folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    hadi gidinde dikin bakalım ne olacak sonra o bayrakla kalmaz daha neler girer...girdiği yerde herkese ibret olur...

imzayı bıraktım basıyorum artık
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek

Fathi bunu yazdı:
    -----------------------------
    İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....

Ezberlemişsiniz bi söz  her kürt  pkklı değildir diye sen pkk sempatizanı değilsen eminimki ailende olanlar vardır,senin dediğin gibi olsa pkk bu kadar zaman ayakta kalamazdı...Bayrak Dikme Olayına Gelince Arkadaşlar  Gereken Cevabı Vermişler Onlarla Mutabıkım (:

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Düşmanın elinden koz almak gibi bişey oldu bu. Zaten 2 gun sonra izlenmıyor denılıp kapatılır.

@fathı

Bundan 90 sene once senın gibi konuşan 72 mıllet vardı. nerdeler ki hani. 

Kürtler güçlüdür. aslan parçasıdır. Vurdumu ses getirir sanıyosun. hee bizimde elimiz armut topluyo zateb

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fathi bunu yazdı:
    İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....

siktir lan. pkk lı olduğunu belli ettin zaten.

evet her kürt pkk lı değildir ama her kürt pkk lı olsada bi bok olmazdı... cürmünüz kadar bile yer yakamazsınız amq. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    secim olunca şaklabana dönüyorlar  adam rizeli lazca yı oğrenmeden kürtçe konuşmaya çalışıyor :l

onekine?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

iişte bizim hatalarımızdan en büyüğü bu:)

adam pkklı değilim dedikçe pkklı olduğunu kabul ettirmeye çalışıyoruz:)

sonra da başarıyoruz sanırım:)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin resmi dili Türkçe'dir. Bu Anayasamızda açık bir şekilde belirtilmiştir ve bu maddenin değiştirilmesi dahi teklif edilemez.

Devletin resmi kanalı kürtçe yayın yaparak resmen anayasayı ihlal etmektedir. Ve dil dahi olmayan bu uydurma lehçeyi resmen dil olarak tasdik etmektedir.

Atatürk'ün son sözlerinde bile Türkçe'den bahsetmesi boşuna değildir. Dil milletlerin çimentosudur ve bizim çimentomuz resmi eller tarafından kazınmaktadır!

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sen guneydogudaki oy potansiyeline bak kardesim

gerisi ne derse desin :) oy gelecek mi ? boyle acilimlar yaparsam gelecek 

o zaman herseyi yaparim

...zihniyeti...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    Fathi bunu yazdı:
    götü yiyen varsa dikmeye kalksın bi bok yiyimezler Ankaraya bayrak ha o bayrağı ebesinin am*na çakarlar adamın

!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

NowalgiN bunu yazdı:

Atatürk'ün kemikleri sızlamaz  merak etmeyin.

ve yine Atatürk'ün   " Türkiye Cumhuriyeti  Türk ve Kürt halklarının ortak vatanıdır"  sözünü okuyun öyle gelin!

önce yaşadığı toprağın dilini öğreneceksin, ondan sonra bu topraklara ortak çıkacaksın !

doğuda her ailede türkçe bilen en az 1 kişi var. neden diğerleride öğrenmeye çalışmıyor ? madem ortaksın bu topraklara önce bu ülkenin dilini öğreneceksin oda TÜRKÇEDİR !

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 19766 Toplam Mesaj: 152