Kadin Erkek Esitmidir???
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------
filiz bunu yazdı:
MaviBere bunu yazdı:
-----------------------------delinin biri bi kuyuya tas atmis....
-----------------------------mavi berede tasin arkasindanmi atlamis???
-----------------------------ibisoftda tepetaklak atlamis. zeka küpü
-----------------------------şimdi tmm ben atladım da atlamadan önce o deliye yaptıklarımı söylemicem :D
-
ya ne bayani bayan once adapli konusmasin bilsin boyle garip yoruma acik konular acio yorum yapinca da alınıo darilio bozuluo herkez kaldirabildigini konussun
-
Durqrimast bunu yazdı:
ya ne bayani bayan once adapli konusmasin bilsin boyle garip yoruma acik konular acio yorum yapinca da alınıo darilio bozuluo herkez kaldirabildigini konussun
-----------------------------bencede ya, kaldıramayacakları ŞEYleri ilgilendiren konular açmasınlar :)
-
filiz bunu yazdı:
filiz bunu yazdı:
MaviBere bunu yazdı:
-----------------------------delinin biri bi kuyuya tas atmis....
-----------------------------mavi berede tasin arkasindanmi atlamis???
-----------------------------ibisoftda tepetaklak atlamis. zeka küpü
-----------------------------zekadan bahsedene bakın.. büyük söz etmiş.. lol .... :p
belki hatun kısmısının akıllısı çıkar ortalığa ama eminim ki sen onlardan biri değilsin..ve isnisnalarda kaideyi bozmaz diye bir laf vardır hatırlatmak isterim..
konuşmanın başından beri istediğin yoruma cevap veriyorsun.cevap veremeyeceğin konularda susuyorsun.kendini tatmin etmeye devam et..
ve yine konuşmanın başından beri savunduğun tek şey "kadın erkeklerin başını döndürebiliyorsa daha üstündür".söylesene msn listende kaç tane abazan var?
ve merak ediyorum sen de sadece televizyonlarda gördüklerine aşık olanlardan mısın?mesela tarkan tarkan diye bağıranlardan?ya da Barış Akarsı öldü diye 40 gün 40 gece yas tutanlardan? pardon akıldan mı bahsetmiştin? -
-----------------------------işte ben de bunu anlamıyorum.. tartıştığımız konu kadın-erkek eşitliğiyse bayan-erkek ayrımı yapılması saçma..
-----------------------------esitlik bir insana laf atipta arka kapidan hakaret etmek degildir. bende istesem bende hakaret ederdim ama kaliteyi düsürmek degil amacim.
herkesin fikrine saygim var ama görüyorumki cogunlukla bay müridlerin benim düsünceme saygi göstermeyip yok komplekslisin falan gibi sacma yazmalari.
ne yazikki bilhassa türk erkeklerin cogu daha eski zihniyet sahibi.
ben bu konuyu meraktan actim ama görüyorum ki bu devirde hala düsünceler eski cagdaymis gibi.
-
-----------------------------zekadan bahsedene bakın.. büyük söz etmiş.. lol .... :p
belki hatun kısmısının akıllısı çıkar ortalığa ama eminim ki sen onlardan biri değilsin..ve isnisnalarda kaideyi bozmaz diye bir laf vardır hatırlatmak isterim..
konuşmanın başından beri istediğin yoruma cevap veriyorsun.cevap veremeyeceğin konularda susuyorsun.kendini tatmin etmeye devam et..
ve yine konuşmanın başından beri savunduğun tek şey "kadın erkeklerin başını döndürebiliyorsa daha üstündür".söylesene msn listende kaç tane abazan var?
ve merak ediyorum sen de sadece televizyonlarda gördüklerine aşık olanlardan mısın?mesela tarkan tarkan diye bağıranlardan?ya da Barış Akarsı öldü diye 40 gün 40 gece yas tutanlardan? pardon akıldan mı bahsetmiştin?
-----------------------------beni türkiyedeki türk kizlarla karistirma ha ne dersin. etrafinda yakin bayanlar öyle olabilir belki baska bise görmemissindir ayrica msnim seni hic alakadar etmez.
zaten emin oldugum bisey var. allah türk erkeginden uzak tutsun. gidinde avrupali erkeklerin karekterinden örnek alin.
sizler gibi maganda degiller. modern, kültürlü, saygili, ince.
-
filiz kusura bakma nasil dersin simdi laf etcem ama banlanma riskim war :D soyle soliyim
herkezin aklını erdigi konular wardir :D lutfen gidip anasinifinda yaparmisin tartismani
biz magandaysak sen ne oluyorsun farkındamisin ? sen bize muhtacsin kizim hickusura bakma boyle tiplerde gleio ya ona uzuluom
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------filiz kusura bakma nasil dersin simdi laf etcem ama banlanma riskim war :D soyle soliyim
herkezin aklını erdigi konular wardir :D lutfen gidip anasinifinda yaparmisin tartismani
tabi isinize gelmio. sasmadim. -
filiz bunu yazdı:
-----------------------------işte ben de bunu anlamıyorum.. tartıştığımız konu kadın-erkek eşitliğiyse bayan-erkek ayrımı yapılması saçma..
-----------------------------esitlik bir insana laf atipta arka kapidan hakaret etmek degildir. bende istesem bende hakaret ederdim ama kaliteyi düsürmek degil amacim.
herkesin fikrine saygim var ama görüyorumki cogunlukla bay müridlerin benim düsünceme saygi göstermeyip yok komplekslisin falan gibi sacma yazmalari.
ne yazikki bilhassa türk erkeklerin cogu daha eski zihniyet sahibi.
ben bu konuyu meraktan actim ama görüyorum ki bu devirde hala düsünceler eski cagdaymis gibi.
-----------------------------demek ki senin çevrende başını döndürebileceğin çok kişi var fakat burada yok öyle mi? demek ki bir üstünlüğünüz yok..herşey ortamla alakalı..
hiçbir zaman bir erkek kalkıpta "kadin erkek esitmidir???" diye bir başlık açmaz.. çünkü zaten içinde bunu hisseder..
bu tür şeyleri nedense kadın kısmı düşünür.. neden acaba? bence önce bunu düşün.. sonra da gel bu konuya devam edip etmeyeceğini kararlaştır..
-
filiz bunu yazdı:
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------filiz kusura bakma nasil dersin simdi laf etcem ama banlanma riskim war :D soyle soliyim
tabi isinize gelmio. sasmadim.
-----------------------------isime gelmio gelemyen ne ?? bence sen akıl dan yoksun gereksiz dusunceler ureten :D bi tipsin
bu dunya icin fazlalıksın
GİT ÖL LÜTFEN !!!!!