Yeni Dilimiz Kürtce Hayırlı Olsun !!!
-
Haylo hayloo...
At gözlüklüler sizi..
-
Kürtçe tv , ak partinin kendi başına aldığı biğr karra değil , bu konulardak,i kararlar MGK da tartışılarak alınıyor,
Devletin Kürtçe tv sini pkk lılarda istemiyor , bunun nedenini biraz düşünün
http://www.haber7.com/haber/20090102/TRT-Ses-PKKyi-cileden-boyle-cikardi.php
Terör örgütü PKK, yıllardır savunduğu ve propaganda yaparak kendine zemin hazırladığı argümanlardan biri olan Kürtçe yayının serbest olmasından rahatsız oldu.
TRT'nin Kürtçe TRT 6 kanalı yayın hayatına başlarken, terör örgütü PKK'yı da rahatsız etmeye devam ediyor. TRT 6'nın bölge halkı tarafından sevinçle karşılanmasını çekemeyen terör örgütü, bu kurumda çalışan Kürt kökenli vatandaşları hain ilan etti.
Terör örgütü PKK, yıllardır savunduğu ve propaganda yaparak kendine zemin hazırladığı argümanlardan biri olan Kürtçe yayının serbest olmasından rahatsız oldu.
Terör örgütü ve yandaşları TRT 6 için 'asimilasyon projesi' olduğunu iddia ederek kötüleme kampanyası yürütürken, örgütün üst düzey yöneticileri bu kurumda çalışan Kürt kökenli vatandaşları 'hain' ilan etti.
Daha önce TRT 6'ya çıkacak Kürt sanatçıları "Kürtçe TRT yayını bir siyasal asimilasyon projesi, ihanet kanalıdır. Kendisine Kürdüm, onurluyum diyen hiçbir Kürdün bu ihanet kanalında yer almaması ve hizmet etmemesi gerekir'' diyerek tehdit eden terör örgütü, Kürtçe kanalında resmi yayınından sonra bu kanalda çalışanları hedef gösterdi.
Terör örgütünün silahlı kanadının sorumlusu Suriye uyruklu Dr. Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin, örgüte yakın internet sitesine yaptığı açıklamada, "AK Parti teşkilatlarında yer alanlar, aday olanlar, parlamenterlik yapanlar, bu açtıkları TRT 6'da çalışanların hepsi bu kapsama giriyor. İşte ben de Kürdüm Kürtçe konuşuyorum diyerek halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. Oysa en tehlikeli Kürdün, en hain Kürdün bunlar olduğu açıktır. Onun için biz halkımızın bu tür çabalara karşı duyarlı olması gerektiğini söylüyoruz." dedi.
Askeri koruculuğun etkisiz hale geldiğini iddia eden terörist Hüseyin, bu tür girişimlerin sözde Kürt özgürlük harekatına (PKK) karşı kullanıldığını savundu.
-
Türk milletinin olumsuztepkisine rağmen dış güçlerin çabalarıyla bu aşamaya gelindi.Bu hükümet gidince bakalım ne olacak.O zaman göreceğiz.kürtler bu kadar çalışmalara rağmen terörü desteklemekden vazgeçmeyeceklerse o zaman hepimizi karanlık günlerin beklediğini söylemek için nostradomus olmaya gerek yok.Türk milleti öyle söylendiği gibi hoşgörülü, iyiliksever, barışçı bir millet değildir.Türk tarihini okuyun bakalım.Tarih tekrar ederse şaşırmayın.
-
Arkadaslar biraz ileriyi gormeye calisalim.Bu kurtce trt6 ile kurt vatandaslara kendi bildikleri dilde milli degerleri asilayabiliriz.Dogu topraklarinda cogu insan koylerde vs. malesef kurtce konusuyor.Hic degilse Turkiye'nin 4 bir yerinden ceken TRT kanali ile onlara dogudaki pkk yapilanmasinin milli degerlerimizi sarstigini anlatabiliriz.Olaya bu yonden bakmayip soyle boyle dtp diyorsunuz.Kurtlerde bizim vatandasimiz.Lutfen gazetelerin yorumladigi sekilde olaylara bakmayin.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar biraz ileriyi gormeye calisalim.Bu kurtce trt6 ile kurt vatandaslara kendi bildikleri dilde milli degerleri asilayabiliriz.Dogu topraklarinda cogu insan koylerde vs. malesef kurtce konusuyor.Hic degilse Turkiye'nin 4 bir yerinden ceken TRT kanali ile onlara dogudaki pkk yapilanmasinin milli degerlerimizi sarstigini anlatabiliriz.Olaya bu yonden bakmayip soyle boyle dtp diyorsunuz.Kurtlerde bizim vatandasimiz.Lutfen gazetelerin yorumladigi sekilde olaylara bakmayin.
-----------------------------o zaman at gözlüğünü çıkarmış olurlar felsefelerine ters.. Onlar sokak millliyetçiliği yapsın kürtlerde türkleri roj tv de tanısın.Sonra bide gerçekleri gören türk genci oluyolar ya bitiyorum :D
-
Sayısızca ayrı kafadan yorum yazılmıs...şimdi trt-6 nın cıkartılıp kurtce yayın yapmaya baslamasıyla ne oldu ????...o kanalda kürtlüğü öven bir yayınmı yapıldı ???? sadece bızım gunluk hayatta izledıgımız şeylerin sesi değişti kelimeleri değişti..arkadaslar biraz geniş düşünün...diğer arkadasların da dediği gibi...kürt arkadaslarımızın gidipte pkk yi öven kürt kanallarını izlemelerindense kendı devletımızın yayınladıgı kürtçe kanalı izlemesini tercih ederim....
artık bu ulkede sen kürtsün sen şusun sen busun tartışmalarını bırakın...elbette kürtlerin hepsi süper adamlar değil aralarında bokluk yapanlarda var...yıllardan beri bu ulkede sürekli düşmanlık besledik birbirimize...bu belkide bişeyleri değiştirmek için bi kıvılcım oldu...o bokluk yapmaya calısanları zaten al aşşağı yapıyoruz küçük çaptada olsa...
Bu Ülke En Başından Beri Bizimdi Sonsuza Kadarda Bizim Kalacak...!!!
o Ankaraya bayrak dikerim diyen şahsiyete şunu derim ben...sen daha doguda bir dağ öteye geçemıyorsun kaldıki Ankarayı ele geçireceksin...bunu yapmayı bırak hayal etmen tam bir aptallıktır...
son olarak kürtçe kanalda açılsa başka bişeyde yapılsa...niyetiniz kötüleşmeye döndüğü anda Türk Halkı Tepenizde Olacaktır...
Saygılar...
-
Fathi bunu yazdı:
İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....
-----------------------------bi diksenize ankara'ya bayrağı yiosa ? adam akıllı konuş s......tme bi tarafını ..
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Fathi bunu yazdı:
İngiLizce ne kadar Dilse Kürtce'de O Kadar DİLDİR....BEn Kürdüm ama Her Kürt Pkk'lı değildir.ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti....
-----------------------------bi diksenize ankara'ya bayrağı yiosa ? adam akıllı konuş s......tme bi tarafını ..
-----------------------------Beyler noluyoruz ya sakin.Sizde boyle yaparsaniz ohooo.Adminlerden rica ediyorum ban gelmesin.
"Pc-ErrOr" Bundan onceki bazi arkadaslar Kurtler soyledir boyledir diye yuklenmeseydi "ÖLe Olsayıd Coktan Ankaraya bayrak dikilmişti" Fathi boyle bir laf etmezdi.Kurt, Turk, Alevi bu millet bir zamanlar hep birlikteydi simdide hep birlikteler.Kurt ,Alevi bunlarin hepsi Turk.Kurtler soyle boyle demek yalis bu yuzden.Kardeslerinizi assagilamayin.
-
GICIKCAN bunu yazdı:
-----------------------------oku oku da bilgilen biraz cahil kalma cahil kalırsan senide birgün sünnet edecek Bitane TÜRK evladi çıkar
TARİH BAĞI, DİN BAĞI, DAMARDAKİ KAN BAĞI!
KÜLTÜR BAĞI, DİL BAĞI ve ORTAK VATAN BAĞI!
BU BAĞLAR, BİR MİLLETİ! MİLLET YAPAN CAN BAĞI!
BU BAĞLARI ÇÜRÜYEN, MİLLETLER TÜKENDİLERRR!
TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK, TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER!
NE KÜRT, NE LAZ, NE ÇERKEZ BUNLAR AYRI IRK DEĞİL!
TÜRKLÜKTEN AYRI KİMLİK GEREKTİREN FARK DEĞİL!
BU BİR FARKSA! O , ZAMAN AVŞAR, YÖRÜK TÜRK DEĞİL!
HİÇ OLUR MU ÖYLE ŞEY! ONLAR TÜRKÜN KENDİSİDİRLER!
ŞİMDİ KİMİSİ SORACAK! KÜRT'LER TÜRKMÜDÜR YANİ!
TÜRKTÜR TABİ NE SANDIN! AYRI IRKMIDIR YANİ!
HASAN, HASSO OLMUŞSA BU BİR FARKMIDIR YANİ!
BAKMAYIN APO GİBİ P...LERLE KİRLENDİLER!
ANA TÜRKTÜ, BABA TÜRKTÜ, HEPSİ BİRER KARDEŞTİ!
KÜRT'Ü, LAZ'I, ÇERKEZ'İ BU SEBEBLE BİRLEŞTİ!
TÜRK MİLLETİ OLARAK TÜRKİYE'YE YERLEŞTİ!
AY-YILDIZ'IN ALTINDA DÜVELLERİ YENDİLER!
NABIZLARI BİR ATTI, GÖNÜLLERİ BİR VURDU!
BU KARDEŞLER BİN YILDIR OMUZ OMUZA DURDU!
ÇOCUKLARI EVLENDİ, YENİ YUVALAR KURULDU!
TORUN TOPRAK OLUŞTU, ONLARDA EVLENDİLER!
TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER!
ŞİMDİ KARADENİZDE, BİR GÜRCÜ'YE BİR LAZ'A!
TÜRK DEĞİLSİN DEDE GÖR! GELİR BOĞAZ BOĞAZA!
İSTERSEN PALO'YA GİT, ZAZA'DA AYNI ZAZA!
BUNLAR SİZE GELİPTE KİMLİK Mİ DİLENDİLER!
ERZURUM'DA DADAŞLAR, ELAZIĞ'DA GAGGOŞ'LAR!
TÜRKLÜĞÜNE LAF ETSEN, YEDİ CEDTİNDEN BAŞLAR!
KÜFÜRLEDE BIRAKMAZ, TAŞLAR ADAMI TAŞLAR!
BUNLAR TÜRKÜN YUMRUĞU, NE BAŞLARA İNDİLER!
BU İSİMLER YA BİR BOY, YA AŞİRET ADIDIR!
HER BİRİSİ TÜRKLÜĞÜN LEZZETİDİR, TADIDIR!
MENSUPLARI MİLLETİN, ÖZ VE ÖZ EVLADIDIR!
ANADOLU DENİLEN BEŞİĞE BELENDİLER!
OZAN ARİF DİYOR Kİ; BU DEVEYİ GÜDECEK!
TÜRKİYE'DE YAŞAYAN TÜRKE BİYAT EDECEK!
BEN ETMEM DİYOSA DEFOLACAK GİDECEK!
UZATMAYA GEREK YOK, DENECEKLER, DENDİLER!
Ozan Arif'e Teşekkürler Sonsuz saygilar
abi burayı okumayan var hala galiba..
-
CaPTiXX bunu yazdı:
GICIKCAN bunu yazdı:
-----------------------------oku oku da bilgilen biraz cahil kalma cahil kalırsan senide birgün sünnet edecek Bitane TÜRK evladi çıkar
TARİH BAĞI, DİN BAĞI, DAMARDAKİ KAN BAĞI!
KÜLTÜR BAĞI, DİL BAĞI ve ORTAK VATAN BAĞI!
BU BAĞLAR, BİR MİLLETİ! MİLLET YAPAN CAN BAĞI!
BU BAĞLARI ÇÜRÜYEN, MİLLETLER TÜKENDİLERRR!
NE KÜRT, NE LAZ, NE ÇERKEZ BUNLAR AYRI IRK DEĞİL!
TÜRKLÜKTEN AYRI KİMLİK GEREKTİREN FARK DEĞİL!
BU BİR FARKSA! O , ZAMAN AVŞAR, YÖRÜK TÜRK DEĞİL!
HİÇ OLUR MU ÖYLE ŞEY! ONLAR TÜRKÜN KENDİSİDİRLER!
ŞİMDİ KİMİSİ SORACAK! KÜRT'LER TÜRKMÜDÜR YANİ!
TÜRKTÜR TABİ NE SANDIN! AYRI IRKMIDIR YANİ!
HASAN, HASSO OLMUŞSA BU BİR FARKMIDIR YANİ!
BAKMAYIN APO GİBİ P...LERLE KİRLENDİLER!
ANA TÜRKTÜ, BABA TÜRKTÜ, HEPSİ BİRER KARDEŞTİ!
KÜRT'Ü, LAZ'I, ÇERKEZ'İ BU SEBEBLE BİRLEŞTİ!
TÜRK MİLLETİ OLARAK TÜRKİYE'YE YERLEŞTİ!
AY-YILDIZ'IN ALTINDA DÜVELLERİ YENDİLER!
NABIZLARI BİR ATTI, GÖNÜLLERİ BİR VURDU!
BU KARDEŞLER BİN YILDIR OMUZ OMUZA DURDU!
ÇOCUKLARI EVLENDİ, YENİ YUVALAR KURULDU!
TORUN TOPRAK OLUŞTU, ONLARDA EVLENDİLER!
TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK TÜRKLÜKTÜR EFENDİLER!
ŞİMDİ KARADENİZDE, BİR GÜRCÜ'YE BİR LAZ'A!
TÜRK DEĞİLSİN DEDE GÖR! GELİR BOĞAZ BOĞAZA!
İSTERSEN PALO'YA GİT, ZAZA'DA AYNI ZAZA!
BUNLAR SİZE GELİPTE KİMLİK Mİ DİLENDİLER!
ERZURUM'DA DADAŞLAR, ELAZIĞ'DA GAGGOŞ'LAR!
TÜRKLÜĞÜNE LAF ETSEN, YEDİ CEDTİNDEN BAŞLAR!
KÜFÜRLEDE BIRAKMAZ, TAŞLAR ADAMI TAŞLAR!
BUNLAR TÜRKÜN YUMRUĞU, NE BAŞLARA İNDİLER!
BU İSİMLER YA BİR BOY, YA AŞİRET ADIDIR!
HER BİRİSİ TÜRKLÜĞÜN LEZZETİDİR, TADIDIR!
MENSUPLARI MİLLETİN, ÖZ VE ÖZ EVLADIDIR!
ANADOLU DENİLEN BEŞİĞE BELENDİLER!
OZAN ARİF DİYOR Kİ; BU DEVEYİ GÜDECEK!
TÜRKİYE'DE YAŞAYAN TÜRKE BİYAT EDECEK!
BEN ETMEM DİYOSA DEFOLACAK GİDECEK!
UZATMAYA GEREK YOK, DENECEKLER, DENDİLER!
Ozan Arif'e Teşekkürler Sonsuz saygilar
abi burayı okumayan var hala galiba..
-----------------------------Kardesim harika bir siir.Yazilanlarin tumunu ozetliyor.Paylasimin icin tesekkurler.Hakikaten bu siiri gormemistim.