folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Vay be gençlerimiz coşmuş yine , e haklılardır belki .

ama yinede görüşümü yazayım.

Bu karar pkk ya vurulmuş en büyük darbelerden biridir.

Propagandalarını yaparken güya davalarını anlatırken "bak kardeşim sen kendi dilini bile konuşamıyorsun,kürtçe müzik bile dinleyemiyorsunbak televizyona kürtçe bir kanal varmı" derlerdi.

şimdi bunu diyemecekler ama değiştireceklerine eminim. 

kürtçe yayından korkmayın  o kanalda neler yayınlanıyor ona bir bakın ....

eğitim şart ! eğitim vermenin en kolay yoluda tv ve anladıkları dilde tabi..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ben bu kanalı destekliyorum.

Roj tv gibi bölücü kanalları ufak çocuklara izleteceklerine böyle faydalı kanalları izlesinler. Böyle saf kürt milleti gerçekleride bu kanaldan öğrenmiş olur. Pkk nın ne mal olduğunu görürler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Özel bir kanalda bu kürtçe yayın yapılsaydı yadaKürtçe kanal kurulsaydı  pek sorun olmazdı iyide olurdu ama trt gibi devletin resmi kurumunda yapılması olmadı işte bu çok yanlış arkadaşların dediği gibi anayasa ihlal edilmiştir haklarında cumhuriyet baş savılıkları soruşturma başlatmalılar derhal savcıları göreve çağırıyoruz

O çokmilliyetçi geçinenemhp veseya bu konuyu anyasa mahkemeine vermeez oy kaybeder sonra zaten oykaybetmemek içinde akpnin bir tarafını öpmemişlermiydi türban olayında

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben bu kanalı destekliyorum.

Roj tv gibi bölücü kanalları ufak çocuklara izleteceklerine böyle faydalı kanalları izlesinler. Böyle saf kürt milleti gerçekleride bu kanaldan öğrenmiş olur. Pkk nın ne mal olduğunu görürler.

hay ağzını öpeyim hayvancıgım:D

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acirci
    acirci's avatar
    Erkek
    Ben faydalı olacağı kanısındayım bu tv nin. Roj tv gibi şerefsizler milletin beynini yıkayacağına bu gib yayınlarla en azında doğru düzgün bişeyler öğrenirler

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. M.KEMAL ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

osman paşayı bekleyenlerdenim.bide yök başkanı kürt dili ve edebiyatı bölüm açmaya çalışmaz mı .sanki varda. kodumun şerefsizi. başka kanalda normalde trt de olması normal değil bencede.

sırf g.doğudan ve kürtlerden oy almak için bunu yapan tayyip şerefsizine küfürleri saymakla bitiremiyorum. devir onların devri dalga geçiyorlar sanki.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    yahu biz millet olarak ne zaman bilinçleneceğiz ? şu başlığı baştan sona okuyunca umutlarım hepten tükendi.

komunist yetiştiriyor diye köy enstitülerini kapatan ve o bölgeyi kendi kaderine terkeden zihniyet bakıyorumda aynen devam ediyor.uzun uzadıya birşey yazmayacağım şimdi.çünkü çok yazdım, kimse anlamadı.ama sadece şunu söyleyeceğim.güzel bir adım.geç kalınmış bir adım.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Verilsin tabi..Sonuna kadar kürtçe eğitimede kürtçe kanalada taraftarım.Mardin'deki vatandaşa türkçe öğretemiyorsan o imkanı sağlayamıyorsan İmkan sağladığınada kürtçe eğitimi vereceksin..Amaç türkçe kürtçe değil vatandaşın birbirini anlayamaması.

Tek bvayrağız tek milletiz ama ben öz dedemin dilini anlamıyorum .Sonrada tek bayrağız neye yaradı bu tek bayrak ? Veya sizin tek bayraktan anladığınız ne ?

Konumu silenlere inat kürdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:

Fathi bunu yazdı:
    İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....

siktir lan. pkk lı olduğunu belli ettin zaten.

evet her kürt pkk lı değildir ama her kürt pkk lı olsada bi bok olmazdı... cürmünüz kadar bile yer yakamazsınız amq.

Olması istediğinle gerçek olacağın arsındaki çizgiyi iyi çiz .. Ben sadece kürtlerin yaşadığı köyler biliyorum..Ve onları savunmuyorum ama kendi değerşerine bizden çok değer veriyorlar..Ben sıcak odamda otururken o benim yaşımda inandığı değer için dağa çıkıyor.Ve ben de şunu diyorum .. Her kürt PKK olsaydı o bayrak ankaraya dikilirdi.Ama kaç milyon kişi ölürdü onu allah bilir. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:

NowalgiN bunu yazdı:

Atatürk'ün kemikleri sızlamaz merak etmeyin.

ve yine Atatürk'ün " Türkiye Cumhuriyeti Türk ve Kürt halklarının ortak vatanıdır" sözünü okuyun öyle gelin!

önce yaşadığı toprağın dilini öğreneceksin, ondan sonra bu topraklara ortak çıkacaksın !

doğuda her ailede türkçe bilen en az 1 kişi var. neden diğerleride öğrenmeye çalışmıyor ? madem ortaksın bu topraklara önce bu ülkenin dilini öğreneceksin oda TÜRKÇEDİR !

doğuda her ailede bi kişinin türkçe bildiğini nerden biliyosun ki sen ? Birinin öğreneceği zemin olsa hepsi öğrenir zaten istesede istemesede. 

Toplam Hit: 22099 Toplam Mesaj: 152