folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Belkide en büyük hatalarımızdan biri hırlıyan köpege tekmelemeye calısırken diger bir düşmanın sinsice ilerlemesine izin vermemizdir.Bugün dtp ve pkkya halk karsı mı,ordu karsı mı diger siyasi partiler karsı mı ? Evet.Çünkü amaclarını belli ederler.Göz önündedirler.Halbu ki köpekbalıgını tehlikeli yapan keskin dişleri ve güçlü bir vücüdu degildir,avına yaklasırken derinden sessizce ilerlemesidir.Ben bu tür gelişmelerin akla gelen örgütlerin yahut yapılanmaların bir zeferi olarak görmüyorum.Çünkü hiçbir gelişme onları istedikleri zafer götürmeyecek.Genç nesil bunlar üzerinden savas naraları atarken birileri yeşil cübblerinin altıda ilerledi ilerledi ve ilerledi.dtp yahut pkk nerde kamusallastı ki bu tür gelişmelrden korkmamız gereksin.Sinsice ilerlemesi gerekenlerin önümüze koydukları yerine onlar ile bizzat savasırsak ortada ne pkk ne dtp kalır nede bu tür gelişmlerin olası dehset senaryoları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Newyork bunu yazdı:
    -----------------------------

Trt Nin Kürtçe Yayinini Son Derece Normal BuLuorum Gec bile kalinmiş bir olay..

Helal OLsun Yapanlara..  Hiç Kimseden Hiç Birşeyden Korkmuyoruz diyorlar ayni zamanda

Ben Arnavutçamı nasıl özgürce konuşuyosam Kürtçede özgürce konuşulacak.Çok geç kalınmış rötarlı bi adım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Newyork
    Newyork's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    Newyork bunu yazdı:

Trt Nin Kürtçe Yayinini Son Derece Normal BuLuorum Gec bile kalinmiş bir olay..

Helal OLsun Yapanlara..  Hiç Kimseden Hiç Birşeyden Korkmuyoruz diyorlar ayni zamanda

Ben Arnavutçamı nasıl özgürce konuşuyosam Kürtçede özgürce konuşulacak.Çok geç kalınmış rötarlı bi adım.

HakLisin .) Tabikide. Ben Kürt DegiLim ama yillardir bu insanlarla iç içe yaşiyoruz mecburuz bunlara dağdaki herkes de kürt degil bunuda unutma taner ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek
    TaNeR bunu yazdı:

Düşüncelerimi Belirtmek için Bu Oluşumda Bu Konuya Yorum Yazmak İçin Klavye Tuşlarına Değilde Başka Bi Yerlere Basarakta Yazılıyosa Orayada Yazarız/Basarız...

Herşey Toz Pembe Değil İçi Vatan Sevgisiyle ATA Sevgisiyle Yananların Duygusunu Bilemezsin Onun İçin UZATMA!!!

herşey tozpembe değil tabi, katliam yapacaksan burada sallama, git yap. herşey lafta..

içi vatan sevgisiyle bi sen yanıyorsun zaten aferin.. kendini nasıl soyutluyorsun.. nereden biliyorsun benim içimdeki vatan sevgisini de o duyguyu bilemezsin diyorsun ?? kim oluyorsun sen ????

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fathi
    Fathi's avatar
    Erkek
    İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....

Elimiz dekı bütün renkleri denedik ama hiç biri siyah kadar yakısmadı bahtımıza...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Atatürk'ün kemikleri sızlamaz  merak etmeyin.

ve yine Atatürk'ün   " Türkiye Cumhuriyeti  Türk ve Kürt halklarının ortak vatanıdır"  sözünü okuyun öyle gelin!

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek

Fathi bunu yazdı:
    İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....

türkiyede yaşayan kürt sayısı belli , ne dikiyorsun ?? daha 5 sene önce kürdüm diyebiliyormuydun ???

ne bayrağı ?? rüyanda mı dikiyorsun ?? dikkat et o bayrağı müstescen bi tarafına dikmesinler..

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banakomaonako
    banakomaonako's avatar
    Erkek

Fathi bunu yazdı:

o bayrağı alır bi tarıfına sokarlar.

if you want to be sexy;you must drink pepsi:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Fathi bunu yazdı:
    Sen böyle düşünüyosan teröristin önde gidenisin zaten...

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Fathi bunu yazdı:

O bayrağı da seni de alır bir güzel s.krz.

Pragmatism&Realism
Toplam Hit: 22084 Toplam Mesaj: 152