folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cahil Aile, Cahil Çocuklar



Cahil Aile, Cahil Çocuklar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek

    1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

    devlet bile türbanlının yanında değil.sen benim üniversitemde okuyamazsın diyor.nasıl kendini geliştirmesini bekleyeceksin daha ?


    -----------------------------

    işte bu yüzden Baykalı sevmiyorum, ve egitimin üniversitede olsa herkese açık olmasını istiyorum. okularda da egitim yarım gun degilde tam gün olsa harika olur.

    Ve bu şekilde davranış değişikligi yaratılamıyorsa o zaman durum daha vahim.


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Erkek

    Sen insanlara cahil sıfatı takacak kadar oldun mu ki ? Hayır ne sanıyosun yani kendini. Elin kadını cocuğuna vurmuş cahilmiş..Bundan sanane? senin cocugun olsun sen vurma.. Bide gitmiş düzce iğrenc bi yer dior.. Hani ülkemin heryeri güzeldi ? üniversiteye gitmekle adam olunmuo öle entel dantel takılmakla toplumdaki çeşitli yaşam tarzlarından herhangi birini benimsemiş birine  bi sıfat takamazsın sen. hayret ya..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    sağol zumzuk sen ve senin gibiler olmasa türbanlılar ne yapardı Allah bilir.Ne güzel imam hatipte okuma hakkı da veriyorsunuz daha ne istiyolar anlamadım.

     bu arada geçen Ankaradaydım. ulusta geziyorum kadının biri arabalara el sallıyo az gittim bi kadın daha aynısını yapıyo 3-4 tane daha gördüm ve dikkat ettim hepsinin başı açıktı.buradan senin mantığına göre ne çıkarmam gerekiyo?

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlos
    catlos's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    mortyr bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hocam iş türbanla alakası yok sadece türbanlı kesimin bir çoğu erken evlenmiş veya okumamış kimseler olduğu için böyle.. Yoksa türbanlı olan çok kültürlü insanlar da var. benim anamda kültürsüz valla özeleştri yapıyorum beki ama bakıyorum kardeşim en ufak bişiyi yanlış yapıyo terlikler havada uçuyor bi de o yetmezmiş gibi bana catıyo annem türbanlı mı değil hatta komunist diyebilirim :)... Peder ayrı bi dert eve geldi mi kaççak delik arıyom adam kafayı benle bozmuş :S:S

    Ama kararlıyım onlar gibi ve diğer kültürsüz insanlar gibi olmayacağım...

    Sonuçta bu Türkiye' nin cahilliği onların değil hepimizin utanması gerek ve bunu bir an önce düzeltmemeiz gerek...


    ----------------------------- 

     

    hoca şu düzceye dışarıdan gelen varsa anlar.Sadece türban değil, diğer çocuğa eğitim veremynlerede kılım.

    FAkat çocuklara 4-5 yaşında Atatürk kötü eğitimi veriyorlar.Demokrasiden, özgürlükten tiksinen, şeriat yanlısı adamlar çıkıyor.Çalma, çırpma şu bu.Sadece onlarada değil, içip içip sokak ortasında kadın dövene, eğitimsizlere kılım.

    Fakat düzcede fazlasıyla gözüme çarpıyor.Eskişehirde yada kıbrısta böyle birşey göremezsin.Eskişehirde tek tük gördüm.Şu düzcede toplasan 3 ay yaşadım ama hayatımda görmeyceğim şeyleri gördüm.Burda türbanlı olupta tanga giyene kadar gördüm.

    Sadece düzce tarikat yuvası değil.Bi görmeniz gerek burasını.Bi gelin, buram buram göze çarpan cahilliği görün.


    -----------------------------

    yaklaşık 4 buçuk senedir düzcedeyim okuyorum 20 küsür çeşit millet var başı açık olan var tarikatta olanlar var hatta bizim alt komşumuz sarıklı cübbeli arada bize çay içmeye gelir o kadar tatlı bir sohbeti vardır ki oturup normal konuşuruz herşeyden hiç de yobaz tavırları yoktur senin dediğin gibi dışarda kavga yapan da hiç görmedim kavga yapanlar da lise çağındaki serseriler yaşlı teyzleri bile çok tatlı çok iyi kalpliler güler yüzlüler çocuklarına nasıl davranacaklarını da biliyorlar senin için rahat olsun kardeş ayrıca düzcenin halkının çoğunun durumu iyidir fındıktan dolayı eğitim düzeyleri yüksek insanlar daha çoğunlukta istanbulla ankara nın tam ortasında olmasının etkileri görülüyor ben senin anlattıklarının hiçbirini görmedim 


    severim serçeleri, narin olur pençeleri...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

    sağol zumzuk sen ve senin gibiler olmasa türbanlılar ne yapardı Allah bilir.Ne güzel imam hatipte okuma hakkı da veriyorsunuz daha ne istiyolar anlamadım.

     bu arada geçen Ankaradaydım. ulusta geziyorum kadının biri arabalara el sallıyo az gittim bi kadın daha aynısını yapıyo 3-4 tane daha gördüm ve dikkat ettim hepsinin başı açıktı.buradan senin mantığına göre ne çıkarmam gerekiyo?


    ----------------------------- 

    ankarada biraz yaşa, ondan sonra görüşlerini alırız.

    Burdan çıkarılacak sonuç demk ki kızların ilgisini çeken bir tipsin.Her ankaraya gidene bütün kızlar el sallamıyor.

    --

    Önce tarikatlere girsinler, sonra orda Cumhuriyet ve demokrasi yıkılmalı diye beyinleri yıkansın, sonra çıkıp üniversitelere almıyorlar diye bağırsınlar.Dersen ki ben öyle biri değilim ama türbanlıyım diye, halkı dinden soğudan adamlar o tarz insanlar.

    İnsanımız osmanlı düşüncesini benimsiyor hala.Dine dayalı bir sistem.FAkat kafanızdan atın.Eğer buna karşı bir önlem alınmazsa daha kötüye gidecek.Baksana şimdi bile neler yapılıyor.

    Bu gün türban serbest olsun
    Yarın devlet yerlerine türban girsin
    öteki gün devlet yerlerine türban giriyopr, sakallada girilsin
    ardından cüppeyle girilsin
    ....

    ...

    NEreye kadar devam edecek bu ?

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Aralık/2009
    Erkek

    devir değişti önce anne dövüyor 17 oluyor cocuk serseri oluyor başlıyor baba annesine tekme tokat dalmaya Kafanı Neye yoruyorsun Herşey aileden gelen birşeY


    Beleş wireless kahramanı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2006
    Erkek

    Türban serbest olsa şuan hiç kimse takmıyor olurdu.


    Ehl-i Byte
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    catlos bunu yazdı:
    -----------------------------

    yaklaşık 4 buçuk senedir düzcedeyim okuyorum 20 küsür çeşit millet var başı açık olan var tarikatta olanlar var hatta bizim alt komşumuz sarıklı cübbeli arada bize çay içmeye gelir o kadar tatlı bir sohbeti vardır ki oturup normal konuşuruz herşeyden hiç de yobaz tavırları yoktur senin dediğin gibi dışarda kavga yapan da hiç görmedim kavga yapanlar da lise çağındaki serseriler yaşlı teyzleri bile çok tatlı çok iyi kalpliler güler yüzlüler çocuklarına nasıl davranacaklarını da biliyorlar senin için rahat olsun kardeş ayrıca düzcenin halkının çoğunun durumu iyidir fındıktan dolayı eğitim düzeyleri yüksek insanlar daha çoğunlukta istanbulla ankara nın tam ortasında olmasının etkileri görülüyor ben senin anlattıklarının hiçbirini görme < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> dim 


    -----------------------------

    Tarikatlere çekmeye çalışan adamlarda oldukça eğitimli gözükür.Herşeyi bilirler, yaşamları iyidir.Milleti özendirmek için uğraşırlar.

    Konuşmalarda hiç dini sohbetler açmıyor mu ? Akpye biraz karşı çık konuşmalarda.Bak nasıl değişecekler.Tabi komşunu bilmem.SAdece test et.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ekim/2008
    Erkek

    Ya bi susun be.. Biri ortaya bi laf atıyo o ona bok atıyo o ona bok atıyo , şu sitede  hiç mi seviyeli tartışma olmaz be kardeşim. İnsanın sabrını taşırıyosunuz yazdıklarınızla..

     

    BURADA BAHSEDİLEN ŞEYLER , TÜRBANLILAR DA GÖRÜLÜYORSA TÜRBAN TAKMAYAN KİŞİLERLE DE GAYET TABİ GÖRÜLEBİLİR.

     

    TÜRBANLA FALAN NE ALAKA.. BENİM ANNEM DE TÜRBAN TAKMIYOR. BAŞI AÇIK Bİ HANFENDİ. ŞU TÜRBANLILARI Bİ RAHAT BIRAKMADINIZ Kİ TÜRBAN TAKMAYANLAR DA Bİ RAHATLASIN.

     

    AYNI ŞEKİLDE AKP / CHP TARTIŞMALARINA GİRİYO FORUMDAKİLER.. BİRİ ORTAYA Bİ LAF ATIYO ONDAN SONRA ORTALIK KARISMAYA BASLIYO. BE ARKADAŞLAR  , BURDA TAHRİBATTAKİ HERKES ÇOK MU ELİT DAHA ÖNCE GÜZEL TARTIŞMALAR İÇİNDE YER ALMIS KİSİLER Kİ SİZ SİYASETİ BU İNSANLARLA KONUSMAYI DÜŞÜNÜYOSUNUZ?

     

    BAŞKA DİYECEK Bİ LAFIM YOK. HERKES BİRBİRİNE BOK ATMAYA DEVAM ETSİN , SİZ BU MUHABBETLERE DEVAM EDİN , GÜN GELİR  ALIRLAR ALTINIZDAN TOPRAKLARI , O ZAMAN ÜZERİNE BOL BOL KONUŞURSUNUZ.

     

    ŞİMDİ BİR OLMA ZAMANIYKEN  KENDİ İÇİNİZDE AYRILMAYA , ÖTEKİLEŞMEYE DEVAM EDİN. DİYECEK BAŞKA Bİ LAFIM YOK. BU YAZDIKLARIMI SADECE İSTEYENLER ÜZERİNE ALINSIN.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek

    Zumsuk haklı.

    KARAR

    Kıbrıstan sonra,Düzce'nin de ipinin kesilmesine,Türbanlıların çocukları üzerindeki eğitim haklarının elinden alınmasına.Düzce'ye Batı'dan entellüktellerinin iskanına,türbanlıların yalnızca bakkallarda Sosyal Hizmetler Görevlilerin nezaretinde çocuklarını dövmesine, 1 karşı oya karşı, oy çokluğuyla YÜCE TÜRK MİLLETİ ADINA KARAR VERİLMİŞTİR.


    Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 20276 Toplam Mesaj: 157