Kadin Erkek Esitmidir???
-
yazma abi öle kalsın:D
-
o aptal sarisin kadin en akilli erkegi bastan cikaracak yetenegi var :) ne zannediosunuz yaw madem is uzadi sunu demek istiorum
en salak kadin en akilli erkegi bile yoldan saptirir buda ne demek ?? en akilli erkek bile bi aptal kadinin yaninda samsalak kalir :)
selametle efeeeeeeeeem :P :P
-
tekrar ediorum:
hani su 5 gun adet oncesi bunalim modunda olup
5 gun adet sinirli uyuz ne istediini bilmeyen asalak gezen modunda,
adet sonrasi 5 gun sapitan,
geri kalan bir ayin 15 gununde de kendi safliindan ve toplumda sosyal atik durumuna kendini dusuren ve tahribat gibi ataerkil bi forumda kadin ustunluunu savunmaya calisan ve bu arada hayatin akip gittiiini bi baltaya sap olamadiginin farkinda olmayan kadinmi?yada zaten bi baltaya sap olmus beyaz atli prensini bekleyen kadinmi?
delinin biri bi kuyuya tas atmis....
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------o aptal sarisin kadin en akilli erkegi bastan cikaracak yetenegi var :) ne zannediosunuz yaw madem is uzadi sunu demek istiorum
en salak kadin en akilli erkegi bile yoldan saptirir buda ne demek ?? en akilli erkek bile bi aptal kadinin yaninda samsalak kalir :)
selametle efeeeeeeeeem :P :P
-----------------------------Yetnek değil güzellik,aptal bir ve çirkin bir sarışına kaç erkek aşık olur?
Tugrulbaba'nın verdiği isimler ne olacak kaç kadın büyük bir icat yapmış kaç erkek yapmış tarihteki büyük olaylar kimlerin eseri fransız ihtilali istanbulun fethi kavimler göçü gibi bir çağı kapatıp bir çağı açan olaylar hep erkeklerin yaptığı işler olimpiyat oyunlarında kadınların erkekleri geçtiği kaç dal var?buyur cevapla
-
MaviBere bunu yazdı:
-----------------------------delinin biri bi kuyuya tas atmis....
-----------------------------mavi berede tasin arkasindanmi atlamis???
-
filiz sende siteye iyice kök saldın ha. ne zaman gelsem burdasın. önceleri ne yer ne içersin kız sen.nerelerdeydin
-
erkekler herzaman 1-0 üstündür.
kadınlar bunu kabul etsinler ki 1-1 olsun, yoksa 2-0 olacak..
bu lafın tam tersini duymuştum ama ben erkeklere uyarladım :D güzel de oldu .
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------
lafta eşittir.
normalde hep züken erkektir.
-----------------------------konuyu açan bir bayan bu kadar davar olmayın yaa adminlere sesleniyorum tahqat müridine yakışmayan davranış var burada
-
ben filizin canının istediği şeyi biliyorum ondan böyle davranıyo
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------
kim kimin altına giriyo?..
-----------------------------yok hocu değişik pozisyonlarda kadın erkeğin üstüne çıkabiliyo
dipnot:İstisnalar kaideyi bozmaz o ayrı:p