folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadin Erkek Esitmidir???

Kadin Erkek Esitmidir???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Şu anda kullandığın klavyeyi yapanlar erkek :)
    Onu geç windowsu kullanıyorsun sanırım ehh onuda geliştiren erkek.
    Yok unix mi yuh be kardeşim oda erkek.

Bindiğin arabayı henrison ford buldu.
    İçtiğin sigarayı x isimli erkek buldu.
    ÜLkede ki en güçlü kişi kraldı oda erkekti.

Yine bütün liderler aklı çalışanlar önderler erkekti.
    Sen hiç ülkeyi yönetebilecek kadar akıllı kadın gördün mü?Kim tansu çiller mi?

Ben söyliyim istersne bir tane Atatürk.Senin kullandığın artı eksi gibi kavramları o buldu.
    Ne oldu kadınlara yapamadınız mı devrimi kuramadınız mı cumhuriyeti alfabeyi getiremediniz mi siz bulamadınız mı logaritmayı artıyı eksiyi(önceden pozitif negatifti)

Sonra liderlere bak..

Hala neyi savunuyorsun.Hangi buluşu ypatınız?Ampulu mü buldunuz neyi?Ben söyliyim mi ruju ojeyi.Rujla ojeyle hayat kurtulsa...Ki baksan erkeğin payı vardır.

Kadınlar kıllı kıllı iğrewnç dolaşmasın diye çıkartmıştır.Hala neyi savunuyorsun ki?

Edit: Şimdi bi dışarı çıkıyorum çok yazı yazmayın ki teker teker ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ kanıtlaya bileyim olur mu ??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SariCoCuK
    SariCoCuK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bu Konulara Girmek  Bile  Hata Kadin  Nasil   Eşit OLcakkı  Erkekle  Anlamadım  Gitti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    filiz
    filiz's avatar
    Dişi
    SariCoCuK bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu Konulara Girmek  Bile  Hata Kadin  Nasil   Eşit OLcakkı  Erkekle  Anlamadım  Gitti
    esitligi savunmuyoruz zaten

ilk defa banlandim :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

Atatürk.Senin kullandığın artı eksi gibi kavramları o buldu.

zumsuk hacım Atatürk bu kavramları bulmadı bu kavramları atatürk bulsaydı matematigin babası atatürk olurdu..Atatürk sadece bi kac kavramın cismin seklin (cogunlukla geometrik sekiller veya kavramlar) türkce karsılıgı bulmusutur..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    kadin ve erkekler esit degildir, sadece psikolojik ve fiziki olarak farklidirlar bu kadar :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

filiz bunu yazdı:

akil olarak kadin herzaman erkekten üstündür bu bir gercek. inkar etmeyelim.

ha kadin aklini veya cazibesini ne maksatla kullaniosa üstünmüdür degilmidir karekterini kendisi belirler.

buda bir kadinin elinde olan bisey.

ben kadının her mesleği yaptığını görmedim.mesela tornacılıktır bilmem nedir.. ama erkek dediğin her mesleği yapar epilasyon dışında..

kadın kısmı akılsızın tekidir.dişi yakarış programları ne için? kadınlara akıl vermek ve onların haklarını savunmak için değil mi?
    nedense erkekler böyle boş işlerlerle uğraşmaz...

vücud olarak bile daha üstün yaratılmışız biz.15-25cm arasında değişen farklarla üstünlüğümüz var..

ayda bir çektiğimiz acı yok.rahatız.. bi sünnet oluruz oda dinimizin gereğidir.başka dinlerde o da yoktur..

siz doğurursunuz.ama onu bile bizsiz beceremezsiniz.tek başınıza bir hiçsiniz..

ota boka ağlar kendinizi yıpratırsınız.yok kaşlarım yok bi tarafımdaki kıllar falan diyip güzellik salonlarında epilasyondan çıkmazsınız.
    sonra da alımlıyım ve güzelim dersiniz.dünya da çirkin kadın yok dersiniz.biz erkeklerde siz üzülmeyin diye çenemizi kapalı tutarız işte..

nedense internette falan erkek tavlama diye bir şey yoktur.ama kız tavlama vs.. diye çok şey vardır.demek ki aptal ve hep kandırılan biz değiliz, sizsiniz..
    biz sevmediğimiz sürece numara yaparız.(kadın erkek fark etmez severse bu değişmez)

sahiplenilmek istersiniz.sürekli güzel söz beklersiniz.hatta o sözleri duymak için ısrar edersiniz.sonra da mest olur hayaller aleminde gezinirsiniz..

......... daha sayabilirim... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Kadın erkek Eşittir olayı safsatadan ibarettir. Kadın her daim erkekten üstündür, ancak bu üstünlük, Erkeğin ona verdiği değerdendir. O Erkeğin baştacı, Anamız, Anadır.

Kadın da, Hem Dinen hem Maneviyetten, hemde Vicdanen Kendisine verilen bu değeri taşımalı haysiyetli Erkeğinin Gruruna halel getirmemelidir. Bunlar asıl gerçeklerdir, Toplumumuzu çürütmek için serpiştirdikleri Düşüncelere bakın hele, töbe yarebbim. :(

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By1GKaL
    By1GKaL's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı:

filiz bunu yazdı:

akil olarak kadin herzaman erkekten üstündür bu bir gercek. inkar etmeyelim.

ha kadin aklini veya cazibesini ne maksatla kullaniosa üstünmüdür degilmidir karekterini kendisi belirler.

buda bir kadinin elinde olan bisey.

ben kadının her mesleği yaptığını görmedim.mesela tornacılıktır bilmem nedir.. ama erkek dediğin her mesleği yapar epilasyon dışında..

kadın kısmı akılsızın tekidir.dişi yakarış programları ne için? kadınlara akıl vermek ve onların haklarını savunmak için değil mi?
    nedense erkekler böyle boş işlerlerle uğraşmaz...

vücud olarak bile daha üstün yaratılmışız biz.15-25cm arasında değişen farklarla üstünlüğümüz var..

ayda bir çektiğimiz acı yok.rahatız.. bi sünnet oluruz oda dinimizin gereğidir.başka dinlerde o da yoktur..

siz doğurursunuz.ama onu bile bizsiz beceremezsiniz.tek başınıza bir hiçsiniz..

ota boka ağlar kendinizi yıpratırsınız.yok kaşlarım yok bi tarafımdaki kıllar falan diyip güzellik salonlarında epilasyondan çıkmazsınız.
    sonra da alımlıyım ve güzelim dersiniz.dünya da çirkin kadın yok dersiniz.biz erkeklerde siz üzülmeyin diye çenemizi kapalı tutarız işte..

nedense internette falan erkek tavlama diye bir şey yoktur.ama kız tavlama vs.. diye çok şey vardır.demek ki aptal ve hep kandırılan biz değiliz, sizsiniz..
    biz sevmediğimiz sürece numara yaparız.(kadın erkek fark etmez severse bu değişmez)

sahiplenilmek istersiniz.sürekli güzel söz beklersiniz.hatta o sözleri duymak için ısrar edersiniz.sonra da mest olur hayaller aleminde gezinirsiniz..

......... daha sayabilirim...

say say elini korkak alıştırma doğru söylüyorsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

zumsuk hocam boşuna nickini imzama yazmamışsım :D yürü bee kim tutar snei :D içimdekileri yazmışsın. abüm benüm :D

noel_baba nın ilk postunada bittim resmen :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    filiz
    filiz's avatar
    Dişi

görüyosunuz dimi?? misal verirken bile herzaman bel alti ama unutmayin size onur seref haysiyet veren herzaman bir kadindir.

bunlarda kadina verilen en güzel hazinelerdir onun icin degerlerini iyi bilin.

ilk defa banlandim :(
Toplam Hit: 23298 Toplam Mesaj: 186