Kadin Erkek Esitmidir???
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------toplamda eşittir. ne demek bu?
diyelim ki iki öğrenci var, birinin matematiği iyi,birinin fiziği. matematik hocasının gözüyle bakarsanız, 1. öğrenci üstündür. fizik hocasının gözüyle bakarsanız, 2. öğrenci üstündür. biri matematikten 90, diğeri de fizikten 90 alıyor. toplamda eşitlerdir.
bir kadın erkeği avucunun içine alıp dört döndürebilir.
ya da zengin bir erkek istediği bir kızla eğlenip sonra kenara atabilir.
-----------------------------Matematik 5 kredi, Fizik 3 kredi. Diplomaya bakarsan Matematik, Fiziğe çakar. :)
Ulen bu yazıya bile muhalefet oldum ya, yakında CHP'nin başına ben gelirim :)
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=su%20anda&folderid=46663
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=53781Birbiri ile büyük benzerlikler gösteren şu 2 konuyu da kadınlar açmış aslında:)
edit:
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=53788
Bunu da açan bi bayan. Hemi de yukardakilerden biri silindikten hemen sonra :)
-
ayy ayyy yıllardır tartışılır bir sonuca varamamıştır. filiz üstünlüğünüze inanıyosun evet doğaldır seninde bi kız olduğun düşünülünce. erkeklere şerefi haysiyeti kızlar vermez o kazanılan bir statüdür çünkü kimse kimseye böyle bişi vermez saçmalama istersen.
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------ayy ayyy yıllardır tartışılır bir sonuca varamamıştır. filiz üstünlüğünüze inanıyosun evet doğaldır seninde bi kız olduğun düşünülünce. erkeklere şerefi haysiyeti kızlar vermez o kazanılan bir statüdür çünkü kimse kimseye böyle bişi vermez saçmalama istersen.
-----------------------------
öylemi dersin?? adami adam yapan herzaman kadindir bunu unutma -
Valira bunu yazdı:
-----------------------------esit mesit degildir
esit olsalardi birbirlerine ihtiyac duymazlardi zaten
zaten esitlikmis adaletmis insanlarin kendi kendilerine uydurduklari seyler bunlar,dogada yerleri yok
-----------------------------canım nilim ya sabah demiştim bir kere daha diyorum yani eşitlik falan yok burda bu boş tartışma neden var kim neyi ispatlıyor bir kadın sperm üretsin yada bir erkek cocuk dogursun ben de aha eşit diyeyim ötesi yok yani
diger turlude donanıma ataerkil faktorlere cewresel faktorlere baglı olarak ustunlukler gozlemleniyor..
-
filiz bunu yazdı:
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------ayy ayyy yıllardır tartışılır bir sonuca varamamıştır. filiz üstünlüğünüze inanıyosun evet doğaldır seninde bi kız olduğun düşünülünce. erkeklere şerefi haysiyeti kızlar vermez o kazanılan bir statüdür çünkü kimse kimseye böyle bişi vermez saçmalama istersen.
öylemi dersin?? adami adam yapan herzaman kadindir bunu unutma
-----------------------------benim hayatımda bi kadın yok ben adam değilmiyim şimdi...
-
ulan hala devam ediyo konu :)
filizciğim yeter artık milleti gereksiz yere eşittir değildir muhabbeti yaptırtmaya. Ne senin bu konuşman insanları değiştirir nede onların yorumları seni
sen yine bildiğini okuyacaksın. boşver durduk yere kulaklarını çınlatmasınlar şimdi. bide yok kadını adam eden erkektir falan filan dikkatli seç cümlelerini
-
Eşittir ama erkekler daha eşittir :)
-
hangi kadinlardan bahsediosunuz yaw?
hani su 5 gun adet oncesi bunalim modunda olup
5 gun adet sinirli uyuz ne istediini bilmeyen asalak gezen modunda,
adet sonrasi 5 gun sapitan,
geri kalan bir ayin 15 gununde de kendi safliindan ve toplumda sosyal atik durumuna kendini dusuren ve tahribat gibi ataerkil bi forumda kadin ustunluunu savunmaya calisan ve bu arada hayatin akip gittiiini bi baltaya sap olamadiginin farkinda olmayan kadinmi?yada zaten bi baltaya sap olmus beyaz atli prensini bekleyen kadinmi?
-
MaviBere bunu yazdı:
-----------------------------hangi kadinlardan bahsediosunuz yaw?
hani su 5 gun adet oncesi bunalim modunda olup
5 gun adet sinirli uyuz ne istediini bilmeyen asalak gezen modunda,
adet sonrasi 5 gun sapitan,
geri kalan bir ayin 15 gununde de kendi safliindan ve toplumda sosyal atik durumuna kendini dusuren ve tahribat gibi ataerkil bi forumda kadin ustunluunu savunmaya calisan ve bu arada hayatin akip gittiiini bi baltaya sap olamadiginin farkinda olmayan kadinmi?yada zaten bi baltaya sap olmus beyaz atli prensini bekleyen kadinmi?
yok ölelerinden bahsetmioruz :)