Kadin Erkek Esitmidir???
-
bu gibi saçma söylemlere insaların kapılmaması gerekir...erkeğin üstün olduğu barizdir .! ..kadınların ideolojisinde üstünlük yoktur !..
Mutluluk, Şeytana Uymamak HAVVA'ya kanmamaktır !...
-
kadın bol bol konuşurken erkek icraat yapar.
istisnalar kaideyi bozmaz ak.yok pskolojik olarak üstünmüş yok fizyolojik olarak üstünmüş.
kadın konusunda araştırma yapan tıbbın ak
kadınların sakin kalarak başkasını avutmasının sebebi
o konuyu anlamaması yada karşısındakini anlamamasıdır.
kadınlar öğle eğlencesi gibi, 5 çayı gibi, altın günü gibi saçma dedikodu zamanlarınla göt büyütürken
erkekler eşşek gibi çalışır
boyunuz kısa çükünüz yok(travesticanları saymıyoruz) yiyen sizsiniz
dediğim gibi istisnalar kaidei bozmaz.
kadınların en has en müthiş yönü anneliktir.
o yönden herşeyden öndedir
ama çocuk yapmak için o sıvıya ihtiyacınız var :)
belli zaman sonra eşşek gibi çalışıp çocuğa bakan yine erkektir aynı zamanda :)
Türk toplumunda durum böyle ama Türk kadını hastır ataerkil davasını hatırlayın.
Aslında sen kadının toplumumuzda ezildiğini biliyosun hatta cevap yazan herkezden çünkü karısın :)
Erkek bu toplumda önde yapıcak bişi yok
gereksiz konu açıkcası -
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------kadın bol bol konuşurken erkek icraat yapar.
istisnalar kaideyi bozmaz ak.yok pskolojik olarak üstünmüş yok fizyolojik olarak üstünmüş.
kadın konusunda araştırma yapan tıbbın ak
kadınların sakin kalarak başkasını avutmasının sebebi
o konuyu anlamaması yada karşısındakini anlamamasıdır.
kadınlar öğle eğlencesi gibi, 5 çayı gibi, altın günü gibi saçma dedikodu zamanlarınla göt büyütürken
erkekler eşşek gibi çalışır
dediğim gibi istisnalar kaidei bozmaz.
kadınların en has en müthiş yönü anneliktir.
o yönden herşeyden öndedir
ama çocuk yapmak için o sıvıya ihtiyacınız var :)
belli zaman sonra eşşek gibi çalışıp çocuğa bakan yine erkektir aynı zamanda :)
Türk toplumunda durum böyle ama Türk kadını hastır ataerkil davasını hatırlayın.
Aslında sen kadının toplumumuzda ezildiğini biliyosun hatta cevap yazan herkezden çünkü karısın :)
Erkek bu toplumda önde yapıcak bişi yok
-----------------------------
Hp32 Çok Çarpık konuşupta belkide demek istediğini en güzel şekilde izah edebilen kişi sensin gibime geldi bi an. :)Ne diyim AtaErkil olayını kabul etmek gerekiyor tabiki, Tabiki Erkekde heleki günümüz Türkiyesinin hayat şartları mahsus Adeta Zulümkarane Ağırlaştırılmış şartlarında Ailesine bakmaktadır. Kadında bu hususlarda Erkeğini anlamalı anlayışlı olmalıdır, kısacası Erkek Üstündür yada kadın üstündür deyipde kırıcı olmakda gereksizdir, Erkeğin üstün olduğunu zaten hanımlar bilirler, ancak kadın da Değerlidir aynen bir Pırlanta gibi, İşki o Pırlanta değerini düşürmesinler.
-
ne zaman bir kadın ayakta işeyebilirse ozaman eşittir.başka türlü olmaz bu işler.ama işerken kıyatefi inik birşekilde olacak ve damlatmaması gerekiyor.ozaman derim ki eşit miş lan ama diğer türlü değil.
-
Yüce Allah Kur'an'ı Kerim'de diyor ki;
Boşanmış kadınlar, kendi başlarına üç adet dönemi beklerler. Eğer onlar Allah’a ve ahiret gününe inanıyorlarsa, Allah’ın kendi rahimlerinde yarattığını gizlemeleri helal olmaz. Eğer, bu süre içinde barışmak isterlerse kocaları da onları almaya daha çok hak sahibidirler. Erkeklerin kadınlar üzerinde bulunan hakları gibi, kadınların da erkekler üzerinde hakları vardır. Erkekler, kadınlardan bir derece daha üstündürler. Allah, mutlak galiptir, hakîmdir.
Bakara Suresi 228. ayet.
Filiz ablacım istersen kendi fikirlerimi de yazabilirim sana.
-
einstein1926 bunu yazdı:
-----------------------------Yüce Allah Kur'an'ı Kerim'de diyor ki;
Boşanmış kadınlar, kendi başlarına üç adet dönemi beklerler. Eğer onlar Allah’a ve ahiret gününe inanıyorlarsa, Allah’ın kendi rahimlerinde yarattığını gizlemeleri helal olmaz. Eğer, bu süre içinde barışmak isterlerse kocaları da onları almaya daha çok hak sahibidirler. Erkeklerin kadınlar üzerinde bulunan hakları gibi, kadınların da erkekler üzerinde hakları vardır. Erkekler, kadınlardan bir derece daha üstündürler. Allah, mutlak galiptir, hakîmdir.
Bakara Suresi 228. ayet.
Filiz ablacım istersen kendi fikirlerimi de yazabilirim sana.
kuranda gecen herzaman dogrudur ama ozamanin durumuyla buzamaninki cok baska.kadinin görevi ev hanimligi cocuk egitimi falandi. erkek ise calisip ailesini gecindirmek zorundaydi ama simdiki zaman bölemi??
hem kuranda üstün dedigi zaman kadini kücümse anlamina gelmio döv anlamina gelmio.
senin fikrin elbette ilgilendiriodur beni kardesim.
tutma kendini yaz :)
-
Bence değildir çünkü hiç bi erkek biz kadınlardan üstünüz fln diye kıvranmaz çünkü zaten üstün olduğunu bilir ve bu fikrini ispatlamak gereği duymaz ama kadınlar fikirlerini ispatlamak gerği duyarlar çünkü onlar bile(kabul etmeseler bile) kendi düşüncelerinden emin olamazlar(bi erkek onu doğru bulmadan.)Kadınların övündüğü bi tarafa bakalım mesela:Mutfak.Dünyanın en iyi aşçıları erkeklerdir.Kadınların en iyi oldukları alanlar da vardır ama o alanlar erkekler için zaman harcanmaya değmez işler olduğu için öyledir.Ama erkek kadına mecburdur o ayrı...
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk.Senin kullandığın artı eksi gibi kavramları o buldu.
zumsuk hacım Atatürk bu kavramları bulmadı bu kavramları atatürk bulsaydı matematigin babası atatürk olurdu..Atatürk sadece bi kac kavramın cismin seklin (cogunlukla geometrik sekiller veya kavramlar) türkce karsılıgı bulmusutur..
Hoca kalkıp logaritmayı üretmedi.Yada eksi artı kavramlarını.Sen diyordun ki negatif pozitif.Aldı artı eksi yaptı.Anlata biliyor muyum.Şimdi artı eksi diyoruz.Geometri kitabı var.Okursan ne demek istediğimi anlarsın hoca.
& FOXXLY
:) ne demek hoca doğruları yazdım
& FiLİZ
KUSURA BAKMAYIN KOCA KOCA YAZIYORUM.FİLİZ ÖYLE BİRŞEY SÖYLEYİP KENARA ATILMAKLA İŞ HALLOLMAZ GÖRDÜĞÜN GİBİ CEVAP VEREMEMİŞSİN HALA BEL ALTINI HAYSİYET ŞEREF ZANNEDİYORSUNUZ GİBİ BİRŞEYLER YAZIYORSUN.
PARDON SORULARIM CEVAPSIZ KALDI NERDE KALDI SENİN AKLIN ZEKİLİĞİN HA HAY..
----------------------Bombardımana devam----------------------
Madem çok zekisiniz o zaman komikte olursunuz.Türkiyeyi güldürenler kimdir?Cem yılmaz, ata demirel, yılmaz erdoğan vs..En iyi talk showu yapan kimler?Beyaz, okan bayülgen vs.. vs..
Peki dünyaca kimin yattığı tastiklenmiştir?Kadınların BKN: Ev kadını.Ev erkeği varmı herhangi bir forumda yok?
Dİyeceksiniz ki zekiyiz yatıyoruz yada evde o akdar şey yapıyoruz.Evet siz ütü yapmayı, yemek artıklarını yıkamayı, tozu silmeyi vs.. zekilik akıllılık üstünlük kabul ediyorsanız ;
EVET siz üstünsünüz.Afferim size bizden zekisiniz.Tebrikler.Biz sadece sünnet oluyoruz oda davullu zurnalı ameliyatla.Siz?O kadar şey başınıza geliyor.Diyorsunuz ki sizden üstünüz acıya katlanırız afferim size siz zeki olun ben razıyım bu şekilde olacaksa.
Amaa bir yumruk gelse ahh anam dersiniz.Neyse herşeyi geçtim.Eğer ben zeki üstünüm diyip böyle acı çekeceksem, ev işlerini yapcaksam kalsın siz zeki olun.Afeerim derim size.
ayriyetten: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=53349 iyiki kadınım denen sebeplerin çürütülmesi
& filiz düşün birde ben dine çok inanmıyorum yaaa...Her zaman eşitliğiğ savunurum heryerde fakat kalkıp öyle saldırır gibi laf söylersen böyle yazdığımın hiç birisine cevap veremezsin.Yok bu mesaja cevap vericeksen önce 5. sayfadaydı sanırım o mesajıma cevap ver liderli fln.
Off off birisi daha parlayıp bitti..
-
ilahi sümsük aksam aksam güldürdün beni allahta seni güldürsün.
bakiorumda cok icerlemissin bu konuyu ama dicem su, cok sacma sapan örnekler vermissin :)
ben kadinlarin icaat ettigi seyleri sana ögrnek vermekte ihtiyac duymuorum gibi birsey. istersen googleda bak cok bulursun :)
yani yazarsam roman olur gider. kimse parlayip sönmedi efem.
kabullenmekte zorluk cekiosunuz olsun ama bu konuya nekadar önem verdiginizi gösterdiniz ya buda yeterli.
-
Kadın ve erkek kesinlikle eşit değildir.
*Zeka gerektiren işlerde nedense kadınları pek göremiyoruz. Nobel barış ödülünü almış Rahibe Teresa dışında kaç tane bayan Nobel'li var? Kaç tane bilim kadını var önemli bi buluşa imza atmış? Beyin sporu satrançta ilk 100'de kaç tane bayan sporcu var?
*Yetenek gerektiren işlerde de erkekler daha iyi. En iyi yaptığımız şey diye övünülen yemek yapmakta bile erkekler daha iyi. Bknz: Dünyanın en iyi aşçıları erkek.
Bana bi kadının yapabildiği ama erkeğin yapamadığı, yetenek gerektiren hiçbir şey bulamazsın. Çocuk doğurmak, emzirmek falan deme sakın.
* Kas gücü olarak da erkekler daha üstündür. Yasemin Dalkılıç istisnası dışında bütün spor rekorları erkeklerin elindedir.
* Sanat alanında da pek bi iş çıkartamamış kadınlar. Tamam dünyanın en iyi şiirlerine, destanlarına, tablolarına, heykellerine vs konu olan kadınlardır, bunlar kadınlardan esinlenerek yapılmıştır, hakkını yemiyorum ama bunları yaratanlar hep erkeklerdir.
* Askeri alanda da hiçbir kadın komutan tanımıyorum. Belki çok cahilim ama bu böyle.
* Devlet adamı diye bi tabir vardır. Tarihte hiçbir devlet kadını yoktur.
* Hatta bilim adamı, devlet adamı, din adamı, iş adamı ...... hep adamı.
* İlla ki eşitlik arıyorsan Kadın <= Erkek
* Kadının birinin karşısına cin çıkmış, kadına 3 dilek hakkı tanımış. Kadın iyi araba kullanmayı, iyi bi mevkiide iş ve daha zeki olmayı dilemiş. Cin de onu erkek yapmış . (Şimdi uydurdum lan:)