Kadin Erkek Esitmidir???
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------ilahi sümsük aksam aksam güldürdün beni allahta seni güldürsün.
bakiorumda cok icerlemissin bu konuyu ama dicem su, cok sacma sapan örnekler vermissin :)
ben kadinlarin icaat ettigi seyleri sana ögrnek vermekte ihtiyac duymuorum gibi birsey. istersen googleda bak cok bulursun :)
yani yazarsam roman olur gider. kimse parlayip sönmedi efem.
kabullenmekte zorluk cekiosunuz olsun ama bu konuya nekadar önem verdiginizi gösterdiniz ya buda yeterli.
-----------------------------ha ha...sümsük ten anladım ki bu iş burda biter cevap veremediğini görüyorum.Bana bir kaç örnek verir misin bayanlar ne yaptı hangi buluşu yaptı ne gibi liderlikleri becere bildi.
Sen gül istediğin kadar gül fakat işte sadece gülüyorsun.Sinir bozulmasından kaynaklanan gülme.NE oldu laf sokmak için heycanlanan bayan buraya kadar snaırım :)
ahh ahh.Bizde bir söz var ama demiyicem.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=53736&sayfa=5#494311 Buraya kadar sanırsam :).3. mesjaım 2 mesajımada cevap gelemedi bunada gelemeyecek gibi duruyor ki o zaman yazmanında anlamı kalmamış dimektir.
Kısacası bittiniz.
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------ameleye kopmakla birlikte
değildir çünkü kadınlar ayakta işeyemez.
bak seeeeeeeeen :) gercektenmi ?? :Phttp://www.google.de/search?hl=de&q=frauen+pnkeln+im+stehen&meta=
yorumun gecerli degildir. baska??
Abi pis kapak olmus, gercekten gecmis olsun :DDDD -
muhabbet_fedaisi bunu yazdı:
-----------------------------Kadın erkek eşit değildir. Meseleye nasıl yaklaştığına bağlı eşitlik kavramı. yaratılışta zaten eşilik olmuyor erkeğin dayanıklılığı ( güç isteyen işlere karşı sağlamlığı) en basitinden arada eşitliği ortadan kaldırır. kadın erkesiz yaşayamaz. ama erkek kadınsız yaşaya bilir.
:)) yorumun ilginç dostum. Fakat pek doğru olmasa gerek. Erkek kadınsız yaşar ama en fazla 80 yıl bilemedin 120 yıl! kadın erkek eşittir. Eski Türkler bunu pekiştirmişlerdir. Kadını dünyanın en zarif yaratığı olarak görmüşler ona göre davranmışlardır. Ama araplar kadına duyulan saygıyı yoketmiş ikinci sınıf insan olarak görmüşlerdir. Ama araplarça getirilen bu saçma düşünceler birgün tarih olacaktır! -
arkadaşlar pek merak etmenize de gerek yok nedenmi.biz tamam eşitiz desekte bu sefer onlar kabullenmez.çünki bu onların doğasında var.erkeğe itaat,kadının erkeğin altında olması,ne cümle oldu ama ,:) herneyse, bu seferde la nebiçim erkeksiniz,bizi kim koruyup kollayacak.hay senin gibi erkeğe.bu tip cümlelerin bi anlamı olmalı.ya işte doğanın kanunu bu.biz kabul etsek hayvanatı,hayvanları naapacaklar.))
-
değildir çünkü biri kadın diğeride erkektir desem kötümü olur :S
-
Ya en basitinden bir mağzaya renkli bir iki şey girersin kadın içeri damlar.Erkek yemez.Kadının her türlü kıyafeti vardır.PAraları rahatlıkla bayılırlar.Fakat erkek her işi tkaım elbiseyle görebilecek kadar zekidir
ayrıca abi akıl var mantık var daha doğarken önceden kız oldumu gömüyorlardı diri diri.Geç onu şerefsizce birşeyde..
KAdınlar seçme seçme hakkını nasıl aldı?Erkekler verdi.Biz kadınlara birşeyler veriyorsak biz üstünüz.Baba çocuğa para verir şimdi baba mı üstün yoksa çocukmu saçma...
Kalkıp teorimi çürütmek için ama çocuk erkil bir aile demesin bak nasıl sokarım lafı görürsünüz.
Yani demek isteidğim seçme seçilme hakkı sonradan ve erkekler tarafından veirldi o halde nasıl olurda bizdne üstünler ?
Etti 4.4MEsajdır yazıyorum eh cevpalarıda gelmiyor bu kadar laf söylediğimiz yeter.Komplekse katılcaklar şimdi.Sonra diyecekler lan 30 yaşındayım hiç bunları fark etmedim bi köprüden atlıyayım.
Psikolojileriyle uğraşmayın oynamayın.Onlar üstün olduklarını kabul etsinler.
Hııı evet evet üstünsünüz.Yıkayın bulaşıkları çamaşırları ;) İşi bilin işe gitmeyin abi pof poflayın onlar üstün olduğunu zannetsin ayakları yere basmasın bunca yıldır olduğu gibi.Sonra şok etkisi yaratıyor.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Ya en basitinden bir mağzaya renkli bir iki şey girersin kadın içeri damlar.Erkek yemez.Kadının her türlü kıyafeti vardır.PAraları rahatlıkla bayılırlar.Fakat erkek her işi tkaım elbiseyle görebilecek kadar zekidir
ayrıca abi akıl var mantık var daha doğarken önceden kız oldumu gömüyorlardı diri diri.Geç onu şerefsizce birşeyde..
KAdınlar seçme seçme hakkını nasıl aldı?Erkekler verdi.Biz kadınlara birşeyler veriyorsak biz üstünüz.Baba çocuğa para verir şimdi baba mı üstün yoksa çocukmu saçma...
Kalkıp teorimi çürütmek için ama çocuk erkil bir aile demesin bak nasıl sokarım lafı görürsünüz.
Yani demek isteidğim seçme seçilme hakkı sonradan ve erkekler tarafından veirldi o halde nasıl olurda bizdne üstünler ?
Etti 4.4MEsajdır yazıyorum eh cevpalarıda gelmiyor bu kadar laf söylediğimiz yeter.Komplekse katılcaklar şimdi.Sonra diyecekler lan 30 yaşındayım hiç bunları fark etmedim bi köprüden atlıyayım.
Psikolojileriyle uğraşmayın oynamayın.Onlar üstün olduklarını kabul etsinler.
Hııı evet evet üstünsünüz.Yıkayın bulaşıkları çamaşırları ;) İşi bilin işe gitmeyin abi pof poflayın onlar üstün olduğunu zannetsin ayakları yere basmasın bunca yıldır olduğu gibi.Sonra şok etkisi yaratıyor.
çocuk erkil bir aile! -
teodos bunu yazdı:
çocuk erkil bir aile!
:) espri dimi?Madem ööle şunu de bakam pusat anne-baba olmadan 18 yaşının altındaki birisi napar?Yada şöyle bak çocuk mu anne-baba olmadan yaşaya bilir anne-baba mı çocuk olmadan yaşaya bilir?
-
toplamda eşittir. ne demek bu?
diyelim ki iki öğrenci var, birinin matematiği iyi,birinin fiziği. matematik hocasının gözüyle bakarsanız, 1. öğrenci üstündür. fizik hocasının gözüyle bakarsanız, 2. öğrenci üstündür. biri matematikten 90, diğeri de fizikten 90 alıyor. toplamda eşitlerdir.
bir kadın erkeği avucunun içine alıp dört döndürebilir.
ya da zengin bir erkek istediği bir kızla eğlenip sonra kenara atabilir.
-
esit mesit degildir
esit olsalardi birbirlerine ihtiyac duymazlardi zaten
zaten esitlikmis adaletmis insanlarin kendi kendilerine uydurduklari seyler bunlar,dogada yerleri yok