UFO Disclosure (Her An Global Anons Yapilabilir)
-
Gelicekleri varsa görüceleride var diyesim geldi..
-
ToR5 bunu yazdı:
-----------------------------
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
Galaktik şeyin düşünsel alt yapısında elbette çelişen, "mantıksız" bir şey yok; tüm fikirler tutarlı ve geçerli. Ancak sorun temel, başlangıç, önermesinde. Tüm önermeler bu temel önermeden yola çıkıyor ve bir zincir oluşturarak, yine, temel önermeyi doğrulamaya çalışıyor:
"Uzaylılar vardır" temel önermesini doğru kabul edersek tüm söylenenler doğru. Tersi durum, yani galaktik federe şeysinin söylediği her şeyin doğru olduğu durumda uzaylılar vardır temel önermesine varmamız lazım ki "algıları açılan" ve böylece inşaattaki çivi seslerini duyduğunu, yeşil lazeri, nasa görüntülerini ... söyleyenler kabul edilebilir gözükmüyor.
@Tor5 dost: En kötü yumurta atarız :) Eğer (z)uzaylılar varsa giden yumurta olsun. En fazla dünyalı tavukların k.çı fazla mesai yapmış olur :)
-----------------------------:D Belki zayıf yönleri yumurtadır üstad bilemezsin.:D İşin şakası bu galaktikçilerin teorisinde çelişen bi taraf yok hakikaten. Uzaylıların olmaması hariç:D Benim korktuğum bunların gerçek olma ihtimali zaten. ''Koşulsuz sevgi'', ''federasyon'' , ''üst bilinç'' , ''dünyalı bakşıyla kavranılamayacak şeyler'' , ''Dünya'ya barış ve adalet getirme iddiası'' bana hep realpolitiğin aldatıcı simgelerini çağırıştırıyor. Bu yüzden ben bu :
koşulsuz sevgiyi-(sorgusuz itaat)
federasyonu-(emperyal güç)
üst bilinç-(ayrıcalıklı kültür ırkçılığı)
dünyalı bakışıyla kavranılamayacak şeyler-(pozitif bilimi amaçsızca yeren metafizik imge)
Dünya'ya barış ve adalet getirme iddiası'nı - da tarihi Alman Weltpolitk'i, İngiliz emperyalizmi, Rus yayılmacılığı, ABD tek kutupluluğu olarak görüyorum.
Belki benim bilincim kapalıdır. Kusura bakmasınlar.
-----------------------------Böyle kapalı bilince can kurban :)
-
ToR5 bunu yazdı:
-----------------------------KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
Galaktik şeyin düşünsel alt yapısında elbette çelişen, "mantıksız" bir şey yok; tüm fikirler tutarlı ve geçerli. Ancak sorun temel, başlangıç, önermesinde. Tüm önermeler bu temel önermeden yola çıkıyor ve bir zincir oluşturarak, yine, temel önermeyi doğrulamaya çalışıyor:
"Uzaylılar vardır" temel önermesini doğru kabul edersek tüm söylenenler doğru. Tersi durum, yani galaktik federe şeysinin söylediği her şeyin doğru olduğu durumda uzaylılar vardır temel önermesine varmamız lazım ki "algıları açılan" ve böylece inşaattaki çivi seslerini duyduğunu, yeşil lazeri, nasa görüntülerini ... söyleyenler kabul edilebilir gözükmüyor.
@Tor5 dost: En kötü yumurta atarız :) Eğer (z)uzaylılar varsa giden yumurta olsun. En fazla dünyalı tavukların k.çı fazla mesai yapmış olur :)
-----------------------------:D Belki zayıf yönleri yumurtadır üstad bilemezsin.:D İşin şakası bu galaktikçilerin teorisinde çelişen bi taraf yok hakikaten. Uzaylıların olmaması hariç:D Benim korktuğum bunların gerçek olma ihtimali zaten. ''Koşulsuz sevgi'', ''federasyon'' , ''üst bilinç'' , ''dünyalı bakşıyla kavranılamayacak şeyler'' , ''Dünya'ya barış ve adalet getirme iddiası'' bana hep realpolitiğin aldatıcı simgelerini çağırıştırıyor. Bu yüzden ben bu :
koşulsuz sevgiyi-(sorgusuz itaat)
federasyonu-(emperyal güç)
üst bilinç-(ayrıcalıklı kültür ırkçılığı)
dünyalı bakışıyla kavranılamayacak şeyler-(pozitif bilimi amaçsızca yeren metafizik imge)
Dünya'ya barış ve adalet getirme iddiası'nı - da tarihi Alman Weltpolitk'i, İngiliz emperyalizmi, Rus yayılmacılığı, ABD tek kutupluluğu olarak görüyorum.
Belki benim bilincim kapalıdır. Kusura bakmasınlar.
hocam senden anlamani bekleyen yok anlamiyosan anlamiyosundur, eger birsey anlaman gerekiyor olsaydi simdiye coktan hissdip anlman gerekirdi. insan tam olarak deneyimlemedigi birsey bilemez ve genelde on yargiyla yaklasir, kesinlikle dusucnlerlerine saygim var ;) belki birgun ;) -
http://www.youtube.com/watch?v=_FLqOVuoO54
hocam video uçmuş :) daha doğrusu account uçmuş :) mk uzaylıları da başlamış multi takılmaya :)
-
konunun açılış tarihi 15 nisan hala bi anons yapılmadı hacılar ne iştir :D
-
amerika bunlar için yapıodur 140 km lik silahı :\
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------konunun açılış tarihi 15 nisan hala bi anons yapılmadı hacılar ne iştir :D
Bu oyle bir istir, konu acilir bir sure anons yapilmaz. sonra yapilir ;) -
yassun bunu yazdı:
Hocam Uzayin silahlandirilmasiyla ilgili Discolsure Project te Carol Rrosin isimli bir bayan konusuyoru, konusmasini mutlaka dinlemelisin... -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
Hocam Uzayin silahlandirilmasiyla ilgili Discolsure Project te Carol Rrosin isimli bir bayan konusuyoru, konusmasini mutlaka dinlemelisin...
iman gücüyle alırız ayaklarımızın altına onları silaha gerek yok :D:D:D annelerimiz terlikle kovalar onları :D