folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    parmağımzı uzattık kolumuza kurtaramıyacaz bu şerefsizleri,n elinden haa!!

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Fathi bunu yazdı:
    -----------------------------
    İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....

Hassiktir lan..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

Ankaraya bayrak dikmekden bahseden kişi açıkça gafk,let ve dalalet içerisindedir.Bunu düüşünmek bile hainlik olmalıdır.Ankaraya Ayyıldızlı bayrakdan başka bir bayrak dikmeyi en son deneyenlerin halini bilmeyenler açsınlar kitapları da biraz okusunlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

Pc-ErrOr bunu yazdı:

Fathi bunu yazdı:
    İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....

bi diksenize ankara'ya bayrağı yiosa ? adam akıllı konuş s......tme bi tarafını .. 

Beyler noluyoruz ya sakin.Sizde boyle yaparsaniz ohooo.Adminlerden rica ediyorum ban gelmesin.

"Pc-ErrOr" Bundan onceki bazi arkadaslar Kurtler soyledir boyledir diye yuklenmeseydi "ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti" Fathi boyle bir laf etmezdi.Kurt, Turk, Alevi bu millet bir zamanlar hep birlikteydi simdide hep birlikteler.Kurt ,Alevi bunlarin hepsi Turk.Kurtler soyle boyle demek yalis bu yuzden.Kardeslerinizi assagilamayin. 

Beyler fat-hi kurtlere karsi kotu sozlerden dolayi boyle bir gaflete dustu saniyorum.Fazla ustune gidilmesin lutfen ozur dileyecektir.

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

kemalperk bunu yazdı:

olur tabi Keşke adam gibi MHP olsada soykırım yapsak.

SOYKIRIMA EVET

Senmi soykırım Yapacaksın, yani Çocuklarımızı, Babalarımızı Annelerimizi Öldüreceksin Öylemi, (Söylenecek Şey Sözünde Ötesindedir ya) Terbiyesiz Herif Sen Önce Git Bi Soykırım nedir Onu Öğren sonrada Gel Burada Ahkam Kes. Töbe Töbe Bide Vatan Millet Ahalisi Kesilir Böyleleri. Kendini Bilmez. Şer Zihinli.

Pkk yı Sen Ve Senin Gibiler yarattı... Biz Ve bizim Gibilerde Onu Durduracak Varmı Bunada Lafın Ey İleriden Bi haber Bedbaht.

Türkiye O Kadar Zayıf Bir Ülkemiki, Bu Kadar Saçma Sapan Davalar Uğruna Vatan Millet Evlatları Harcanıyor. Devlet Mecburdur Ülkesinde Konuşulan Çeşitli Dilleride O Ülkede Yaşayanların Yaşam Haklarınıda Kontrol Altında tutmaya Bunu anlayabilecek Kadar Zekan Yoksa Bu Forumda Bu Konuda Kirlilik yaratma.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Karışma çocuğa ,çocuk malzemesini hazırlamış .

bir şeye ihtiyacı varmı diye sormak lazım.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    kemalperk bunu yazdı:

olur tabi Keşke adam gibi MHP olsada soykırım yapsak.

SOYKIRIMA EVET

kendıne adam gibi bi partı bul onunla yap. üç-beş tane ermeni öldü diye kopan yaygarayı görmüyomusun. Hangi mantıkla soykırıma evet diyebiliyosun.

mhp niye katıyosun işin içine anlamdım. Ama tarihin en köklü milletlerinden biri olan Türkler hiç soykırım yapmışmı. Bu zamana kadar devlet yönetenler aptal ama bi tek sen aklıllısın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fathi
    Fathi's avatar
    Erkek
    PKK'nın soyunu sopunu bütün müridLer si^sin,,,benım abımın 10 metre otesinde o orsp cocuklar bmba patlatmıstı..Türkiyem'de 20 Milyon kürt var !

Elimiz dekı bütün renkleri denedik ama hiç biri siyah kadar yakısmadı bahtımıza...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fathi
    Fathi's avatar
    Erkek
    Ben Dedemin Bundan 10 yıl once kürçcekonsurken sesini kıstığını hatırlıyom,,,,
    Esconda---> eyvllaH

Elimiz dekı bütün renkleri denedik ama hiç biri siyah kadar yakısmadı bahtımıza...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

Fathi bunu yazdı:

Ben dikecen o bayrağı alirim müsait bitaraflarına möntelerim. Bu memlekette elin gavuru bayrak dikemedi dikenlerin de sonu pekte iyi olmadi Kurtuluş savaşında yaşananları oku daha bilemiyosan

Bu memlekette öyle kolay bayrak dikilmiyo size yeteri kadar başka şeyleri dikecek kadar adam da var merak buyurmayın

Bu memlekette birilerinin şeyiyle gerdeğe girmek isteyen adamlar hiçbir zaman başarılı olamadılar Adam olun da biraz düşünün

Avrupada yaşayan pkk lılar kiçları sıkıştığı zaman TÜRKİYEYE izine gelmek istedikleri zaman afedersiniz de züke züke biz TÜRKÜZ demesini biliyolar Ulan ADAM OLUN ADAM DANSÖZ GİBİ KIVIRMAYIN neysen osundur BİZ TÜRKÜZ ELHAMDÜLİLLAH

Toplam Hit: 19757 Toplam Mesaj: 152