folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek
    oKU  OZAN ARİF BABANİN şiirini de cahil kalma cahil kalirsan seni züken çok olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

GICIKCAN bunu yazdı:
    -----------------------------
    oKU  OZAN ARİF BABANİN şiirini de cahil kalma cahil kalirsan seni züken çok olur

Ben dikecen o bayrağı alirim müsait bitaraflarına möntelerim. Bu memlekette elin gavuru bayrak dikemedi dikenlerin de sonu pekte iyi olmadi Kurtuluş savaşında yaşananları oku daha bilemiy

-------------------------------

Dayı sen pek bi zikiciymişsin ya neler yaptın 2 dakkada

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

üç kuruşluk adamlar koskoca devleti milleti vatani iğne sokmaya çalışıyor dingilin biri kalkmış ankaraya ne bayrağı dikecekse bayrak dikmeye çalışıyo sen neden bahsediyon

Hayırdır sendemi milliyetci zirvasi diye düşünüyon

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

GICIKCAN bunu yazdı:

üç kuruşluk adamlar koskoca devleti milleti vatani iğne sokmaya çalışıyor dingilin biri kalkmış ankaraya ne bayrağı dikecekse bayrak dikmeye çalışıyo sen neden bahsediyon

Hayırdır sendemi milliyetci zirvasi diye düşünüyon

Zikine kuvvet kardeşim helal olsun:D

Biraz daha düşündümde sen zikemessin be abi o kadar zikermisinki?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    Konu dışı > Onu bilmemde Ben zikceme inanıyom beni deneyin abi :D --- Acun bey büyük olduğunu düşünüyorum açmak istiyorum :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

h4cky0u bunu yazdı:
    Konu dışı > Onu bilmemde Ben zikceme inanıyom beni deneyin abi :D --- Acun bey büyük olduğunu düşünüyorum açmak istiyorum :D

Yok arkadaşım zikemez ya adam 10 dk da 2 tane zikti bak yukarda gözümüzün önünde onunda bi limiti vardır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    herkez 1 yerlere sokmuş :) bana sokucak yer kalmamış ancak moderator gelirse Gerekli kişilere sokar sanırım :)

www.tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    anlamıyorum amk neden zorunuza gidiyorki kürtçe yayın olması.. ?

kürt türk değilmi kardeşim sizler kürtleri pkk olarak algılıyosunuz bu ne gerilik ne ahmakça bir tavır. Bugün mhpin içinde 100 lerce kürt var yerele indiğinizde bu rakam 1000 i geçecektir. akp de öle chp dede öle siz bu işleri Pc Game mantığıyla yorumluyosunuz asarız keseriz şunu yaparız bunu yaparız ben adım gibi eminimki bu asarım keserim diyenlerin %90 ı kıçındaki bi karis poku silmekten aciz. Ulan perinçek dediniz adam gibi adam dediniz gittik baktık adam öcalana gül veriyor. Karayalcın dedniz adamın pkk ya yardım etmediğini ankarada bilmeyen yok. Peki şimdi siz kimin arkasındasınız yada yanındasınız ? Atatürkün adını kullanarak gidiyosunuz bakalım pok yolunada allah sonunuzu hayır etsin. Bundan önce VATAN HAİNLERİ de Atatürkün adını kullanarak başlamıştı ilk ihanetlerine!

İnandığınız gibi yaşayamıyorsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız. Atatürkün adını poktan yorumlarınızla artık kirletmeyin bırakın o güzellik içimizde kalsın.

Şimdi gelelim trt-6 ya bunu bu ülkede destekleyenler kadar desteklemeyenlerde var. Destekleyenlerin başını AKP-MHP-DP çekiyor..Desteklemeyenlerin başınıda hepinizin bildiği gibi belki bilmeyenler olabilir diye yazayım DTP-PKK-CHP çekiyor.  Varın gidin safınızı ADAM gibi seçin. Ben siyasi parti taraftarı değilim ama Akp' nin yaptıklarını göremeyecek kadarda kör değilim. R.Tayyip Erdoğanı en çok vatanı satmakla suçlayan zihniyetin başını kimlerin çektiğini biliyoruz.

Bu zihniyet Adnan Menderesi Ezan meselesindede çok başını ağrıtmış hatta Vatan Haini diyerek İdam ettirmiştir. Aynı şekilde Turgut Özal' a suikast yaptırmışlardır. Aynı zamandada bu zihniyet Kurtlar Vadisi Pusu' da İskender Büyük rolünude üstlenecek seviyeye ulaşmıştır.

Yani kısacası fikrim olsun diyerek saçmalamak bu vatana yapılan en büyük ihanettir.!

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    anlamıyorum amk neden zorunuza gidiyorki kürtçe yayın olması.. ?

kürt türk değilmi kardeşim sizler kürtleri pkk olarak algılıyosunuz bu ne gerilik ne ahmakça bir tavır. Bugün mhpin içinde 100 lerce kürt var yerele indiğinizde bu rakam 1000 i geçecektir. akp de öle chp dede öle siz bu işleri Pc Game mantığıyla yorumluyosunuz asarız keseriz şunu yaparız bunu yaparız ben adım gibi eminimki bu asarım keserim diyenlerin %90 ı kıçındaki bi karis poku silmekten aciz. Ulan perinçek dediniz adam gibi adam dediniz gittik baktık adam öcalana gül veriyor. Karayalcın dedniz adamın pkk ya yardım etmediğini ankarada bilmeyen yok. Peki şimdi siz kimin arkasındasınız yada yanındasınız ? Atatürkün adını kullanarak gidiyosunuz bakalım pok yolunada allah sonunuzu hayır etsin. Bundan önce VATAN HAİNLERİ de Atatürkün adını kullanarak başlamıştı ilk ihanetlerine!

İnandığınız gibi yaşayamıyorsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız. Atatürkün adını poktan yorumlarınızla artık kirletmeyin bırakın o güzellik içimizde kalsın.

Şimdi gelelim trt-6 ya bunu bu ülkede destekleyenler kadar desteklemeyenlerde var. Destekleyenlerin başını AKP-MHP-DP çekiyor..Desteklemeyenlerin başınıda hepinizin bildiği gibi belki bilmeyenler olabilir diye yazayım DTP-PKK-CHP çekiyor.  Varın gidin safınızı ADAM gibi seçin. Ben siyasi parti taraftarı değilim ama Akp' nin yaptıklarını göremeyecek kadarda kör değilim. R.Tayyip Erdoğanı en çok vatanı satmakla suçlayan zihniyetin başını kimlerin çektiğini biliyoruz.

Bu zihniyet Adnan Menderesi Ezan meselesindede çok başını ağrıtmış hatta Vatan Haini diyerek İdam ettirmiştir. Aynı şekilde Turgut Özal' a suikast yaptırmışlardır. Aynı zamandada bu zihniyet Kurtlar Vadisi Pusu' da İskender Büyük rolünude üstlenecek seviyeye ulaşmıştır.

Yani kısacası fikrim olsun diyerek saçmalamak bu vatana yapılan en büyük ihanettir.!

Helal be:D  çok güzel yazmışsın hojam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    kan dökülecek :D yalnız arkadaş bayrak dikme falan demiş. adamlar meclisimize girdi siz hala bayrak tartışması yapıyosunuz :)

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 22098 Toplam Mesaj: 152