folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Fathi bunu yazdı:
    -----------------------------
    İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....

o bayrağı ankaraya dikeceğine müsait bi yerine dik  yeni yılda ban yemen dileğiyle

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    Kafa Ziken Milliyetçi Zırvaları
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok iyi hatırlıyorum Kürt diye bir ırk yoktur dedikleri dönemi.

Şimdi Kürtler kardedişimiz PKK düşmanımız oldu.

Musa Anter der ki ben İstanbul da görev yaparken bi gün göz altına alındım ve hiçbi sorgu sual olmaksızın işkenceye maruz kaldım.Komiser geldiğinde "komiserirm dayak atıyorsunuz ona bile bi şey demiyorum da bari nedenini bileyim de dayak atsınlar ki kabahatimin ne oranla acıyı hakketiğimi ölçmeme imkan tanısın.

Aldığı cevap : )) :

Ulan i. oğlu .t biz size Türkçe dil verdik okumuyorsunuz gidiyorsunuz yurtta "Kürtçe ıslaık" çalıyorsunuz.bi daha duyarsam ayaklarını kırarım.

Kısaca demem o ki birbirimizi kandırarak hayt hoyt diyip üç gün sonra çok normal görerek bi yere varamayız.

Türkiye'de yaşayan genç bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak şunu derim ki:Bu uygulama ve imkanlar eskiden verilseydi bu gün PKK'da olmazdı ve 20 yıldır verilen ekonomik ve insani kaynak kaybıyla Türkiye Atatürk'ün dilediği 'Munhasır Medeniyetlerin seviyesi'ne gelmiş arkaalarından gidiyor olmazdık.

İhtiyaçtır o zaman olmalı.Baskıyla inkarla sadece kaybettik!

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    RuzgaR bunu yazdı:

Musa Anter der ki ben İstanbul da görev yaparken bi gün göz altına alındım ve hiçbi sorgu sual olmaksızın işkenceye maruz kaldım.Komiser geldiğinde "komiserirm dayak atıyorsunuz ona bile bi şey demiyorum da bari nedenini bileyim de dayak atsınlar ki kabahatimin ne oranla acıyı hakketiğimi ölçmeme imkan tanısın.

Ulan i. oğlu .t biz size Türkçe dil verdik okumuyorsunuz gidiyorsunuz yurtta "Kürtçe ıslaık" çalıyorsunuz.bi daha duyarsam ayaklarını kırarım.

Kısaca demem o ki birbirimizi kandırarak hayt hoyt diyip üç gün sonra çok normal görerek bi yere varamayız.

Türkiye'de yaşayan genç bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak şunu derim ki:Bu uygulama ve imkanlar eskiden verilseydi bu gün PKK'da olmazdı ve 20 yıldır verilen ekonomik ve insani kaynak kaybıyla Türkiye Atatürk'ün dilediği 'Munhasır Medeniyetlerin seviyesi'ne gelmiş arkaalarından gidiyor olmazdık.

pkk kürtce egitim,tv,radyo yanını,konusma hakkı vs için varolmus olan bir örgüt degil ki yapılanlar önceden yapılsaydı pkk olmazdı denilebilsin.Çıkışı kökleri cumhuriyet öncesine dayanan bir çok yapılanmanın bu günlere bırkatıgı bir ideoloji çıkar çatışmasının ürünüdür.60'larda dünyayı saran marksist hareket vs ile yandas toplamya basladı 80'lerde bölgeden pay alıcaklar tarafındna beslendi büyütüldü.Bunlar yapılsaydı pkk olmazdı demek onların "bize hakkımızı vermiyorlar bizde onun için savasıyoz" saçmalıgını dogrulamıs olmak demektir.Oysa ki pkk nın tek amacı vardır topraktan pay alabilmek k.ırakteki kürtler ile birleşmek abilerinin ellerini öpmek, sınır boylarından kacakcılık vs ile para akısını silahlı güçle kontrol altına alıp büyük sehirlerde mafyalasmak,toplum düzenini bozmak....Yani öyle veya böyle yine yandas toplayacaklardı.Çünkü öncelikli yandas toplama taktikleri ana hatları ile konusma hakkı vs degil..

Bilginiz ve ezberiniz kuvvetli olmalı ki pusulanızı sarsırmayın.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    Özel bir kanalda bu kürtçe yayın yapılsaydı yadaKürtçe kanal kurulsaydı  pek sorun olmazdı iyide olurdu ama trt gibi devletin resmi kurumunda yapılması olmadı işte bu çok yanlış arkadaşların dediği gibi anayasa ihlal edilmiştir haklarında cumhuriyet baş savılıkları soruşturma başlatmalılar derhal savcıları göreve çağırıyoruz

O çokmilliyetçi geçinenemhp veseya bu konuyu anyasa mahkemeine vermeez oy kaybeder sonra zaten oykaybetmemek içinde akpnin bir tarafını öpmemişlermiydi türban olayında
    Savcıyı rahat bırak da sana bi şey diyim: )

Anayasayı da insanlar yazdı ihtiyaç dahilinde de değişir.Yeryüzündeki beşeri bütün oluşum ve olgular insanların mutluluğu ve huzuru için değişir.Sen anayasa ihlali diyorsan kürtçe kanalının trt de açılmasının yanlış olduğunu savunuyorsun demektir.Savunanlar ise sadece anayasayı ihlal etmiş olur.Anayasa da dediğim gibi beşerî bir ürün...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    RuzgaR bunu yazdı:

pkk kürtce egitim,tv,radyo yanını,konusma hakkı vs için varolmus olan bir örgüt degil ki yapılanlar önceden yapılsaydı pkk olmazdı denilebilsin.Çıkışı kökleri cumhuriyet öncesine dayanan bir çok yapılanmanın bu günlere bırkatıgı bir ideoloji çıkar çatışmasının ürünüdür.60'larda dünyayı saran marksist hareket vs ile yandas toplamya basladı 80'lerde bölgeden pay alıcaklar tarafındna beslendi büyütüldü.Bunlar yapılsaydı pkk olmazdı demek onların "bize hakkımızı vermiyorlar bizde onun için savasıyoz" saçmalıgını dogrulamıs olmak demektir.Oysa ki pkk nın tek amacı vardır topraktan pay alabilmek k.ırakteki kürtler ile birleşmek abilerinin ellerini öpmek, sınır boylarından kacakcılık vs ile para akısını silahlı güçle kontrol altına alıp büyük sehirlerde mafyalasmak,toplum düzenini bozmak....Yani öyle veya böyle yine yandas toplayacaklardı.Çünkü öncelikli yandas toplama taktikleri ana hatları ile konusma hakkı vs degil..

Bilginiz ve ezberiniz kuvvetli olmalı ki pusulanızı sarsırmayın.. 

Ah şu siyasi konularda duygusallığı bi kenara atıp iki kişi aklını ve cesaretini konuştursa...

Bu sefer ban yemicemmm!benden bu kadar...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

tayyip amerikanin dassaklarini yaladigi sürece,dtpliler basada gecer,kürtce konusmak zorunluda olur!

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

Fathi bunu yazdı:
    İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....

o bayrağı ankaraya dikeceğine müsait bi yerine dik  yeni yılda ban yemen dileğiyle

fathi lafim sana;

o bayragi götünün üzerine dikte havalansin !

Türk,Kürt diye ayrimcilik yapan serefsizler yüzünden bu hallere kadar geldik.

bu serefsiz ayrimcilarin ictigi su aldigi hava haram !

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Atillla bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:
    ----------------------------

Atillla bunu yazdı:

merak ettim bu kürtce hangi lehcede yayınlanıyor benim bildiğim bir cok cesiti var kürt cenin.

Gözümün Nuru bunda Merak edicek ne var... Konuşsunlar Konuşanlar Yüzünden Memleket Yıkılmaz Garanti veriyorum.. İşin Gırgırı Garanti verecek Statüm yok ama Birbirimizi Sever Sayarsak İşte ona Hakikaten Garanti veririmki Yükseliriz. Emin ol. Kürtçe Kürtçedir. Lehçeleri vardır. Ama Kürtçe Bir Lehçe değildir.

Anlamadım diyarbakırlı bir kürt sırnak lı bir kürt ün konusmalarını anlamaz onlar ırak lının kini anlamaz süriyedekiler hiç birini anlamaz .

ve pkk da bir dönem yeminlerin anlasılsın diye türk ce edildiğinide okumuştum şimdi bunlar uydurmamı bilemem arastırmadım ama aralarında cok farklılıklar vardır benim bildiğim ve kürtce diye bir dil yok biliyorum.Tabi kürtcenin ortak bi dil haline getirilmesi yıllar önçe baslanmıştı demekki yeni bi dil cıkmış ortaya aslında tv de yetmez kürtce eğetimde lazım bence

Şöyle izah ediyim sanırım anlayacaksın. Şimdi Genel yapısı Kürtçenin Bazı Bölgelerde Bozulmuş Olduğu Görülmektedir. Kimi Bölgelerde Çeki Düzene gidilerek Düzeltmeler yapılmıştır, Yada Yapılmaya devam ediyor, Bir Çok Bozulmuşluklarda Lehçeleri Oluşturmuş olarak Bölgesel farklılıkta Kürtçeyi Oluşturmuştur.

Genel İtibari ile Kürtçe Kürtçeliğini Sahip Olduğu Alt Kategorideki Dağılmışlıktan değil Asl Olan alfabetik yapısından Almaktadır. Umarım Alçaklaştırmak için Bu Soruları Sormuyorsundur. Günümüz Gençliğine Türkiyenin Tek düşmanı gibi Gösterilen Kürtlere Büyük haksızlıkların yapıldığı Kanaatindeyim. Kürtler Sanki Türkiyeyi Yutacakmış Gibi Öğreti içerisinde olan Kişiler var Malesef. 

Birde Şunuda Belirtiyimki Türkçenin Azericeside türkçedir ama Türkiyedeki Türkler Tam olarak Anlamamaktadırlar. Atatürk Bile Başka Ülke Yada Milletlerin Değerleri ile Dalga Geçmemiştir. Amaç Dalga Geçmek ise Hoş değil Vaziyet derim Kardeşime Toparlak Olmak Her Zaman Kazandırır.

Konu İçerisinde Dengesini Kaybederek Küfür eden Arkadaşlar var... Gerçektende Biz Millet olarak Bumuyuz Diye Soruyorum onlara...? Kendi İnsanlarımıza Bu Kadar Canavarca Saldırıyorken Geleceğimizi Ve Toprak Bütünlüğümüzünde o Tabiri Caizse küfürdeki kadar ucuzladığını Farketmeleri Gerekmektedir... TamTamcılık Bu güne Kadar Ne Kazandırdı ki bundan Sonra Ne getirecek. Birleşmiş Kenetlenmiş Halklarımızı Tek yumruk Halkımızı Dağıtmaya Çabalamak İhanettir. Vatana, Atasına, İnsanına, Milletine İhanettir. Bilinçli olun. Bilerek Kızın Bilerek Vurun, Bilerek kırın. Ama Bilmeyerek Günahını almayın Ahını almayın Kimsenin Ve Hiç Bir şeyin.

Bir AtaSözü Derki İncitirsen İncitirler. Bilmem Anlatabildimmi. Halkına İnsanlarına Zulmetmek Yıkım Kıtlık Ve Ölüm Getirir Başkada bişey Getirmez.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek

tüm pkk yandaşı pis kürtlere:

bölünmez türk vatanı götünüze girsin,

trt binası götünüze girsin,

başbakan götünüze girsin,

cumhurbaşkanı götünüze girsin,

tahribat üyelerinin alayının kafası götünüze girsin,

veee yeni yıl götünüze girsin,

(bu mesajdan sonra banlayacağınızı düşündüm, ama bunlar çok içten mesajlardır, bir hukukçu olarak kendimi ancak bu kadar küçültebildim daha fazla küçülmemek için yazmıyorum...)

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
Toplam Hit: 19775 Toplam Mesaj: 152