı tam kavrayamadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Jchan bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam peki bu Galaktik Federasyon falan dediğiniz şeyin var olduğuna nasıl ulaşılmış orayı tam kavrayamadım

hocam Dunyanin olaydan haberdar olan tum ulkeleriyle baglanti icindeler. ma bizim masonlar, illiminatstler ortaligi karistiriyor. simdiye kadar copktan cikacaklardi ortaya, illuminati yuzunden bukadar gecikti.

simdi illuminatiyi zukup sallasalar halka gorununce herkes dusmancil bir tavirla yaklasacack. anlasmaya calisiyolar...

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

illuminati gucunu tamamen yitirdi. oyuzden her an anons aypilabilir. sirf boyle birsey olursa enazindan bir fikriniz olsun diye paylastim ben bu konuyu.

derin bilgi isteyenler oncelikle sipiritual olarak kendilerini gelsitirsinler.

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

şu zımbırtıya inananların halen olmasına inanamıyorum :|

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Dünya dışı hayat çook büyük bir ihtimalle vardır, bilim de bu konuda hem fikir. Fakat bunların insansı, yada dünyadaki canlılara benzeme ihtimali nedir ve dünyaya ziyarete gelebilirler mi konusunda soru işaretleri var.

Bu Galaktik Federasyon da anladığım kadarıyla bugüne kadar çokça gördüğümüz uzaylı tarikatlarından birisi gibi geldi bana. Uzayda kapı açıldı bizi alcaklar şu anda ölmemiz lazım diyip toplu intihar eden topluluklar olmuştu geçmişte; umarım bu da öyle bir şey değildir.

Ayrıca neden federasyon? Üniter Gezegenler istiyoruz galakside :) Biz Dünya'lılar öyle federasyona falan giremeyiz, özgürüzdür, dünyamız bizim dünyamızdır biriciktir, iç ve dış işlerimizde bağımsız olmayı yeğleriz. Yarın bir gün marsa gitmek için Federal Hükümetten izin mi çıkartacağız :)

Blue Screen of Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

MaviEkran bunu yazdı:

Dünya dışı hayat çook büyük bir ihtimalle vardır, bilim de bu konuda hem fikir. Fakat bunların insansı, yada dünyadaki canlılara benzeme ihtimali nedir ve dünyaya ziyarete gelebilirler mi konusunda soru işaretleri var.

Bu Galaktik Federasyon da anladığım kadarıyla bugüne kadar çokça gördüğümüz uzaylı tarikatlarından birisi gibi geldi bana. Uzayda kapı açıldı bizi alcaklar şu anda ölmemiz lazım diyip toplu intihar eden topluluklar olmuştu geçmişte; umarım bu da öyle bir şey değildir.

Ayrıca neden federasyon? Üniter Gezegenler istiyoruz galakside :) Biz Dünya'lılar öyle federasyona falan giremeyiz, özgürüzdür, dünyamız bizim dünyamızdır biriciktir, iç ve dış işlerimizde bağımsız olmayı yeğleriz. Yarın bir gün marsa gitmek için Federal Hükümetten izin mi çıkartacağız :)

hocam tarikat olayi tamamen farkli zaten :D malarin hepsi intihar etmis :D tarikatta uye kalmamis :D

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Jchan bunu yazdı:

bazı medyumsal kanallarla biliniyor.

mesela kryon , bilgi kitabı vs. gibi kitaplar buna öncülük ediyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jchan
    Jchan's avatar
    Erkek

ben şahsen net bi şekilde ufo gördüm ama bu yazılanlar biraz bilim kurgu kokuyor. Zaten herşey bir şekilde 2012 ye bağlanıyor, ben bütün bu sızma adı altında yazılan çizilen şeylerin yazarlar tarafından oluşturulduğunu düşünüyorum. Sırf bu 2012 davasına ve ufo davasına bugüne kadar yazılıp satılan kitapları gelirleri düşünün derim. Milenyum diyerekte yaptılar aynısını. Şahsen ben o kadar gelişkin bir varlık olsaydım insanları bırakın 2012, 2112 de bile almazdım fedarasyona, fedarasyonun iç huzuru bozulur bir kere insan girdimi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Jchan bunu yazdı:

ben şahsen net bi şekilde ufo gördüm ama bu yazılanlar biraz bilim kurgu kokuyor. Zaten herşey bir şekilde 2012 ye bağlanıyor, ben bütün bu sızma adı altında yazılan çizilen şeylerin yazarlar tarafından oluşturulduğunu düşünüyorum. Sırf bu 2012 davasına ve ufo davasına bugüne kadar yazılıp satılan kitapları gelirleri düşünün derim. Milenyum diyerekte yaptılar aynısını. Şahsen ben o kadar gelişkin bir varlık olsaydım insanları bırakın 2012, 2112 de bile almazdım fedarasyona, fedarasyonun iç huzuru bozulur bir kere insan girdimi

hocam sacma veya bilimkurgu gibi gelmesi cok normal. bu farkindalik ve bilincle alakali birsey. birden bu bilince sahip olmuyosun.

ben inandirmak icin acmadim zaten knuyu. daha once de belirttigim gibi sadece ilerde birselyer olurken ne oldugu hakinda bir fikriniz olsun diye actim

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 27875 Toplam Mesaj: 230