Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!
-
hadi gidinde dikin bakalım ne olacak sonra o bayrakla kalmaz daha neler girer...girdiği yerde herkese ibret olur...
-
Fathi bunu yazdı:
-----------------------------
İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....
-----------------------------Ezberlemişsiniz bi söz her kürt pkklı değildir diye sen pkk sempatizanı değilsen eminimki ailende olanlar vardır,senin dediğin gibi olsa pkk bu kadar zaman ayakta kalamazdı...Bayrak Dikme Olayına Gelince Arkadaşlar Gereken Cevabı Vermişler Onlarla Mutabıkım (:
-
Düşmanın elinden koz almak gibi bişey oldu bu. Zaten 2 gun sonra izlenmıyor denılıp kapatılır.
@fathı
Bundan 90 sene once senın gibi konuşan 72 mıllet vardı. nerdeler ki hani.
Kürtler güçlüdür. aslan parçasıdır. Vurdumu ses getirir sanıyosun. hee bizimde elimiz armut topluyo zateb
-
Fathi bunu yazdı:
İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....
-----------------------------siktir lan. pkk lı olduğunu belli ettin zaten.
evet her kürt pkk lı değildir ama her kürt pkk lı olsada bi bok olmazdı... cürmünüz kadar bile yer yakamazsınız amq.
-
secim olunca şaklabana dönüyorlar adam rizeli lazca yı oğrenmeden kürtçe konuşmaya çalışıyor :l
-
iişte bizim hatalarımızdan en büyüğü bu:)
adam pkklı değilim dedikçe pkklı olduğunu kabul ettirmeye çalışıyoruz:)
sonra da başarıyoruz sanırım:)
-
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin resmi dili Türkçe'dir. Bu Anayasamızda açık bir şekilde belirtilmiştir ve bu maddenin değiştirilmesi dahi teklif edilemez.
Devletin resmi kanalı kürtçe yayın yaparak resmen anayasayı ihlal etmektedir. Ve dil dahi olmayan bu uydurma lehçeyi resmen dil olarak tasdik etmektedir.
Atatürk'ün son sözlerinde bile Türkçe'den bahsetmesi boşuna değildir. Dil milletlerin çimentosudur ve bizim çimentomuz resmi eller tarafından kazınmaktadır!
-
sen guneydogudaki oy potansiyeline bak kardesim
gerisi ne derse desin :) oy gelecek mi ? boyle acilimlar yaparsam gelecek
o zaman herseyi yaparim
...zihniyeti...
-
Fathi bunu yazdı:
götü yiyen varsa dikmeye kalksın bi bok yiyimezler Ankaraya bayrak ha o bayrağı ebesinin am*na çakarlar adamın
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk'ün kemikleri sızlamaz merak etmeyin.
ve yine Atatürk'ün " Türkiye Cumhuriyeti Türk ve Kürt halklarının ortak vatanıdır" sözünü okuyun öyle gelin!
-----------------------------önce yaşadığı toprağın dilini öğreneceksin, ondan sonra bu topraklara ortak çıkacaksın !
doğuda her ailede türkçe bilen en az 1 kişi var. neden diğerleride öğrenmeye çalışmıyor ? madem ortaksın bu topraklara önce bu ülkenin dilini öğreneceksin oda TÜRKÇEDİR !