folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    ya bi de şu var kardeşim türklüğün bize verdiği ehemmiyetmi diyeyim mi yoksa nimet mi diyeyim bilmiyorum ama galiba sadece türklerde var bu duygu haksızlığa tahammülümüz yok yani bu son zamanlarda chp zihniyeti acayip canımı sıkmaya başladı. Nedendir bilmiyorum son zamanlarda iyice saçmalamaya başladılar. Bu Mao suratlı kemal kılıçdaroğlunun iyice kötünu kaldırdılar ulan bu adamı göstererek övünen insanlara şaşıyorum. Bunlar bu adamın almanyada 2 pkk li ile aynı araçta seyahat ettiğinin belgesini görmemişlermi hadi bunu geçtik bugün DTP başkanvekili Ahmet Türk' ün bir zamanlar Chp milletvekili olduğunu bilmiyorlarmı hadi onuda geçtik ulan amk adam gibi adam denilen Deniz baykal sözünün eri olan bu herif rodosu yüzecekti, yüzdüde bizmi görmedik. 

gelelim devlet bahçeli meselesine abdullah öcalanın idamına karşı çıkan bu herifin mensubu olduğu bir partiye hala oy verecek ADAM var mı?
    diğer partileri ve Süleyman Demireli hiç anlatmak dahi istemiyorum. Özellikle Erbakan papazını...

velhasıl amacım akp yi savunmak değil ama kötünün kötüsü olur derler ya amk bu adamın yaptıklarını görünce diğerlerinden miğdem bulanıyor.

Şimdi bugün kürtlerin hakkını savunan iki parti var biri DTP biri AKP benim kardeşlerimin hakkını savunanı dinlemek elbette benim vazifemdir onları dinleyeceğim bakalım hangisi kullanıyor hangisi savunuyor.! Bunu nasıl anlayacağız sadece dinlemek yetmiyor çünkü geçmişimizdede gördüğümüz gibi kullananla savunanı sözler değil tarih belirliyor. Varın gidin tarihlere bakında siz karar verin!

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Chp de olup bitenler hakkında belliki eksiklerin var.Biraz günceli takip et ona göre chp şöyle böyle de.Birilerinin medyası değilmiydi o Kılıçdaroğluna bok atan,yok pkklılarla ceza kesmişler de kadın işleri falan,o bok attığın adam kanıtlarıyla ispatladı belgenin sahte,öyle bir polisin olmadığını ve thy kayıtlarıyla o saatte Tr de olduğunu vs..pkk ve Chp yi yanyana yazıp bir görecek kadar da kör olman şaşırtıcı değil,yazdıklarına bakınca birilerinin yandaş medya haberleri görüyorum..O yüzden aklında bulunsun kardeşim birilerine bok atacaksan kanıtlarıyla nedenleriyle konuşabilecekl bilgiye sahip ol öyle konuş derim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Bu kürtçe kanalın yapılma amacı nedir onu anlayamadım?

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

Konu vatan bayrak olunca hele bunu pkklı şerefsizlere sanki arkandayız imajı sergileyenler olursa denemesi bedava

merak etme yeter yeter

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

GICIKCAN bunu yazdı:
    -----------------------------

Konu vatan bayrak olunca hele bunu pkklı şerefsizlere sanki arkandayız imajı sergileyenler olursa denemesi bedava

merak etme yeter yeter

:| hiç bi msj la bağlantı kuramadım biraz daha açıklarmısın

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    bi elime geçirsem alayına salıcam cobrayıı ....bak o zaman bayrak dikeriz..şunu yaparız bunu yaparız diyebiliyorlarmı..

imzayı bıraktım basıyorum artık
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

dertli bunu yazdı:
    bi elime geçirsem alayına salıcam cobrayıı ....bak o zaman bayrak dikeriz..şunu yaparız bunu yaparız diyebiliyorlarmı..

Bak Kardeşim Sana O Zaman Şöyle diyeyim, Şimdi Türkiyede Kürtler Hakir Görüldümü Hayır diyemezsin, Vakti Zamanında Büyük hakaretler Ve Haksızlıklara Maruz Kaldılar, Bu Haksızlıkları Uygulayanlar Pkk yı Yaratmak için uygulamışlardır. Adamlara dayata Dayata Unutulmaya Yüz Tutmuş Kürtçeyi Zoraki Konuşulsun istediler Karşılığındada Bugünün Maddi imkansızlıklarında Bocalayan Türkiyesini Yarattılar.

Burada Hazırlanan Zemin Kime Hazırlandı... Bu Sorunun Cevabını Verebilecekmisin, hmmm Kanaatimce Hayır Verebilecek olsan Yukardaki gibi Bir Giriş yapmazdın... 

Buradaki Zemin Ankaraya Kürt Bayrağı Dikerim Diye Düşünenlere Hazırlanmadığını Aklı Selim İnsanlar Görebilirler. Vede Şunuda Unutmayın İster Türk Olsun İster Kürt Olsun, Birbirinizle Didişmeye Birbirinizi aşşağılamaya Devam ederseniz Ankaraya Amerikan Bayrağı Dikilecektir. Çünkü Türk Ve Kürt Tarihin hiç bir Döneminde Birbirine Böylesi Düşürülmemiştir. Uyanın...

O Yüzden Kimse Demesin Kürtler Şöyle olsaydı Ankaraya Bayrak Bile Dikerlerdi, Yanlış Düşüncedir. Türkler Ve Kürtler Birbirini Benimsemek Saygı Duymak Anlamak Ve Sevmek Zorunluluğundadır. Düşman Değildir Birbirine. Yanlış Öğrenmeyin. !

Hayret Bişey Aramızda Düpedüz Mantıkla Kürtleri Hedef Görenler var yahu... Kürtleri Düşman Belleyenler var. Bu Arkadaşlarımız Evlerinden Hiç Çıkmıyorlarmı. Sıkıp Sallamaklamı olur Vatan Millet Severlik.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    arkadaşıım benim yazdığım yazılarda kürt ,türk gibi ibareler gördünmü de bana bişeyler anlatıyorsun..

imzayı bıraktım basıyorum artık
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

dertli bunu yazdı:
    arkadaşıım benim yazdığım yazılarda kürt ,türk gibi ibareler gördünmü de bana bişeyler anlatıyorsun..

Diğer bir Sayfada da Bir Kardeşimiz Katliam Yapacam diye girişmişte Benzer ifadeler Göründü gözüme, Ancak Bu konuda da Madem Girişiyorsun. Be Kardeşim Hedefi Belirtte Öyle Anlat Girişiminide bizde Tuhaflaşmayalım. :) Her neyse Sürçei Lisan için Kusura bakma.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo

konpicyus bunu yazdı:
    kan dökülecek :D yalnız arkadaş bayrak dikme falan demiş. adamlar meclisimize girdi siz hala bayrak tartışması yapıyosunuz :)

"Bölücü" Terimini Yanlış Kişiler için Kullandığının Yeğane Kanıtı Meclisimiz . . . Hmmm .. . 

Toplam Hit: 19792 Toplam Mesaj: 152