Kadin Erkek Esitmidir???
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------IroN-EaGLe bunu yazdı:
-----------------------------
Erkek Doğurup,Kadın Sünnet oLabiLecekse Neden oLmasın :)
amk ne abazan heriflersiniz.ya kadın la erkek sözde eşitler
ama buna fiziksel karsılaşdırırsak bu 2 cinsi erkek üstün gelir.
ama biyolojik olarak karşılaşdırma yaparsak . kadının beynı erkeğe göre daha hızlı çalısıyor.kadın acılara katlanmayı biliyor.
ee sonuç ne diceksıınız tabikide söle :D 1 erkek 1 kadın asla eşit tutulamaz ama söle bir laf war hukuk adalet önünde herkez eşittir:D
-----------------------------"Abazan" Eminim Yeni Ögrendin Bu KeLimeyi Neyse Ben Senin Gibi Edebiyat Yaptıgımı Düşünerek DaLmayacaım Lafa. Sadece SaçmaLamışsın Diyecektim. Unutmuşsun Sanırsam :)
-
kadın erkek eşitliği varsa penaltı atılsın :P
-
Kahraman bunu yazdı:
-----------------------------nedense bu soruyu genelde kadınlar sorar..
genel itibariyle bir erkekten darbe yemis veya ezik ve kompleksli bayanların sordugu ve kadınlar üstündür dediginizde mutlu oldugu bir sorudur..
senin neden bu konuyu actıgını bilmiyorum ama komplekslerinin oldugunu tahmin ediyorum..
tmm kadınlar üstündür :) mutlu musun ?
-----------------------------asla ve asla kendini ezdirmeyen kadinlardan biriyim. bitane tokat yer 10 tane geri vururum ama konu bu degil.
neden bizim türkiyede hala erkek daha üstündür zihniyeti var ??
yabanci erkekler hic böyle degil. kadini kendinden assagi bir varlik olarak görmüyor. acaba medeniyetle alakasi varmidir??? yada egitim?? bilmiorum.
misal vermek istiorum, türkiyede laf atmak cok yaygin bir olaydir benimde basima geldi ve aniden yanimdaki kuzenim olayi ele aldi. kavga gürültü halbuki bana biraksa beni sahsiyet olarak görseydi isi bana birakirdi (cok sinirlendim ) bende halledebilirdim tabiki kavgasiz gürültüsüz. buda bizim farkimiz.
-
KevinS bunu yazdı:
en iyisi yazı tura atmak :D boşver pen altıyı :D kim hakem olcak hem:D alla alla:D -
HeadBanger bunu yazdı:
KevinS bunu yazdı:
en iyisi yazı tura atmak :D boşver pen altıyı :D kim hakem olcak hem:D alla alla:D
ipneler ne güne duruyo,tarafsız olur onlar -
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------ameleye kopmakla birlikte
değildir çünkü kadınlar ayakta işeyemez.
İşte budur.Ammaa bir kız kadar tatlı vede sexi hiç bir yaratıkta yoktur bencee... -
bende erkeklerin kadınlardan biraz daha üstün olduğu kanısındaym ama her ne kadar böyle düşünsemde kadın-erkek biribirini tamamlayan iki varlık gibi. hangi alanda bakarsak bakalım bilim,sanat, vs. erkekler daha ön plandadır. kadınlar erkeklere allah tarafından verilen bir emanet gibidir. kurandada bunla ilgili ayetler var.
-
ooo konu almış başını yürümüş ne lan bu?
Okumadım yorumları.
Aptal sarışın
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------ooo konu almış başını yürümüş ne lan bu?
Okumadım yorumları.
Aptal sarışın
way bea:D tuğrulbaba' da kendinden geçmiş aptal sarışın fln:D -

Kaç kişinin aklına hulk hogan geldi? Bir önceki mesajımda zikrettiğim aptal sarışın tümcesini okuduktan sonra?
Lütfen doğru cevap verin.
Yada kaçınızın aklına aşağıdaki resme benzer bir hatun geldi?

Demekki neymiş?
en basit bir benzetmeyle bile biz erkeklerin kadınlara karşı üstünlüğü bir kez daha kanıtlanmış oluyor.
Sağolayım varolayım :)
Şimdi ikinci yönerge:
Atatürk, Lenin, Oğuz Kağan, Kültigin, Marx, El Biruni, Farabi, Battani, Ali Kuşçu, İbn-i Sina, Galile, Arşimed, Platon, Sokrates, Newton, Edison, Hezarfen ahemt çelebi
Madam Currie, ?
Soru işaretinden itibaren yukarıda yazdığım kişilerin mesleklerine ve başarılarına denk bayanların isimlerini koyunuz.
3. yönergeyi yazarsam ordu darbe yapar :D