Kadin Erkek Esitmidir???
-
peTaL bunu yazdı:
-----------------------------kadın erkek eşit falan değildir zaten eşit olsa biri kadın diğeri erkek olmazdı=)
-----------------------------Hocam senin dedigin gibi olsa esitlik diye bisi olmazdi.Mesela bir x , birde y olsun.x=1 , y=1 x=y diyoruz. Ama biri x diğeri y gördüğün gibi.
Ayrıca büssürü eş anlamlı kelime war bildigin uzere.
Konuya gelince, "Kadın erkek eşitmidir" mantıksız bi soru.Kadınla erkek aynı şey değildir, farkları söylememe gerek yok heralde :\.
-
Edit : Tugrul baba pardon tam okuyamadim
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
ben filizin canının istediği şeyi biliyorum ondan böyle davranıyo
-----------------------------heheh çok güldüm bu yorumuna .(:
-
:D yorumlar güzel..tugrul baba destan yazmış yine :P
nese..
kendi görüşüm ; kadının çıkarına göre değişiyor..bazen kudururlar kadın-erkek eşitliği bilmem ne cart-curt..
bazen de sen erkeksin de ben mi yapcam onu? gibisinden cümleler kurarlar :D
nese..erkek her zaman üsttedir :P üstündür diil üsttedir :D
-
Her ne kadar aptalda olsalar onları erkekler olarak seviyoruz :)
-
valla benim önden biraz fazlalıgım var :D eşitlenmiyoz
-
2 ay
-
Neye göre, kime göre, hangi açıdan, hangi şartlarda, ne zaman ve nereye göre eşitlikten bahsediyorsun?
-
Elbette kadın daha üstündür; öyle olmasaydı evde esip gürleyen babam, söz geçen annem olmazdı. Sevgililer gününde erkek kadına birşey almak zorunda hissetmezdi kendini. Liste uzun yani.
-
eşitizdir.. eywallah umrumda deil sonuçta hiç bi konuda bi erkei hiç bi zaman ezemicek:)
amma velakin. filiz daha üstün nası oluo şimdi hele psikoloji olarak hiç ama hiç deme
Duygularına göre hareket eden kadınlar, kafalarını kullanarak yürüyen erkekleriki taraftanda terkedelin sayısı hemen hemen aynıdır ama ağlayan sayısı kadınlarda daha fazla:D ( güçsüzlükmü aşırı duygusallıkmı )
zengin bi koca bulsamda evlensem zihniyeti hepiniz belli dönemlerinde kafanızdan geçmiştir hatta bi çounuzunda kafasında bu saplantı takılıp kalmıştır ( kadınlar daha üstün ya ondan hayatını toparlıcak zengin bi koca arıolar )
megaloman olan siz
Bknz filiz: kadınlar daha üstündür
Bknz nicksiz: eşitiz :)
mütavevazi olan gene biz:D( yarım uyak oldu galiba :S ) :Pp
bu arada kadın dırdırı sizin beyninizin mükemmeliyetinden gelio olsada o dırdırı kaldırabilen kafa dünya üzerinde bi tek erkeklerde var bunuda unutmamak lazım:)